Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 46. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Arsenal
-
Beraberlik
-
Üstat bu yazdıklarının hepsini okudum çokta zevkliydi. Hepsine de katılıyordum. Halende katılıyorum. Galatasaray o skorları elbette şans eseri ve tesadüf olarak bir araya getirmedi. Sonrasında gelen kupalar elbette bir skorlar tesadüfünden ileri gelmiyordu. Daha 1. Feldkamp döneminden süre gelen bir hazırlıktı hepsi. Sonrasında da o dönem bu liglerin içini dışını en iyi etüt eden sabah akşam futbolcu tarayan Fatih Terim'in tercih edilmesi. Hem çok mantıklı oldu, hemde devamında ki başarıyı sağladı. Şimdi yine Feldkamp temel attı ama asıl sorun bir Fatih Terim daha yaratabilmekte. Bu işin için sanıyorum ümit milli takım antrenörü Ümit Davala ön görülmüştü. Ancak Ümit Davala'yı bir Fatih Terim kadar hırslı görmemiş sanırım yönetim kurulumuz. Fatih Terim hırsı için Alpay'ı 3 ligten bulması Rüştü'yü bulması söylenebilir. Floryaya 10 dk önce girip 10 dk sonra çıkmak ne demek anlayamamış Ümit hoca. Normaldir anlamaması. Galatasaray antrenörü olduğundan beri bu ligte Galatasaray hariç kaç takımın maçını izlemiştir ki. Mesela eski öğrencisi Mehmet Batdal'ı takip etmek için gitmişmidir Buca'ya.
Neyse bende aklımdakileri izninle sana ek olarak yazdım hocam. Dediğin doğrultuda ki başarı elbette tesadüf değil. 10 yıldır süre gelen bir emeğin getirisi elbette görebiliyorum onu.
Ancak 100 yıllık Galatasaray tarihi için her dönem beklenilebilecek bir başarı hiç bir zaman olmadı Uefa kupasını kazanmak. İşte bu açıdan bir tesadüf demek istemiştim. Çünkü Aziz Yıldırım başarının devamı gelmedikçe tesadüftür değeri yoktur demek istemişti sanırım. eee öyleyse geçen yılın Fenerbahçe'sininde değeri yok.
Mesaj Yetkileri