Quote Originally Posted by perpetua View Post
Arda uzerinde kafamda bir kac degisiklik var. Ancak her standart kanat oyuncusunda gordugunuz yuksek olan ozellikleri beklemeyin cunku Arda standart bit kanat oyuncusu degil bence.

Mesela orta yapmasi makul bir seviyede, onunla ilgili derdim yok.
Dripling/teknik yine makul seviyedeler.

Ilk temas, yaraticilik, guc, denge biraz uzerinde oynama yapilmasi gereken ozellikler bence.

Sunu da unutmamak lazim ki Arda her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da , iyi olmasi her ozelliginin yuksek olmasindan kaynaklanan bir oyuncu degil bence.
Bu konuda sonuna kadar haklısın. Zaten "Lütfen oyuncularımıza biraz daha fazla değer verelim. Potansiyeli olan oyunculara değerlerini vermekte cimri davranmayalım" derken değer olarak oyunu kastetmedim. Sonuçta bu bir oyun. Önemli olan bu gibi bütün Türk oyuncularının gerçek hayatta değerlerini bilmek.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
Tarafsiz goz demeyelim zira bu tip farklar gozden pekala kacabilir. Hemen bu ortaya cikabilecek hatalari tarafliliga vurmak biraz fesat dusunmek olsa gerek.

Isin ilginci, Can Arat'in ozelliklerine editor'den veya 9.0.1 yamasinda bakarsaniz, Can Arat'in kafa vuruslarinin 12 oldugunu gozlemleyebilirsiniz.

Sabri'nin hizlanmasi konusunda daha once de yazilmisti. Onu 1 puan yukseltecegiz.
Tamamen iyi niyetle yazdım fesat düşünmedim.

Kolay gelsin.