Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere sonuçlanır
-
D.Kiev kazanır
-
Aragones Ve Alex'in Basin Toplantisi!..
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Dinamo Kiev'i konuk edecek olan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aragones bir basın toplantısı düzenledi.
İspanyol teknik adam, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına takım kaptanı Alex ve kaleci Volkan Babacan ile birlikte katıldı!..
ALEX: ZOR MAÇ OLACAK
Toplantıda öncelikle söz alan Alex, “Bizim için Kiev maçı zor olacak. İlk maçta aldığımız olumsuz skor vardı. Bunu telafi etmek adına yarın oynayacağımız maç ayrıca önem kazandı. Sakatlığım yok. Kendimi çok iyi hissediyorum. Yarın da sahada hocamızın verdiği görevleri takım arkadaşlarımla beraber en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bizler futbolun içerisinde uzun süredir olan insanlarız. Bu yüzden çok olumsuz etkilenme yok. Şampiyonlar Ligi’nde önümüzde 5 maç ve alınacak 15 puan var. Adım adım gideceğiz. Bu maçı aldıktan sonra diğerlerini de konuşuruz." dedi.
VOLKAN BABACAN: HOCA KARAR VERECEK
Sarı Lacivertli takımın genç kalecisi Volkan Babacan, Kiev maçı öncesi görüşlerini açıklayan isimler arasındaydı. Genç file bekçisi, "Şampiyonlar Ligi’nde her maç zor. Ama bu organizasyonda tecrübeliyiz. Deplasmanda ilk maçımızı kazansaydık bir avantaj yakalayacaktık. Kiev maçında oynayıp oynamayacağıma hocamız Aragones karar verecek. İnşalah, Kadıköy'de seyircimiz önünde Dinamo Kiev’i yenerek Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla devam ederiz" diyerek galibiyeti hedeflediklerini vurguladı.
ARAGONES: RAKİBİMİZ KONTRA ATAĞA ÇOK İYİ ÇIKIYOR
İspanyol teknik adam ise toplantıda son olarak söz alarak şunları söyledi, "Ben öncelikle oyuncularım hakkında bireysel yorum yapmak istemiyorum. Herzaman için tek derdim, kendi takımımın sahada göstereceği mücadele ve oyundur. Rakip hakkında söylemek istediğim ise kontra atağa çok hızlı çıkıyorlar. Presi nerde, ne zaman yapacağımızı iyi ayarlamamız lazım. Bu, bizim için belirleyici bir etken olacak. Sakatlarımızdan Edu ve Deivid yavaş yavaş topla ve takımla antrenmanlara başladı. Semih ise antrenmanda talihsiz biçimde sakatlandı ve Kiev maçı için aramızda değil maalesef. Kim oynamayacak, kim oynayacak konusunda burada bir yorum yapmayacağım. Bunu öncelikle bilmesi gerekenler benim oyuncularımdır."
Aragones, "Lig ya da Şampiyonlar Ligi maçları, bizim kazanma ritmimiz açısından bir fark taşımıyor. Ama Şampiyonlar Ligi'nin motivasyonu herzaman farklı. Saygı duyduğumuz takımlar var, onlar da bize saygı duyuyor. Yarın seyircimizin önünde, elimizden geleni yaparak, en avantajlı skoru alarak maçı tamamlamak istiyoruz." diyerek açıklamasını tamamladı.
Öyle bir demeç yok, serkan yanlış anladı sanırım.
Mesaj Yetkileri