Originally Posted by
extensor
Değil Aragones'i Alex Ferguson'u Mourinho'yu bile getirseniz bu maçı bu kadro ile bu isteksiz, ruhsuz adamlarla alamaz.
Hiiiçç boş yere Aragones gitsin tellalığına gerek yok. Aragones Türkiye liglerinin en isimli hocasıdır. Aragones bu sene Fenerbahçeyi küme düşürse 50 yıl sonra insanlar Aragones'i... 50 yıl önce Fener'i düşüren adam olarak tanımaktan çok. 50 yıl sonra İspanya'ya avrupa kupası kazandırtan adam olarak hatırlayacak.
O yüzden onun adına tek handikap hayatının hedefini rüyasını zaten gerçkleştirmiş olmasıdır. Şu saatten sonra onun hayatında ne olursa
olsun ,onu pekte etkilemez.
Aziz Yıldırım çıkacak açıklama yapacak. Ben başarısız bir geçiş dönemi yarattım. Tek amacım başarıyı devamlı kılmaktı. Ama ben devamlılığı ilk önce kendi egolarım yüzünden kendim ortadan kaldırdım diyecek.
Aziz Yıldırım Galatasaray'ın uefa kupasını kaldırmasına tesadüf dediğinde zerre kadar yanlış bulmadım. Zerre kadar kınamadım. Çünkü devamında Galatasaray her sene uefa kupası almadığı için 100 yıllık tarihinde sadece bir uefa kupası olduğu için bu kupa tesadüftür demişti. Haklıdırda. Galatasaray ismi hiç bir zaman bir Milan, Bayern Münich,Juventus Arsenal ismi kadar büyümedi. Büyüseydi ve bir Lyon gibi çakılı kalabilseydi o zaman tesadüf olmayacaktı bu başarılar.
Bu söylem göz önüne alındığında evet 2000 de uefa kupasını alıpta son 6 senede hiç ama hiç bir avrupa başarısı olmayan kulup için o kupa gerçekten bir tesadüftü.
Yani demem o ki. Bir anlık parlamaydı o Galatasaray için. Tamam sonuna kadar hakedilerek kazanıldı ancak Aziz Yıldırım'ın bahsettiği konu o değildi. Yanlış anlaşılmıştı.
Ama burda duralım. Rakibinin başarısını kolayca tesadüf dedi. Ve bende kabul ettim. Gördüki geçen yılki kendi başarısı da bu açıdan bakıldığında tesadüf. Kendi başarısına da tesadüf demeyi başarabilecek mi Aziz Yıldırım. Ve ocak ayında güzel transferlerle takımı düzlüğe çıkarabilecekmi? Esas mesela odur.
Maç için fazla anlatmaya gerek yok. Son yılların en berbat Arsenal savunmasını izledim. Maç Alex - Güiza - Semih üçlüsünün 11 başladığı bir maç olursa 0-5 ten 0-10 a kadar her skoru beklerim demiştim. Berbat Arsenal savunmasının ve maçı Arsenal'in rolantiye almasının yardımıyla 2-5 bitti.
geçmiş olsun