Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Trabzonspor
-
Beraberlik
-
Aslında amaç burda sen bunu dedin bak bugünde bunu dedin demek değildi ancak bahsetmek istediğim konuyu anlatma adına örneklemek zorunda kaldım. Hatta şimdi biraz daha açacağım.
Ben Trabzonluyum diye konuya girdin ve kendini ifade ettin. Baktığımızda örneklediğim konularda olmasa bile başka yorumlarda çeliştiğin noktaları bulabilirim. Mesela Mustafa'dan yola çıkayım. Trabzonspor'un kaybedeceği yorumlara karşı çıkarken bugün Olimpiyakos bizim gibi değildir yani biz yenildik bu haldeyiz onlar bizim gibi değildir diyor. Sonra Galatasaray Olimpiyakos'u yenecek ardından Eskişehirspor, Olimpiyakos değildir diyecektir. Bunun gibi bir çok örnek mevcuttur.
Neyse dediğim gibi bahsettiğim konuyu anlatabilme adına örnekledim ve Mustafa'nın affına sığınarak konuyu detaya indirdim. Şimdi demek istediğim noktaya gelelim.
Trabzonspor'un iyi bir performans çizgisi göstermesi asla yenilmeyecektir anlamı taşımaz. Gördük ki çok övülen savunması Galatasaray'dan 3 yemekle kalmadı bir o kadarda pozisyon verdi. Bugün bakıyoruz Fenerbahçe ne durumda. Bu durumu güven vermiyor ama yarın kesinlikle Arsenal'i yenemez demek değildir. Yine Galatasaray Trabzon'u yendi diye Uefa maçını garanti kazanır diyemeyiz. Bu tarz yorumlar getirildiğinde ben sağlıklı bir tartışma ortamı olduğuna inanmıyorum ve zaten bu yazdıklarımlada bu tartışma şeklini eleştiriyorum.
Mesaj Yetkileri