Serdar Kurtulus icin ben de cevap yazdim saniyorum. Sizin gozlemlediginiz oyuncu ile Koray'in yansittigi oyuncu arasinda temel farklar var. Hatta toplara kayarak mudahale etmez ozelliginin de olmasi ile 11 degeri daha da fazla mantik kazaniyor.
Teknik iyi duzeydeyse, saniyorum verilen 14'de sorun yok.O zaman Serdar Özkan için de söyLüyorum. Tekniği iyi düzeyde, hızı ve hızLanması iyi, ama oyun içerisinde sürekLiLik sağLama konusunda sıkıntısı var. Geçen sezona göre fiziki oLarak kendisini geLiştirmiş durumda. Aynı şekiLde cesareti de arttı. Geçen yıL iki kişi arasına gireyim mi girmeyeyim mi derken şimdi daLıveriyor.Adam geçerken sadece hızını değiL tekniğinide kuLLanabiLiyor. Ayrıca takım oyunu konusunda da kendisini düzeLLtiği gözLenebiLir. Geçen yıL yanında ki boş aLanada arkadaşına top atmaz iken şimdi sağda ya da soL da iken arkadaşLarını arıyor, yanında pas verecek arkadaşLarını gözLemLiyor.
Hizi ve hizlanmasi konusunda tamam, degisir.
Cesaret 15 yanilmiyorsam, hic de yabana atilacak bir deger degil bence.
Dripling ozelligi 15.. bu da hic yabana atilacak bir seviye degil. Ozellikle yukselen hiz ve hizlanmayi da hesaba katinca hatta. Turkiye'de en iyi dripling yapan 8 oyuncu icine de sokuyor kendisini.
Takim oyunu 11 su anda.. soylediginize gore bunun 1-2 puan yukselmesi mantikli.
Yaraticilik su anda yanilmiyorsam 11. Bu da 12 olabilir.
Nobre Besiktas'in en fazla oynayan forveti. Bu gecen sezon da boyleydi. Serdar Ozkan'in ortalarini ozellikle Nobre 'nin oynamadigi dakikalarda yaptigini mi soyluyorsunuz?Crosing i de 10 haketmeyecek seviyede, isabet oranında ki düşükLük Beşiktaş forvetLerinin hava hakimiyetinin kısıtLı oLmasından kaynakLanıyor. Batuhanın ya da Nobre nin oLduğu bir hücum hattında bu isabetinin iyi oLduğu daha da iyi gözLemLenebiLecektir.
Bu tabii cok daha aciklayici.Bumudur. BöyLemi yazaLım size her zaman ?