Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Paf maçlarında gözlemlediklerim için devre arasını bekliyorum, FM 09 çıktığında altyapı ile ilgili çok detaylı profiller göremeyeceksiniz, çünkü geçen sene paf takımı kişisel sebeplerim nedeni ile pek izleyemedim.

Şubat official datasında kısmetse paf oyuncularını geniş profilleri ile görebileceksiniz.

Bu sene yeni takım kuruldu.

Niye derseniz, Paf Takım = U21, Süper Genç = U19, B Genç = U17 oldu.
Avrupa klasmanlarına getirildi sistemler.

Doğal olarak 20 yaşında büyük oyuncu oynayamadığı için Paf Takım yeniden kuruldu.
Cengiz alt ligleri format olarak anlatmaya calistim sanirim ama yaslar dogru degil PAF ligi artik U-18 oldu eskiden U-20 idi. PAF liginde en yasli 1990 dogumlu oyuncular oynaya biliyor ve 1 tane 1989 dogumlu kaleci oynatma haklari. PAF liginde bir maca dahi cikan DSGL'de oynayama hakkini kaybediyor.

DSGL de ise en fazla 1991 dogumlu olabiliyor yani U-17 gibi dusunmek lazim. ve takimlar 18 kisilik kadrolarina 3 tane 1990 dogumlu oyuncu kullanma haklari var PAF liginde bir maca ciksa bile bu oyuncu DSGL'de bi daha oynayama hakkini kaybediyor artik. Amator veya Profesyonel kontrati olan futbolcular artik DSGL de oynyayabiliyor. Hem PAF da hem de DSGL de yabanci uyruklu oyuncu yasak.

Bi de son olarak U-14 ve U-15 Coca Cola Akademi Ligleri diye gecen bi olay var. U-15 su anda 1994 dogumlu ve U-14 de 1995 doumlu kabul ediyor en fazla. Kaleciler haric bir sezon icersinde U-15 veya U-14 de oynayan oyuncu bo de bi diyerinde oynayamiyor. Bu liglerde en fazla 2 yabanci uyruklu amator oyuncu alabiliyor takimlar.

Butun bu bilgiler TFF'nin resmi sitesinde ulasilabilen resmi belgelerden alintidir.