Sonuçta Emre Güngör benim gözümde henüz rüşdünü ispatlamamış, ama oldukça iyi bir başlangıç yapmış bir stoper. Ki stoperlerin en verimli yaşlarına gelmekten henüz çok uzak. Doğal olarak Galatasarayın başarılı bir döneminde biraz da mecburiyetten a takımda oynamış olmak henüz bir çok bakımdan Toramandan daha yüksek datalar almasına yetmemeli. Evet, aynı tarz oyuncular ama sonuçta biri yıllardır büyük takımla şampiyonluğa oynayan, milli takımla defalarca turnuvalara katılan, şampiyonlar ligi ve uefa kupasında onlarca maça çıkmış bir oyuncu iken diğeri bu yola yeni başlamış. Yok, "Bjkya şampiyonluğu sadece Toraman kaybetiriyor, Gsyi geçen sene Emre şampiyon yaptı" şeklinde düşünseydik durum başkaydı elbette.
Emre Gungor'un her ozelligi 1 puan dusuk olsa size daha mantikli gelir mi? (zira oyun editor'e gore hiz ve hizlanma disinda her ozelligini 1'er puan yukseltmis durumda.. bu da tek ayakli oldugu icin. Duzelecek).

Acikcasi Emre beni cok ama cok sasirtti. Ulkenin belki de gelmis gemis en iyi defans oyuncu olan Bulent Korkmaz'dan bile daha iyi toplara mudahale eden, konsantrasyonu dusmeyen, cabuk, boyuna gore inanilmaz iyi ziplayan bir oyuncu goruntusu cizdi bende.

Bunlarin yaninda cok kuvvetli ve dengeli olmamasi, ozellikle kuvvetli forvetlere karsi Emre'nin defansif yonden en buyuk zaafi. Belki de su anda gozden uzak oldugu icin degerleri garip geliyor ancak sundan eminim ki hem Servet hem de Galatasaray Emre'yi cok ariyor.

*Not: bu arada Holoskoyu demoda Milanda, tam sürümde Beşiktaşta yarım sezon denedikten ve bu konudaki ilk mesajlarımdaki fevrilikten sonra Holoskonun aynı gerçek Holosko gibi oynadığını da bellirtmem gerekiyor, kusuruma bakmayın. Ama öte yandan Ü. Karan gerçek Ü. Karan gibi oynamıyor (o da Holosko gibi oynuyor), onun da sebebini (bal-str-pace den şüpheleniyorum) anlayınca yazarım
Karan'in yaptiklari benim de dikkatimi cekmisti. GS'da Linderoth ile beraber uzerinde duzenleme yaptigim ilk oyuncu oldu.