1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ömer abi yeri değil ama fransız araştırma şefine ben arfa yı sorabilirmisin 188 set pa vermişler bu oyuncuya ben arfa bu kadar süper biriydi neden peki lyon 10 miilyon euro gibi komik bir rakama ezeli rakibi marsilyaya satmış.benim bildiğim lyonun başkanı böyle inanılmaz bir yeteneği bu paraya vermezdi.messi,ronaldo gibi isimler arasında sadece 3-5 puanlık bir fark kalmış.

isimler dikkatimi çekti görsel açıdan da güzel duruyor.uğraştığınız için teşekkürler.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ömer abi yeri değil ama fransız araştırma şefine ben arfa yı sorabilirmisin 188 set pa vermişler bu oyuncuya ben arfa bu kadar süper biriydi neden peki lyon 10 miilyon euro gibi komik bir rakama ezeli rakibi marsilyaya satmış.benim bildiğim lyonun başkanı böyle inanılmaz bir yeteneği bu paraya vermezdi.messi,ronaldo gibi isimler arasında sadece 3-5 puanlık bir fark kalmış. isimler dikkatimi çekti görsel açıdan da güzel duruyor.uğraştığınız için teşekkürler.
    10 Milyon Euro'yu nereden duydun bilmiyorum ama odenen 40 milyon Euro'ya daha yakin bir rakam.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    10 Milyon Euro'yu nereden duydun bilmiyorum ama odenen 40 milyon Euro'ya daha yakin bir rakam.
    sade bonservis bedeli 12 milyon euro.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    sade bonservis bedeli 12 milyon euro.
    Nakit odenen kismi. Gelecekte odenecek kisimlar da var. Toplam 40 milyon'a yakin Fifa.com haberine gore.

Mesaj Yetkileri