1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Maçları Domine Etme

Hybrid View

Nesil
    2003

Tamamen taktikle ilgili..
    Gectiginiz sezonlarda ozellikle Galtasaray ile oynadiginiz gibi kesinlikle oynayamazsiniz..

Gercek hayattaki Galatasaray gectigimiz sezonlardaki gibi oynamiyor (daha dogrusu kadrosundaki oyuncular nedeniyle oynayamiyor) oyunda nasil oynasin..

Artik ileride teknik kapasitesi yuksek oyunculariniz var ancak fiziksel olarak ust seviyede degiller. Birbirlerine yakin oyuncularla, kisa paslarla oynamaniz gerekli. Ileride basan, rakibi bozan bir takim degil Galatasaray bu yil (yedekleri oynatmazsaniz).

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tamamen taktikle ilgili..
    Gectiginiz sezonlarda ozellikle Galtasaray ile oynadiginiz gibi kesinlikle oynayamazsiniz..

Gercek hayattaki Galatasaray gectigimiz sezonlardaki gibi oynamiyor (daha dogrusu kadrosundaki oyuncular nedeniyle oynayamiyor) oyunda nasil oynasin..

Artik ileride teknik kapasitesi yuksek oyunculariniz var ancak fiziksel olarak ust seviyede degiller. Birbirlerine yakin oyuncularla, kisa paslarla oynamaniz gerekli. Ileride basan, rakibi bozan bir takim degil Galatasaray bu yil (yedekleri oynatmazsaniz).
    Söylediğin cok mantıklı. Galatasaray'a taktik yapmak hakkında baska tuyolarda verebilirseniz cok mutlu olurum bu dediğinizi deneyecegim.İpuçları bekliyorum sizden cunku ben yıllardır Fmyi oynuyorum iyi kotu futboldan da anladığımı soyleyebilirim ama hiçbir zaman FMde cok psikopat başarılara imza atamadım fm05 hariç. o yuzden tuyolara ihtiyacım oluyor son derece.Teşekkürler

yahu oyunculara öyle bir talimat vermediğim halde,30-35 metreden salak salak şut çekip durmaları neyden kaynaklanıyor çözebilmiş degilim.

Birde

team instructionsta hangi kombinasyonlar daha mantıklı olur?acıklayabilir misiniz?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ncdtcpr View Post
    yahu oyunculara öyle bir talimat vermediğim halde,30-35 metreden salak salak şut çekip durmaları neyden kaynaklanıyor çözebilmiş degilim.

Birde

team instructionsta hangi kombinasyonlar daha mantıklı olur?acıklayabilir misiniz?
    Time wasting ne kadar dusuk olursa ve mantalite ne kadar ofansif olursa, oyuncular o kadar cabuk sonuca gitmeye ugrasirlar.

Mesaj Yetkileri