1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Peki Ümit Davala ve Boekamp
    biz Galatasaray'ı seçmediğimiz zamanlarda kovulabilecek mi?
    nerden aklına geldi hem niye kovulsunlar ki oyunun bizim yönetimden daha akıllıca davranacagı kesin

Isimlerin düzeltilmesini farkettim ben kendi adıma ama değinmeye pek fırsat olmadı.Çabalar için teşekkürler büyük ölçüde düzeltilmiş sanırım söylendiği gibi.
    Ayrıca türkçe karakterler olmasa da çok büyük kayıp değil ama doğru olması güzel birşey olur tabi.Nasıl bir ispanyolun,güney amerikalının ismi orjinal haliyle yazılıyorsa Türkün de yazılabilmeli.

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    nerden aklına geldi hem niye kovulsunlar ki oyunun bizim yönetimden daha akıllıca davranacagı kesin

Isimlerin düzeltilmesini farkettim ben kendi adıma ama değinmeye pek fırsat olmadı.Çabalar için teşekkürler büyük ölçüde düzeltilmiş sanırım söylendiği gibi.
    Ayrıca türkçe karakterler olmasa da çok büyük kayıp değil ama doğru olması güzel birşey olur tabi.Nasıl bir ispanyolun,güney amerikalının ismi orjinal haliyle yazılıyorsa Türkün de yazılabilmeli.
    bence de bazi türk oyuncuları ş ile yazınca çıkmıyor gerçek adında ş olmasına rağmen ancak s ile yazınca çıkıyor.

bir de mesela oyuncunu adı "alican hakan" olsun.böyle çok bilinen ve oyunda sık çıkan oyuncular için "ali hak" diye kesik bir şekilde arıyorum.bunun tam tersini denediğimde "hak al" diye yazınca çıkmıyor.illa ilk ismi yani "alican" yi tam yazmak durumunda kalıyorum eğer aramaya ilk soyadı yazarsam.

Mesaj Yetkileri