1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: FM2009 - Transfer Sistemi (Sıfırdan Geliştirilmiş Özellik)

Hybrid View

* Takas daha kolay yapılabilmeli

* oyuncuya sıfır fiyat biçmene ragmen kimsenin almaması sacmalığı giderilmeli ve oyuncudan klup bulması isteme secenegi eklenmelı ama bul dedığimızde bikac gun sonra "bulamadı" diye gene elimizde kalmamalı cunku gercekte oyle olmuyor kolayca klup bulabıyorlar

* oyuncunun menajeri de on planda olmalı.. anlasma yaparken menajeri de yuzde komısyon ıstemelı.. yani aureliyo yıllık 3 milyon istedi menajer de 1 milyon istedi gibi yada %30 komisyon istedi gibi..menajer ucreti de ayarlanmalı

* klup popularitesine göre işadamlarından satın alınmak için teklif almalı ama bu nadiren olmalı
    (abramovic fenerbahceye 2milyar dolar teklif 150 milyon dolar da transfer bütcesi teklif etti gibi...)

* klüp banka kredisi kullanabilmeli buyuk mıktarlarda ve odeyemedigi borcu arttıgı durumlarda baskan klubu satın alınabilir kılabilmeli yine teklifler gelebilmeli

* yönetime shortlistten oyuncu secip bütce dogrultusunda almaları istenebilmeli mesela butcenıze gore 6 oyuncu secip bunların en az 4u veya 5i alınmalı gibi yada öncelik sırası verilmek suretıyle talepte bulunabilinmeli

* yönetim arasıra sizin istediğiniz oyuncu dısında oyuncu alabilmeli ( alonso istedik josico aldı mesela) bunlar da yönetimin basarısını gostermeli basarısızsa sureklı taraftar yonetimi istifaya davet etmeli gibi..

* yönetim sürekli kalıcı olmamalı. bazen yönetim transferleri gerceklestirememesi ya da sizin sectiginiz oyuncu yerıne baska oyuncu alma gibi durumlarda taraftar protesto etmeli yönetim degişikliği olmalı..

* yöneticiler bir oyuncu için harekete geçebilmeli. mesela yönetici hakan bilal kutlualp hoijdonkla görüşmek için hollandaya gitti ve dönüşünde görüşme hakkında YÜZDE verilmeli.. yani hoijdonkla görüşme "%70 olumlu geçti" denmeli bu durumda tekrar yollayabilmeli oyuncu yöenticiyi. oran artırılmaya çalısılmalı artıkca transfer gerceklesmeli. tersi durumda yani tekrar gondermelerınızde oran artmayadabilmeli. mesela bu sene 4 kere gonderdınız oran artmadı transfer olmadı seneye belkı yenıden denendıgınde duruma gore 2 gondermede transfer olabılır.

* prensipte anlaşma secenegi getirilmeli.. mesela oyuncuya gelir misin gelmez misin denmeli once. boylece gereksız teklıf yukseltmelerle ugrasılmıs olmaz. biz napıyoruz klube 5 verıyoruz kabul etmıyo 10-15-20 dıye cıkıyoruz kabul ettıgınde bu sefer adam anlasmaya yanasmıyor. boylece bundan kurutlunmus olunur diye dusunuyorum..

* oyuncuyla anlasılmasına ragmen nadiren karısı ve cocukları transfere engel olabılmelı

* yönetimden stadı geliştirme secenegının yanısıra yeni stad projesı de istenebilmeli..

* basın toplantısı duzenlenebılmelı bunun takıma olumlu veya olumsuz etkılerı olmalı

* nadiren de olsa dunyada futbolcular ölmeli sahada ya da kalp problemleri cıkmalı (ki bu yazın olmalı kardiyak sebeplerden dolayı oluyor cunku)

şimdilik bu kadar )

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by dralper06 View Post
    * oyuncuyla anlasılmasına ragmen nadiren karısı ve cocukları transfere engel olabılmelı
    O kadarda olmasın canım (: Bir oyuncuya teklif ediyosun kabul ediyo kulüp seviniyosun.Sözleşmede bakıyorsun kabul ediyor oyuncu.Tamam oldu bu iş süper bomba patlattım diyosun bir bakıyosun futbolcunun eşi sorun çıkardı transfer yattı.O an herkesin neler söyleyeceğini biliyorum

Mesaj Yetkileri