1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Peki sizce bu kadar kötü bir oyuncu neden her maç milli takımda ve hem Fenerbahçede hemde galatasarayda oynadı bu oyun gerçekçi ise FM de Servet Çetin bu özellikleri ile Türk milli takımına girebilirmi ? Defans oyuncusu hava topuna çıkarken top kaleme gitmesin gol olmasın ben şu topu çıkarmalıyım die mi düşünür, yoksa ben şu hava topunu alayım bide forvete kafa ile asist yapayım oda gitsin gol atsın zaten vurduğum kafa asist olmayacaksa salla gitsin golde olsa umrumda değil diye mi düşünür?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Peki sizce bu kadar kötü bir oyuncu neden her maç milli takımda ve hem Fenerbahçede hemde galatasarayda oynadı bu oyun gerçekçi ise FM de Servet Çetin bu özellikleri ile Türk milli takımına girebilirmi ? Defans oyuncusu hava topuna çıkarken top kaleme gitmesin gol olmasın ben şu topu çıkarmalıyım die mi düşünür, yoksa ben şu hava topunu alayım bide forvete kafa ile asist yapayım oda gitsin gol atsın zaten vurduğum kafa asist olmayacaksa salla gitsin golde olsa umrumda değil diye mi düşünür?
    Servet gayet etkili bir defans oyuncusu. Hava topu birakmayan, gucu ile rakibi ceza sahasina sokmayan. Markaj becerisi ile rakibin yuzunu kaleye dondurmeyen bir yapisi var.

Ille de her oyuncunun her ozelligi yuksek olmak zorunda degil.

Mesela Umit Karan da dripling yapamiyor pek ama bitirici. Bitirici oldugu icin degerli.

Kewell 90 dakika durmadan kosamiyor cunku o kadar kondisyonu yok. Ama o da degersiz bir oyuncu degil ki.

Baros'un bitirici vuruslari cok zayif ama surekli rakip defansin dengesini bozuyor yaptigi kosularla, cok pozisyona giriyor bu nedenle. Kotu oyuncu/forvet degil ki.

Sabri sol ayagini kullanamiyor ve eger rakip sag ayagi ile orta yapacagi bolgeyi kapatirsa Sabri iceri donmek zorunda kaliyor ve iceri donerken de sag ile pas vermeye kendisini zorladigi icin konrol edilmesi zor pas verip duruyor.

Ayhan'in ilk temasi cok kotu, her ayagina gelen top yarim metre havalaniyor ama Ayhan kotu oyuncu mu?

Her oyuncunun kendine has kuvvetli ve zayif yonleri var. Bu zayif ve kuvvetli yonler bu oyuncularla nasil bir taktikle oynanmasi gerektigini ortaya koyuyor.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post

Her ne kadar bazı konularda sana katılsam da, oyunda Servet'in performansı hakkında şüphen olmasın. GS ile 2. sezonunda olan bir arkadaşımın oyununu inceledim, Servet'in ilk sezon ortalaması 7.29 civarıydı.

Mesaj Yetkileri