iyi gidiyorsun kardeşim ama sanırım bu defa sivas kangal aslanı yer gibi
bu arada şam. liginde gruptan çıktım rakip arsenal(deplansmanda) 3-0 malubum 2. yarı beni kurtaracak her fikre açığım![]()
iyi gidiyorsun kardeşim ama sanırım bu defa sivas kangal aslanı yer gibi
bu arada şam. liginde gruptan çıktım rakip arsenal(deplansmanda) 3-0 malubum 2. yarı beni kurtaracak her fikre açığım![]()
özelden bana yaz.atayım ordan aklıma getir de...
madalya mı istiyon yani?
umarım milan'a rezil olmayız...
sağolasın....
hayır o ayarlar değişti birazzaten maça göre sürekli değişiyor onlar yaww...
SİVAS'TA SİLAHLAR SUSTU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GALATASARAY'DA ŞOK !
Takımın etkili sol kanat oyuncusu Sivasspor maçında hafif bir sakatlık geçirince teknik Tirektör Hasan Hüseyin Coşkun onu oyundan almıştı ama yine de Arda'nın durumunun sanıldığından daha da kötü olduğu bildirildi.Galatasaray'ın doktorlarının yaptığı açıklamaya göre genç yıldız sahalardan 2 ay uzak kalacak. Milan maçlarında ve Fenerbahçe maçında sahada olamayacak olan Arda Turan çok üzgün...Büyük ihtimalle sezonu kapatan başarılı oyuncuya geçmiş olsun diyoruz.
![]()
Last edited by nannar : 24.Kasım.2008 at 21:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Nannar kardeşim fener maçı öncesi ve sonrası basın toplantısı olacakmı?![]()
TARİHİ MAÇ ÖNCESİ TEKNİK TİREKTÖR HASAN HÜSEYİN COŞKUN SORULARI YANITLIYOR...
Arkadaşlar sorularınızı sorabilirsiniz.. Basın toplantımız hem basın mensuplarına hem de taraftarlarımıza açıktır...
Basın : Bu önemli maç öncesi Arda'nın sakatlığı takımı nasıl etkiler?
-- Arda tabiki bizim için çok önemli bir oyuncu ama Aydın'ın onun görevini yerine getireceğine inanıyorum.Sahaya onlar da 11 kişi çıkacak biz de...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc