Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 46. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Arsenal
-
Beraberlik
-
Esasında bu sonuç şuan Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu ruh halinin yarattığı bir sonuçtur. İsmimi bildiğim gibi biliyordum ki Arsenal 4-5-6 atacak Fenerbahçe'ye. Ve bu skorunda tek sorumlusu Aragonesmiş, Alexmiş, Aziz Yıldırımmış... faso fiso. Sorumlusu bu ruh haliydi işte.
@Cekocan çok güzel demiş üstteki postlardan birinde... 2003 yılı confederasyon kupası gençlerini çok iyi değerlendirip kadroya katmıştı Fenerbahçe. Hakikatten Denizler, Selçuklar birşeyler yapıp büyüyeceğine inanan genç futbolcularla doluydu o takım. Belki yine yetenekleri sınırlıydı. Ama heves vardı içlerinde. Büyüme ve büyültme hedefi. Geçen yıl bu hedef gerçekleştiğinde de bu takımda vardı bu oyunculardan Selçuk ve Deniz. Ama millet hedefin yanında helal olsun Selçuğa nasıl geliştirdi kendini vs demiyorduki. Hedefin yanında helal olsun çocuklara, helal olsun Alex'e Deivid'e Volkan'a Selçuk'a rağmen aldılar maçı diyordu herkes.
Şimdi bu inancı kalmamış, hersene yedek bekleyen üzerine hiç bir şey koyamayan oyunculardan ne bekleyebilirsiniz ki. Kemal gitti, Serkan gitti zamanında önemli meziyetleri olduğuna inanırdık. Deniz, Selçuk, Önder, Semih, Volkan,Yasin, Can Arat kaldı şimdi... Semih dışındakiler ıslıklanıyor. Hepsinin gözlerinin önündeki şey belli. Bir Kemal olacaklarına bir Selçuk olacaklarına inanıyorlar hepsi. Daha fazlasına değil.
Ömer abi çok güzel yazmış yukarıda. zırt pırt teknik direktör değişir. Orada burada oynarsın sonra yerine daha iyisi gelir, umudunu kaybedersin. Sonra geldiğin yere dönersin. Bakarsın ki bütün umutların gitmiş.
Örnek sağ bek yapılan Serkan Balcı, sol açık yapılan Kemal vs vs. O kadar çok olduki bu örnekler Fenerbahçe'de. Şimdi kimse inanmıyor geliştirip kendini bir Tuncay olabileceğine.
Yine alınır ülkenin bütün gençleri. Zor değil. Satın umudu kalmamış Selçuğu, Denizi, Önderi... Alın Gaziantepspor'un ön liberosu Emre Belezoğluna benzeyen çocuğu. Selçuğa dönüşmeyeceğini söyleyin sonra bana, yada Kemal gibi , Serkan gibi olmayacağını söyleyin.
Herşeye rağmen Fenerbahçe bu sene lig şampiyonu da olabilir. Olamasada olma yolunda mücadele edebilir. Atıyorum oyunculara bir umut aşılayabişlecek bir isim gelir. mesela Rıdvan hoca. Sonra Maldonado'yu satar. Bir kaliteli ön libero alır. sonra bir kaliteli sol açık alır. Deivid'te iyileşir. Deniz'e Selçuk'a da verir gazı hoca... Rayına girer herşey.
Appiah sakatlandığında çok değil daha 06-07 sezonunda Deniz şampiyon yapmıştı bu takımı.
Ama şunu bilmeli Fenerbahçe taraftarı... Devamda edilebilir. Tamam deyip sil baştan da yapılabilir Fenerbahçe.
Bir Fenerbahçe taraftarı şöyle demeli artık. Ben sol bekime Roberto Carlos'u istemiyorum. Ben Fenerbahçe alt yapısı Arda yetiştirsin istiyorum. Can Arat'ı 10 sene yedek bekletip yetenekleri çürütülsün istemiyorum.Bülent olsun Can arattan bunu istiyorum demeli. Olcan'ı satmanızı istemiyorum desin. Yada anadolunun yetiştirdiği gençleri yine bir Kemal'e Selçuğa dönüştürmeyin desin taraftar. 16 yaşından beri süper ligte oynayan Gürhan'ı artık 11 e hazırlayın be desin.
Bu adamlara işiniz düştüğünde kullanmayın bu adamları. Deniz ne oynuyordu 2 sene önceye kadar.Her maçın en çok koşan adamı en çok top çalan adamı oluyordu. Almadın bu sene Şampiyonlar ligi kadrosuna ama neden?
Ömer abi çok iyi demiş. Futbolcu yetiştirmezsen veya anadoluda yetişenleri pişiremezsen. Başarın en fazla geçen yılki gibi olur. 1 senelik. Yani tesadüf.
Mesaj Yetkileri