Anıl yazdıklarına %100 katılıyorum.Umarım hoca bu maçtaki puan kaybını tamamen hakeme bağlamaz ve kendi hatalarınında farkındadır.Böyle olursa ileride daha rahat maçlar çıkartarak galibiyetlerimize devam ederiz..

Ben Nobre'nin ilk golünü gördüğümde cillop gibi bir goldü demiştim ama kurallar değişmiş.Mevcut kurallara göre hakemin kararı doğru.

Evet resimlerdende anlaşıldığı üzere değişen mevcut kurala göre hakemin kararı doğru.Delgado'nun sayılmayan golüde tartışılabilinir.Ama olan oldu artık.Yapacak bir şey yok..

Benim bahsetmek istediğim konu başka.Geçen haftaki Nonda-Serdar pozisyonu ilgili konuşmalar geçmiş.Bazı arkadaşlar o pozisyonla bu pozisyonun alakası olmadığını söylemişler.Bakın ben bizim golümüzün gol olmadığını kabul ederim ama gelip buraya Nonda'nın pozisyonu ile Nobre'ninkinin alakası yok derseniz bunu kabul etmem.

Alın işte resimlerdede gözüküyor herşey.Sizin anlattığınıza göre Serdar tek başına topa çıkıyor ve topu elinden kaçırıyor ve sonra Nonda devreye giriyor.Dediğiniz gibi olsa amenna ama öyle değil.Bizim golümüzün iptaline neden olan kaleciye ceza sahasında dokunma yasağını Nonda Serdar'a yapıyor.Serdar'a dokunamaz ama dokunuyor.Bu kadar basit.Bunu sadece o pozisyon farklı bu pozisyon farklı diyenlerin görmesi için koydum buraya..

Ve en son değinmek istediğim konu ise her kritik hakem kararı sonrası sinirlerimizin acayip bir şekilde gerilmesi.Aslında bu bir çok taraftarda oluyor ama bizimki anormal bir durumda.Bu konu hakkında bir şeyler yazmak istiyorum.Biliyorsunuz 100.yılımızda uzun bir süre sonra şampiyonluğu yakalamıştık.Ertesi sezonda farkı ilk yarı sonunda farkı 11'e çıkarmıştık.O zaman medyada denilen şey şuydu:"Artık ligin tadı kalmadı." Bu özellikle yayıncı kuruluşun hoşuna gitmeyen bir durumdu.Tabii ki rakiplerimizinde.Aziz Yıldırım'ın bu dönemde "Saha dışında oynamasınıda öğrendik." açıklamasıda dikkat çekici.Ve sezonun 2.yarısında ilk maç Samsunspor ile yaptığımız maçta o güne kadar ve o günden sonra hiç bir kez olmayan şekilde hakem Cem Papila evimizde bize karşı her gördüğünü çalma cesareti göstermişti.Bakın benim amacım oradaki kırmızı kartları tartışmak değil.Hepsi doğru kararda olabilir,hepsi yanlış kararda olabilir.Ama bu cesaret sadece bize karşı sergilenebilmişti.Her zaman konuşulur.Hakemler büyük takımın oyuncusuna şu kartı göstermekte cesaretli olamadı.Hala söz konusu bir durum.Bu durum sadece o maçta oldu.Bu bir tesadüf olamaz kesinlikle.Ve biz o maçtan sonra büyük bir çöküşe geçtik ve lokomotif gibi giden takım bir anda tuzla buz olmuştu.Sonrasında Yıldırım Demirören başkan oldu ve o kadar saçma sapan işler yaptıki artık sezon başında şampiyonluktan kopar duruma gelmiştik her sezon.Neyse zamanla yapılan hataların farkına varıldı ve takım yavaş yavaş rayına oturmaya başladı.Tigana'nın 2.sezonunda uzun süre sonra şampiyonluk yarışına girdik ama kaybettik.Geçen sezonda Ertuğrul Sağlam ile hasret olduğumuz şampiyonluk yarışında öyle hakem hataları olduki zaten yıllarca beklenilen şampiyonluk hasretiyle yanan taraftar hakem hatalarıyla şampiyonluktan olunca son raddeye geldi artık.Ve bu sezonda artık küçük bir hakem hatasında patlaması gayet normal.Çünkü bıktık artık.Ha bu hakem hataları sadece size mi yapılıyor deniliyor.Tabii ki hayır ama bu konuda 2 tane durum söz konusu.1.cisi geçen sezon yapılan bakın tartışmalıları geçiyorum bariz hatalar sizin başınıza gelmedi.2.si ise zaten son yıllarda ya Galatasaray şampiyon oluyor yada Fenerbahçe.Sizin tuzunuz kuru olduğu için sizin bizi anlamamanız gayet normal ki yakın zamanda hakem hatalarından 2 takım taraftarının neler yaptığı,hatta bu foruma neler yazdıkları halen kayıtlı..