Ya peki Cafercan, Ibrahim Akin gibi oyuncular unutulacak mi?Bence araştırmacı dediğin eğer birisinde gelecek görüyosa bunu oyuna yansıtmalı. Eğer ki Aydın'ın Arda'dan daha iyi olacağı düşünülüyorsa oyuna da yansıtlımalı. Böylece hem diğer ülkelerde de Türkiye araştırmacıları değer görür, adları anılır. Diyelim ki bundan bir kaç sene sonra Aydın dünya yıldızı bir futbolcu oldu. Bu oyunda da yani FM2009 da da Aydın'a -9, - 10 PA verdiniz. İlerki yıllarda Aydın dünya yıldızı olursa başka bir ülkedeki bir kişinni ben bu futbolcuyu yılar önce FM'de gördüm.Helal olsun Türkiye araştırmacılarına adamlar futbolcuları çok iyi araştırıyorlar demesi sizin hoşunuza gitmezmi?
Veya gecen yil -9 dagitilmis Israil'li oyuncular?
Aydin'dan ne kadar cok beklentim olsa da, mantigim ile hislerimi karistirmamam gerektigini dusunuyorum. Mantigim bana Aydin'in iyi bir oyuncu olacagini ancak kariyeri boyunca sakatliktan kurtulamayip, bir Ridvan Dilmen gibi erken sona eren bir kariyere sahip olacagini ve hic bir zaman cok ust duzey olamayacagini soyluyor. Su anda Aydin'in uzerinde dolasan cok fazla bilinmeyen var. Mesela devre arasina kadar acaba kac defa sakatlanacak (sezon basindan beri iki defa sakatlandi bile). Her sakatlik, gelisemeyecegi sure demek.
Potansiyel verirken bunu gozardi edebiliriz.. Gozardi etmeyebiliriz. Gozardi etmemeyi ben daha dogru buluyorum.