1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Maçları Domine Etme

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Benim genelde benimsedigim stil:

Closing Down: Genelde defansif cizginin bir iki tik ustunde.

Ayrica orta sahadaki ucluyu rakip defansin kucagina ne kadar az sokarsaniz, topa o kadar hakim olur, bu uc yetenekli oyuncunun gol getirecek paslari atmasi icin yeterince alan bulmasini saglarsiniz. Zira bu uc oyuncu da cetin bir fiziksel savasa girebilecek kivamda olmayan oyuncular.

1. si şu closing down defasif çizginin 1-2 tık üstü demişsin. Orada defasif çizgi ne. Yani Orada Own half gibi seçenekler var.

2. o 3lüyü rakibin kucağına atmamak için ne yapıyorsun. Mentaitelerini mi çok ofansif olmayan bi şekilde ayarlıyorsun ömer abi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    1. si şu closing down defasif çizginin 1-2 tık üstü demişsin. Orada defasif çizgi ne. Yani Orada Own half gibi seçenekler var.

2. o 3lüyü rakibin kucağına atmamak için ne yapıyorsun. Mentaitelerini mi çok ofansif olmayan bi şekilde ayarlıyorsun ömer abi?
    1. Defansif cizgi = Defensive Line yukarida yazdigim gibi eger rakip uzun toplarla cikmaya calisiyorsa dusuk, kisa pas yapmaya calisiyorsa yuksek deger vermeniz gerekli. Yani bir bakima rakibin pas komutu ile ters orantili olmasi lazim.

2. Kesinlikle ileri kosu vermiyorum (eger AML, AMC, AMR olarak oynuyorlarsa), eger MR, ML olarak tutuyorsaniz kanatlari, ileri ok germek gerekiyor hatta MR ve ML olarak ofansta daha da etkili oluyor Kewell ve Arda (ancak daha fazla defansa yardim ettikleri icin daha cabuk yoruluyorlar).

Mesaj Yetkileri