-
takımların seyirci potansiyelleri biraz daha düzgün olursa çok güzel olur geçen sene fenerbahçe çoğu maçını ciddi bir kalabalıkla oynadı GALATASARAY yine çoğu maçında boş değildi stad beşiktaş yine öyle ve benim oynadığım takımlardan olan ve de gerçekte taraftar potansiyelini bildiğim Eskişehirspor bu kadar az seyirciyle oynamasın ESES in maçlarına 6000-7000 seyirci gelmez çoğunlukla o sayılar 1. ligde en ücra deplasmanlara gidiyordu yakın yerlerde bu sayı çok daha ciddi şekilde artış gösteriyor. bu konuda biraz daha özen gösterilirse çok güzel olur.
takımların ihaleye verilen ve bitiş tarihleri kesinleşmiş stad projeleri düzeltilirse çok da güzel olur kadir has stadı bile gözükmüyordu ki oyun çıkmadan önce başlanmıştı diye hatırlıyorum.
oyuncu özelliklerinde de gerçeğe yakınlık olursa daha zevkli olabilir mesela semih şentürk as oynadığı maçlarda gol atsın ama yedekten girdiği maçlarda biraz daha gole yakın olabilsin, servet çetin çalıma girsin ve top kaybetsin sonra da bizi çıldırtsın, volkan saçma goler yesin, lincoln her toptan korksun kaçsın, abdullah avcı genç ve en yetenekli menajerler arasında gösterilsin ve GALATASARAY'a transferi ileriki zamanlarda gerçekleşsin
bunlar sadece bazı istekler tabi olabilirliği ne derecede orasını bilemiyorum dediğim gibi sadece oyunun güzel olması için istekler
Mesaj Yetkileri