ya ben yanlış biliyor olabilirim ama geçen sezon ligimizde ilk 4 e giren sivassporun gençleride aslarlarım paf ligimizi 1. bitirdi bu oyuna yansıyacak mı ? bir de Türkiye 3. ligide oyuna dahil edilecek mi şimdi den teşekkürler
ya ben yanlış biliyor olabilirim ama geçen sezon ligimizde ilk 4 e giren sivassporun gençleride aslarlarım paf ligimizi 1. bitirdi bu oyuna yansıyacak mı ? bir de Türkiye 3. ligide oyuna dahil edilecek mi şimdi den teşekkürler
Paf Ligi'nin kaliteli çok düşük bir lig olduğu için Sivasspor Paf'ının ya da başka bir takımın Paf'ının şampiyon olması çok önemli değil. Sürekli şampiyonluklar gelirse o zaman altyapı kalitesi hakkında konuşabiliriz (BJK, GS altyapıları gibi). Paf takıma yönelik en iyi ismin çalıştırıcı Ahad Kömürlüoğlu olduğunu söyleyebilirim. O da zaten bir takım talepleri karşılanamadığı için kulüpte kalmadı ve kariyerine başka yerde devam edecek. Altyapıdaki oyuncular henüz A takımda yedek kulübesini bile zorlayabilecek yetenekte değiller. İlk 18'de ise kural gereği altyapıdan yetişmiş 23 yaş altı iki oyuncu bana göre süs olsun diye oturuyorlar. Bu yüzden sürekli Paf ve pilot takım Anadolu Üsküdar arasında mekik dokuyup duruyorlar. Kapasiteleri sadece Türkiye ile sınırlı olan ve göze çarpan 2-3 oyuncu dışında bir umut göremiyorum ben. Oyun çıkınca da göreceksiniz zaten. Tekrarlıyorum, gelen şampiyonluktaki en önemli pay Ahad Kömürlüoğlu ve onun yarattığı takım oyunundadır. Ama Bülent Uygun'un menejerlik zamanlarından kalma potansiyelli oyuncu avına devam ettiğini söyleyeyim. Sağdan soldan bir sürü genç oyuncuyu Sivasspor altyapısına katıyor. İzleme fırsatı doğmadığı için yeni katılanlar hakkında yorum yapamayacağım.