1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bu isim olayi cok guzel olmus tabi ki fark ettim Zaten gecen sene konusmalarinizda bunun sinyalini vermistiniz. Benim asil merak ettigim yeni alt yapi formati oyuna yansitildi mi? 1. ve 2. lig deki degisiklikler yabanci oyuncu kontenjanu gibi seyler umarim oyun cikinca sorun yasamayiz. SI oyunculari kayit etme bocegini duzeltebildi mi 2. Lig de bu buyuk bi sorun di?

En onemlu sorulardan biri acaba hala yurt disinda top kosturan U-18 Turk oyuncularini EU ulkelerinde transfer edebilirken (kendileri EU vatandasi olunca mesela Alman) Turkiye'ye 18 yasina girene kadar gelemicekler mi? Bu sorunu sanirim ilk FM 2007'da SI forumlarinda onlara dile getirmistim ama bana sacma sapan yok efendim 18 yasinin altinda olan oyuncular ulke degistiremiyor FIFA kanunu bu gubu gecistirme cevaplar vermisti SI da calisanlar.
    Her ne kadar "elestiri" topikinde yazmis olsam da bu yorumu sakin ha yanlis anlamayin bu size karsi yapilmis bi elestiri degildir sonucta bu sorunun duzeltilmesinin sizlerin elinde olmadigini tamamen SI'a bagli oldugunu belirtmek istiyorum yalniz bu konuda sizlerden cevap alamadima gore bu sorunun duzeltilmedigi kanisina variyorum. Eminim sizlerde bunun farkinda olup SI'a gereken bilgileri ulastirmisinizdir. Umarim ileride cikan bi yamada duzeltilir cunku anlastigim Turk bi oyncuyu 18 yasina gelene kadar takimimda gorememek oldukca can sikici. Tahmin edebiliceginiz gibi genc oyuncu yetistirmeye oldukca meraki olan birisi olarak ilerisi icin dusundugum genc ve anlastigim bi oyuncuyu 18 yasina kadar kendi PAF takimimda oynatamamak ve kendi istedigim sekilde kendi yaptigim antreman sistemi ile yetistirememek oldukca can sikici bi durum. Ozellikle bu sorumu yaklasik 1 sene once SI forumlarinda onlara dile getirmis olmama ragmen duzeltememeleri hic te mutlu etmiyor beni bi musterileri olarak.

Nesil
    2003

Her ne kadar "elestiri" topikinde yazmis olsam da bu yorumu sakin ha yanlis anlamayin bu size karsi yapilmis bi elestiri degildir sonucta bu sorunun duzeltilmesinin sizlerin elinde olmadigini tamamen SI'a bagli oldugunu belirtmek istiyorum yalniz bu konuda sizlerden cevap alamadima gore bu sorunun duzeltilmedigi kanisina variyorum. Eminim sizlerde bunun farkinda olup SI'a gereken bilgileri ulastirmisinizdir. Umarim ileride cikan bi yamada duzeltilir cunku anlastigim Turk bi oyncuyu 18 yasina gelene kadar takimimda gorememek oldukca can sikici. Tahmin edebiliceginiz gibi genc oyuncu yetistirmeye oldukca meraki olan birisi olarak ilerisi icin dusundugum genc ve anlastigim bi oyuncuyu 18 yasina kadar kendi PAF takimimda oynatamamak ve kendi istedigim sekilde kendi yaptigim antreman sistemi ile yetistirememek oldukca can sikici bi durum. Ozellikle bu sorumu yaklasik 1 sene once SI forumlarinda onlara dile getirmis olmama ragmen duzeltememeleri hic te mutlu etmiyor beni bi musterileri olarak.
    SI'a degil bana iletseydin duzelme ihtimali daha yuksek olurdu..

Neyse simdi hatayi bildirdim.. Ne zaman duzeltirler bilemem.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    SI'a degil bana iletseydin duzelme ihtimali daha yuksek olurdu..

Neyse simdi hatayi bildirdim.. Ne zaman duzeltirler bilemem.
    Bu tamamdir. Ilk yamaya girdi mi bilmiyorum ama daha sonraki yamalarda kesin duzelir.

Mesaj Yetkileri