Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Göz var nizam var. Bir konu hakkında değerLendirme yaparken geneL oLarak görüşLere bakmak gerek. Burda 15 kişi diyor ki hoLosko sıkıntıLı, Serdar Özkan da da biraz sıkıntıLar var iyi kötü herkes birşeyLer söyLemeye çaLışıyor becerebiLdiği kadarı iLe ama kaLkıpta 1-2 kişi yok iyi diyorsa bir dengesizLik vardır.

Sadece ben ne düşünüyorum değiL, diğerLeri de ne düşünüyor diye bakmak gerek oLaya. Zaten en büyük yanıLgıya düşme oLayınız burda kopuyor. Sen araştırmacısın diye herşeyi daha iyi biLemez, her gördüğün de daha doğru oLamaz.
Ya aslında dediklerin bi bakıma doğru, yani 15-20 kişi çıkıp bişey diyor ama 1-2 kişi çıkıp kendi dediğinde diretiyorsa bi yanlışlık olabilir ama şçyle bir durumu göz ardı edemezsiniz. (Serdar Özkanla alakalı değil genel olark söylüyorum)

Şimdi bunu bir örnekle açıklamak istiyorum. Şimdi GS araştırmasını okuyorsan görmüşsündür. Arda şu an için GSda taraftarın sevgilisi ve özelliklerinin süper olmasını isteyen kişilerle dolu bu forum. Özellikle geçen yılki ve Euro 2008 formundan sonra kendisi için istenilen değerler uçmuştu. Yani burada en az 30 kişi şöyle olsun böyle olsun diyordu. Ancak inceleyince (olayın arka planınıda araştırmacılar kadar bilemediğimizden) istenilen dribbling değerlerinin Kakadan daha iyi ronaldinho, messi kadar olması istenildi.(bunlara bende dahil) Ama sağolsun Ömer abi nasıl olması gerektiğini çok iyi anlattı.

Şimdi en az 20-30 kişi arda 150-160CA ve180-190PA almalı dedi diye Ömer abinin öyle yapması mantıklı olmaz bence, çünkü bunlar ayarlanırken bazı kriterler var. O kriterler göz ardı edilmemeli bence..