Beyler siz benim bakabildiğim taraftan bakamıyorsunuz. Ben çıkıyorum dağın tepesine herkesin çiftliğine bakıyorum tek tek. Siz gidiyorunuz çiftliğinizin önünde atlarınızın kaslarını, heybetini seyrediyorsunuz.

Şuna bir açıklama getireyim. Baros Güiza ile Holosko arasında ki fark dağlar kadar değil. Baros ismi ile Güiza ismi ile Holosko ismi arasında ki fark dağlar kadar.

Holosko'yu sizden çok izledim ama ben...
Tay halinide biliyorum. Meduna ile oluşturdukları ikiliyide biliyorum 1,5 senedir sağ açık oynatılmaya çalışıldığını da biliyorum.

4. sınıftan kastım kötü futbolcu değildir. Daha kendini kanıtlamamış futbolcudur.
Yada işte yerel koşuları kazanmış genç beygirdir. Diğerleri ise ülke çapında koşular yapmış atlar.
Şimdi Baros şampiyonlar ligi şampiyonluğu Güiza avrupa futbol şampiyonasını kazanmış. Önemli hizmetleri de tuz biber olarak ekleyerek.

Holosko henüz o seviyede değil, o tecrübede değil, o karar vermede, o soğukkanlılıkta o off the ball da değil... Daha önünde koca bir gelişim süreci var.

Ve atımız şuan durgun durumda. Yaşı büyüyor ama kendisi keyifsiz isteksiz. Yedek kalıyor sürekli... geliştiremiyor kendini.

Rotasyon futbolcu durumunda şuan. Nobre - Bobo arasında yer edinmeye çalışıyor. Nobre - Bobo arasında yer edinemeyen arkalarına düşen futbolcu nasıl olurda Baros Güiza ile kıyaslanır.

Bakınız ilerde Holosko çok iyi futbolcu olamaz demiyorum. 2. sınıf olabilir de diyorum(1. sınıf olamaz) ama şimdilik o boyutta değil.

Bu arada babanızın oyunumu olayı çok tuhaf. Ben de sayfalarca yazıyorum Ömer hocamın kafasını şişiriyorum, adamın iletisinden belli illallah ettiği
ben 2 senedir diyorum Yattara'nın orta kesmeleri diye. (Hiçte sevmem yattara'yı) Hiçte aa sinan sen öyle diyorsan öyledir değiştirelim demedi.
Adama aylarca söyledik böyledir şöyledir dedik değiştirmedi.

Hiçte alınmadım... babanın oyunumu be Ömer abim gözüyle bakmadım. Haşa ne haddimize? Bizde onun sınıfında, onun kalitesinde bir adam olsak bizde onun yaptıklarını yapmaya hak kazanırız. Sonra bizede derler abi neden 18 değil. Sonra bizde onun kadar hakediyorsak bu görevi... Çıkarırız 3-5 sayfalık istatistikleri al bak ulan neden 18 değil deriz. Sonra 2 sene ötersin ama vay anasını şefe bak dersin.
Yada Hakan Balta ağır derken adam sana (nerden bulduysa artık) çıkartır milli takım koşu istatistiklerini der ki Hakan milli takımın en hızlılılarından biri. Tamam üstat dersin...

Elbette bir kaos ortamı içerisinde yapılamaz dimi bu oyun. Yada bir çok üyenin yazdığı gibi "bize beşiktaşlı yönetici taktim edin yaygarasıyla yapılamaz"

Herkes kendi takımını şişirerek yapamaz değilmi bu oyunu. Üstünlüğünü kanıtlamış birisi elbette geçer başa ve onun kaliteli görüşleri altında yayılır serpilir bu data.

Yoksa her önene gelen bişey söylerse Serdar Özkan atıyorum 13-15 güç olsun derse.Ben futbola dönerim. Bana 135 güç vermeniz gerekir o zaman