1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: FM2009 - Transfer Sistemi (Sıfırdan Geliştirilmiş Özellik)

Hybrid View

bu shortlistteki futbolcuları zırt pırt basın önümüze sunmasın
    takımın ahenki bozuluyo bu transfer işini başkanla ortak yapalım msela nasıl gündelik haytta oluyo aynı öle olsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    takas işi de önemli tabi onunda olması lazım ben takasta mesela kasımpaşadaki erhan küçük'e karşılık serhat gülpınar'ı sunmuştum
    serhat gitmek istemedi daha sonra serbest kaldı daha alt liglerde olan karabük e gitti biraz daha mantıklı olmak lazım bonservisler biraz gerçeğe yakın olmalı en küçük örnek denizlispora 10.000$a aldıım moussa sanogoyu 6 ay sonra başka takıma gidip istediğimde 2.500.000$ gibi bi taleple karşılaştım uçuk ücretler tadını kaçırıyo oyunun
    Last edited by kaandemirkaya : 01.Ekim.2008 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by kaandemirkaya View Post
    bu shortlistteki futbolcuları zırt pırt basın önümüze sunmasın
    takımın ahenki bozuluyo bu transfer işini başkanla ortak yapalım msela nasıl gündelik haytta oluyo aynı öle olsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    takas işi de önemli tabi onunda olması lazım ben takasta mesela kasımpaşadaki erhan küçük'e karşılık serhat gülpınar'ı sunmuştum
    serhat gitmek istemedi daha sonra serbest kaldı daha alt liglerde olan karabük e gitti biraz daha mantıklı olmak lazım bonservisler biraz gerçeğe yakın olmalı en küçük örnek denizlispora 10.000$a aldıım moussa sanogoyu 6 ay sonra başka takıma gidip istediğimde 2.500.000$ gibi bi taleple karşılaştım uçuk ücretler tadını kaçırıyo oyunun
    Peki Galatasaray Mehmet Topal'ı ne kadara aldı? 100-150.000 $ arası. Ne kadar istiyor? 15 Milyon €. Trabzon Yattara'yı ne kadara aldı? 160.000 $ Ne kadara sattı? 10.8 Milyon €. Yani saçma değil dimi.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri