1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Cengiz alt ligleri format olarak anlatmaya calistim sanirim ama yaslar dogru degil PAF ligi artik U-18 oldu eskiden U-20 idi. PAF liginde en yasli 1990 dogumlu oyuncular oynaya biliyor ve 1 tane 1989 dogumlu kaleci oynatma haklari. PAF liginde bir maca dahi cikan DSGL'de oynayama hakkini kaybediyor.

DSGL de ise en fazla 1991 dogumlu olabiliyor yani U-17 gibi dusunmek lazim. ve takimlar 18 kisilik kadrolarina 3 tane 1990 dogumlu oyuncu kullanma haklari var PAF liginde bir maca ciksa bile bu oyuncu DSGL'de bi daha oynayama hakkini kaybediyor artik. Amator veya Profesyonel kontrati olan futbolcular artik DSGL de oynyayabiliyor. Hem PAF da hem de DSGL de yabanci uyruklu oyuncu yasak.

Bi de son olarak U-14 ve U-15 Coca Cola Akademi Ligleri diye gecen bi olay var. U-15 su anda 1994 dogumlu ve U-14 de 1995 doumlu kabul ediyor en fazla. Kaleciler haric bir sezon icersinde U-15 veya U-14 de oynayan oyuncu bo de bi diyerinde oynayamiyor. Bu liglerde en fazla 2 yabanci uyruklu amator oyuncu alabiliyor takimlar.

Butun bu bilgiler TFF'nin resmi sitesinde ulasilabilen resmi belgelerden alintidir.
    Ezberden yazayım derken saçmalamışım, haklısın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ezberden yazayım derken saçmalamışım, haklısın.
    Yok canim olur boyle seyler bende kontrol etmesem DSGL U-16 derdim, mesela PAF'da oynamis oyuncularin artik DSGL de oynayamadiklarini bilmiyordum vs.

Mesaj Yetkileri