Oyun yeni geçti elime ve 2 gündür oynama fırsatı buluyorum.Bende bir kaç bir şey yazma gereği hissediyorum...

Holosko'nun top sürmesi 1 puan düşebilir.Bitiriciliği ise 1 puan artabilir.Holosko kolay kolay gol kaçıran bir oyuncu değil.Girdiği pozisyonları gol yapma yüzdesi oldukça yüksek bir oyuncu.Attığı gollerin çoğuda zaten bitiriciğlinin ne denli iyi olduğunu gösterir nitelikte goller.Özellikle karşı karşıya kaçırdığı pozisyon pek hatırlamıyorum ben...

Delgado'nun pas özelliği mutlaka düşmeli.Delgado zaten takımda en çok top kaybeden oyuncu sıralamasında başı çekiyor.Bu kaybettiği topların çoğuda basit pas hatalarından kaynaklanıyor.Bazen öyle oluyor ki 5 metre yakınındaki arkadaşına bile pas veremiyor.Geçen senelerde de vardı ama bu sene oldukça çoğaldı bu basit pas hataları.Arapaslarının şiddetini ise hiç ayarlayamıyor.Çoğu zaman önemli bir pozisyon oluşabilecek ataklarda pasın şiddetini ayarlayamadığı için doğacak gol tehlikesi heba oluyor.1-2 puan düşebilir pas özelliği...

Sivok ve Zapotocny sanırım İtalyanların yaptığı gibi kaldı.Onlara dokunulmadı diye biliyorum.O yüzden bunlar hakkında yorum yapmak yersiz olur...

Bunların dışında bence Beşiktaş mükemmel yapılmış.Mükemmel yapılmış derken,yani oyuncuların özellikleri gerçekle birebir neredeyse.Oyuncuları tek tek inceleyip özelliklerine baktığımda tam kafamda tasarladığım gibi.Gerçeğe son derece uygun...

Ellerine sağlık Koray abi...