Quote Originally Posted by perpetua View Post
Ziplama konusunda olmasa da, kafa vuruslarinda gelistirme ihtiyaci oldugu asikar..

Ayrica biraz hizlanmasindan dusurup, kararlar ozelliginde buyuk bir gelistirme yapmayi dusunuyorum.
Kewell'da yapılabilcek çok değişiklik var.Ama merak ettiğim başka bir konu Kewell'ın kararlar özelliğini arttırmak için hızlanmayı niye düşürmek gerekiyor ille.Düşmesi gereklidir gereksizdir ayrı bir konu da CA'sı artmasın diyeyse bütün bu çabalar saçma geliyor bana.

Özelliklere gelirsek:

Influence 11 -Artmalı.. Gidip Florya'da oyuncularla adamın takıma etkisini bir konuşmak yeterli olacaktır heralde
Profesyonellik 8 - Lincoln'ün özelliği olsa tamam çuk oturmuş diyeyim ama Kewell bana böyle bir izlenim vermiyor.Artmalı diye düşünüyorum.
Strength (güç) 9 - Tartışmaya açılmalı bence bu özellik de 1-2 puan zayıf yansıtılmış.
Balance (denge) 13 - Bana göre Kewell gayet dengeli bir oyuncu.13 bunu karşılıyormu karşılamıyormu yoruma açık..ben şahsen 14 yaptım.
Decisions (kararlar) 12 - Bu özellige 12 veren ingiliz dehasını kutluyorum çekinmeseymiş 5 falan verseymiş..Ben 14 vermişim az bile vermişim
Off the ball 16 - bir oyuncu bir özelliği hakediyorsa onu almalı.bu adam bu işi çok iyi yapıyor..hemde bu ülkede alışık olmadığımız kadar iyi.Ufak bir artış olabilir.

Zayıf yanları genelde güzel yansıtılmış (cesaret,agresiflik,work rate,dayanıklılık,vs..)

Hızlanmanın düşmesi konusunda ise emin değilim.Geldiğinden beri en çok dikkatimi çeken özelliklerinden biri hızlanması.Hızı 14ten 13'e indirilse daha mantıklı gelebilir ama hızlanmasının düşmesi konusunda tereddütlüyüm.