Gercekte 4 asist yapmis, genelde cok deneyen ama az etkili olan Serdar Ozkan'in oyunda 16-17 asist yaptigini, gorursek bu sefer de diger taraftan bu adam abartilmis sozleri baslayacak.
Sorun da zaten burada.
Takimdaki oyuncu dusuk olunca takim taraftari yukselmesi lazim diye ses cikartiyor. Oyuncu gercekten daha iyi oldugu zaman takim taraftari benim oyuncum cok yuksek demiyor. Bu degerleri kesin hak ettigini, baska turlu olamayacagini soyelyip duruyor.
Ama is rakip takimi takimda bir oyuncunun normalden fazlasini yaptigini berlitmeye gelince, en one sirada yer aliyor.
Anahtar da orada zaten. Sadece Besiktas taraftari, veya sadece Fenerbahce veya sadece Galatasaray taraftari icin yapmiyoruz. Serdar Ozkan ornegine geri donersek, mevcut zihinsel ozelliklere, beklediginiz teknik ozellikleri de katarsak ortaya ligin tozunu atan bir Serdar Ozkan cikinca siz memnun olacaksiniz belki ama atiyorum Fenerbahce taraftari bu sefer soylenecek.Babanınızın oyununu yapmıyorsunuz, bu oyunu burda ki herkes için yapıyorsunuz. Yani biraz daha geniş düşünmek gerek. Herşey kırpma, biçme iLe oLmuyor.
Tamam Serdar Ozkan'in bazi teknik ozelliklerini yukseltiyorum.. ama ayni zamanda zihinsel ozelliklerin bazilarinda buyuk darbe olacak... anlastik mi?