Originally Posted by
licentia
Her ne kadar "elestiri" topikinde yazmis olsam da bu yorumu sakin ha yanlis anlamayin bu size karsi yapilmis bi elestiri degildir sonucta bu sorunun duzeltilmesinin sizlerin elinde olmadigini tamamen SI'a bagli oldugunu belirtmek istiyorum yalniz bu konuda sizlerden cevap alamadima gore bu sorunun duzeltilmedigi kanisina variyorum. Eminim sizlerde bunun farkinda olup SI'a gereken bilgileri ulastirmisinizdir. Umarim ileride cikan bi yamada duzeltilir cunku anlastigim Turk bi oyncuyu 18 yasina gelene kadar takimimda gorememek oldukca can sikici. Tahmin edebiliceginiz gibi genc oyuncu yetistirmeye oldukca meraki olan birisi olarak ilerisi icin dusundugum genc ve anlastigim bi oyuncuyu 18 yasina kadar kendi PAF takimimda oynatamamak ve kendi istedigim sekilde kendi yaptigim antreman sistemi ile yetistirememek oldukca can sikici bi durum. Ozellikle bu sorumu yaklasik 1 sene once SI forumlarinda onlara dile getirmis olmama ragmen duzeltememeleri hic te mutlu etmiyor beni bi musterileri olarak.
SI'a degil bana iletseydin duzelme ihtimali daha yuksek olurdu..
Neyse simdi hatayi bildirdim.. Ne zaman duzeltirler bilemem.