1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Porto [ Şampiyonlar Ligi 5. Maç ]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    1. mesaj da yanlış, 2. de. Birincisi, böyle gelir getirisi olan bir maçta, asla oyuncuların Aragones gitsin diye oynayamayacakları. Aragones takımı Zico kadar motive edemiyor olabilir, Zico kadar oyuncularını serbest bırakmıyor, oyuncuları sahip olduğu özelliklere uygun pozisyonlarda ve rollerde oynatmaıyor olabilir. Ancak bu oyuncuların kendini salacağı, bunu da sırf Aragones gitsin diye yapacağı anlamına gelmez. Özellikle böyle önemli bir maçta.

    İkincisi çok daha yanlış. Diyelim ki Aragones gitsin diye yenildiler, kötü oynadılar. O zaman da tamamen profesyonelliğe aykırı, takdir edilmeyecek bir davranış içinde olduklarını gösterir. Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. O formayı taşıyan biri bunu yapamaz.

    Fatih Terim'in Milan kariyerinin sonlanışında olanları örnek verebilirsiniz. Ancak o zaman zaten başarısız bir takım vardı, ligde de başarısızdılar diye hatırlıyorum. Bir maçın hiçbirşeyi değiştirmeyeceği bir platformda, ayrıca takım içinde, Milan'ın başına geçmesi beklenen hocanın taraftarları olunca, bu gerçekleşebildi. Ama aynı şey Fenerbahçeli oyuncular için geçerli değil.
    Aragones gidecekse çekilecek her profesyönel dışı harekete razıyım. Bu adam kaldıkça içimde ki futbol aşkı bitecek. Ruhsuz bir insanla olmaz. Adamın lakabı bile Dede, artık gerisini düşünmek bile yanlış.

    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Gökhan Gönül'ü ayrıca konuşmak lazım. Elinden gelen herşeyi yaptı, takımı geriden çıkaran hep o oldu, inanılmaz mücadele etti, heryere koştu. Zaten maçta konuşulacak şeyde yok.

    Televizyondan izleyenler bilmiyorum gördümü yada duydumu. Bizim tribündeki müşterilerimiz son dakikalarda hiç hakları yokken Volkan'la dalga geçmeye başladılar. Volkan da aslında yapmaması lazımdı ama dönüp tribünlere elini kaldırdı alkışladı, sonra bizim yine o utanmaz müşterilerimiz bu sefer "Akıllı ol Volkan Akıllı ol" diye bağarmaya başladılar. Bu tiplere tahammül edemiyorum artık 90 dk boyunca çekirdek çitliyorlar oturdukları yerden ana avrat küfür onlarca beddua edip bire gidip oyuncularla dalga geçiyorlar bunları gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor maçtan ve oynanan oyundan daha çok bu olaylara sinirlendim
    Akıllı ol tezahuratını duydum.

    Gökhan Gönül ve Uğur Boral dışında oynayan oyuncu yoktu. Kazım ise sadece mücadele etti ama; nedense o kadar boş kalmasına rağmen hiç pas atmadılar. Herkesin aklına golü attıktan sonra Kazım geldi. Büyük ihtimalle Kazım takım içinde sevilmiyor. Oyuncular ona bir türlü pas atmıyor. Golüde zaten kendisi yarattı. Golü atmadan önce pas istedi bizimkiler vermedi, Porto takımı verdi. Topu sürdü sonar çekti şutunu attı golünü.

  2. #2
    Nesil
    2005
    Yer
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,559

    Default

    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Akıllı ol tezahuratını duydum.

    Gökhan Gönül ve Uğur Boral dışında oynayan oyuncu yoktu. Kazım ise sadece mücadele etti ama; nedense o kadar boş kalmasına rağmen hiç pas atmadılar. Herkesin aklına golü attıktan sonra Kazım geldi. Büyük ihtimalle Kazım takım içinde sevilmiyor. Oyuncular ona bir türlü pas atmıyor. Golüde zaten kendisi yarattı. Golü atmadan önce pas istedi bizimkiler vermedi, Porto takımı verdi. Topu sürdü sonar çekti şutunu attı golünü.
    Kazım'a pas verilmeme olayı benimde dikkatimi çekti ama belkide ben kuruntu yapıyorumdur diye söylemedim. Gerçektende Kazım belki de ilk defa bu kadar boş alan yarattı kendine ama neredeyse hiç pas alamadı özellikle de Gökhan Gönül hiç ona bakmadı bile. Eğer gerçekten adam sevilmiyor diye bunlar yapılıyorsa bu takım zaten iflah olmaz

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kezman'ı özler oldum.. En azından takıma ruh katıyordu adam koşarak, mücadele ederek. Arada birde olsa golde atıyordu. İspanyollar yaramadı bize..
    Kezman, hiç olmassa şut çekiyordu. Ya kaleci ya direkt ya da az farkla dışarı çıkıyor. Yüreklerimzi hopluyordu. Güiza'da oda yok.

    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Kazım'a pas verilmeme olayı benimde dikkatimi çekti ama belkide ben kuruntu yapıyorumdur diye söylemedim. Gerçektende Kazım belki de ilk defa bu kadar boş alan yarattı kendine ama neredeyse hiç pas alamadı özellikle de Gökhan Gönül hiç ona bakmadı bile. Eğer gerçekten adam sevilmiyor diye bunlar yapılıyorsa bu takım zaten iflah olmaz
    Eğer dün Kazım'a gönderilseydi toplar bugün belki çok farklı skor olabilirdi. Onun açtığı her orta tehlikeli pozisyon oldu. Zaten Kazım'da bir yerden sonra patladı boşta kalan Güiza'ya döneceğine kendi şut çekit. Kazım, Milli Takımda olduğu gibi burada da sevilmediğini düşünüyorum.

  4. #4
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    4,322

    Default

    BREZİLYALI YILDIZDAN ŞOK EDEN HAREKET!..

    Habertürk'ün haberine göre Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu, ikinci yarıda oyundan alınmasına bir hayli tepki verdi.Önce ağır adımlarla sahadan çıkan, seyircinin ıslıkları sonrası hızlanan Deivid, yedek kulübesinin önüne geldiğinde formasını çıkararak yere bıraktı.

    Bu hareketiyle Teknik Direktör Aragones’i protesto eden yıldız oyuncu maç bitine kadar kenarda çıplak oturdu. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Deivid’i takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Aragones ise oyuncusunun bu tavrına hiçbir reaksiyon göstermedi.


  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Uğur'u kötü oynasa bile önceki maçlarda çabası için mücadelesi için savunuyordum en azından Carlos gibi Maldonado vs. gibi oyunu bırakmıyordu dün bunun ortaya çıkması beni sevindirdi.Gökhan,Uğur,Volkan bu üç oyuncu yerinde olsam Avrupa'dan teklif varsa giderim bu takımdan çünkü taraftarda çifte standart var.Carlos çaprazdan kötü vuruyor olabilir alkışlanıyor.Güiza kaçırıyor yine birşey yok.Uğur (önceki maçlarda) çalım deniyor topu ileri taşımaya çalışıyor ayağı kayıyor ya da kaptırıyor,sıkışıyor(Carlos atağa çıkmakta geciktiği için) hemen homurdanmalar başlıyor.Aynı şekilde Volkan hatalar yapıyor ama artık üzerinde öyle bir baskı oluşmuş ki her topta tedirgin.Avrupa Şampiyonası'nda nası oynadığını hepimiz gördük.

    Ankaragücü maçında Deivid'e tahammül ediyorsun bu maçta çıkartıyorsun nasıl iştir bu.Esas Deivid Şampiyonlar Ligi'nde nasıl oynadığı en olmadık anlarda bir şut ile golü bulduğu bu kadar açıkken oyundan alıyorsun.Ama geçen senede ligde özellikle deplasmanlarda etkisiz Deivid'i Ankara'da oyundan almıyorsun.

    Josico'yu geçen maçlarda beğenmiştim ama bu maçta daha etkisizdi.Belki bunun nedeni yanında Selçuk yerine Emre'nin olmasıydı.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •