Originally Posted by
ABOOO
Takım bilerek oynamadı, Aragones kovulsun diye.
Deivid bile ıslık yiyince koşmaya başladı..
Ben tam terisini düşünüyorum, Kiev çok çok zayıf bir takım.

Originally Posted by
Photograph
Sırf Aragones gitsin diye böyle oynadılarsa bütün hepsinin anlından öperim. Umarım Beşiktaş'tan fark yerizde kovarlar, Kiev maçında doğru düzgün bir kadro ile gideriz. Eğer bu adam gönderilmesse veya kendi gitmesse Rüştü ile Rıdvan'ın yaşadıklarından daha beterini yaşayacaklar.
1. mesaj da yanlış, 2. de. Birincisi, böyle gelir getirisi olan bir maçta, asla oyuncuların Aragones gitsin diye oynayamayacakları. Aragones takımı Zico kadar motive edemiyor olabilir, Zico kadar oyuncularını serbest bırakmıyor, oyuncuları sahip olduğu özelliklere uygun pozisyonlarda ve rollerde oynatmaıyor olabilir. Ancak bu oyuncuların kendini salacağı, bunu da sırf Aragones gitsin diye yapacağı anlamına gelmez. Özellikle böyle önemli bir maçta.
İkincisi çok daha yanlış. Diyelim ki Aragones gitsin diye yenildiler, kötü oynadılar. O zaman da tamamen profesyonelliğe aykırı, takdir edilmeyecek bir davranış içinde olduklarını gösterir. Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. O formayı taşıyan biri bunu yapamaz.
Fatih Terim'in Milan kariyerinin sonlanışında olanları örnek verebilirsiniz. Ancak o zaman zaten başarısız bir takım vardı, ligde de başarısızdılar diye hatırlıyorum. Bir maçın hiçbirşeyi değiştirmeyeceği bir platformda, ayrıca takım içinde, Milan'ın başına geçmesi beklenen hocanın taraftarları olunca, bu gerçekleşebildi. Ama aynı şey Fenerbahçeli oyuncular için geçerli değil.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi