1 ile 30 arası toplam 206 sonuç

Konu: FM2009 - Türkiye Datası

Hybrid View

PA -8 veya -9 ne anlama geliyor?

-10 = 170-200
    -9 = 150-180
    -8 = 130-160
    -7 = 110-140
    -6 = 90-120
    -5 = 70-100
    -4 = 50-80
    -3 = 30-60
    -2 = 10-40
    -1 = 0-30

diye biliyorum

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by dogus4621 View Post
    Klüp başkanı olabilme özelliği de olmalı bence, yada menejerlikten kazanılan parayla klüp satınalınabilmeli.Ayrıca Türkiye de 3.lig den de takım çalıştırılabilmeli...Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım..
    Bu daha çok Chairman Tycoon tarzı bir oyun olur sanıyorum

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Vieri üstad rica ediyorum Fm2009 da 2.lig B kategorisindeki takımlar 0 transfer bütçesi ile başlamasınlar.
    Sezona başlıyorsun bir müddet maçlara 200-300 seyirci geliyor çok gülünç bir tablo gerçekten,bu arada Fethiyeporun stadı 2007 senesinde 10000 kapasiteye çıkarılmıştır buna rağmen fm2008'de kapasite 3000 olarak gösterildi,Fierce rakibimiz artık Alanyaspor,eski fiercemiz Muğlaspor amatör kümeye düştü
    Gelir modellerinde düzeltmeler oldu ama henüz birşey diyemiyoruz, BETA yı bi test ettikten sonra bununla alakalı açıklama yaparız.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Anadolu takımlarının alt yapılarına ve personellerinede biraz daha önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum
    Alt yapı oyuncuları ve personelleri baştan sona güncellendi, boşta olan oyuncuları, amatöre giden veya futbolu bırakan oyuncuları aynı şekilde.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    PA -8 veya -9 ne anlama geliyor?
    -8 Türkiye'de üst düzey takımlarda ilk 11 oynayabilecek potansiyeli taşır, -9 dünya yıldızı ve avrupadaki bir çok takımda ilk 11 de oynayabilecek potansiyeli taşıyabilir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri