1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Porto [ Şampiyonlar Ligi 5. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Akıllı ol tezahuratını duydum.

Gökhan Gönül ve Uğur Boral dışında oynayan oyuncu yoktu. Kazım ise sadece mücadele etti ama; nedense o kadar boş kalmasına rağmen hiç pas atmadılar. Herkesin aklına golü attıktan sonra Kazım geldi. Büyük ihtimalle Kazım takım içinde sevilmiyor. Oyuncular ona bir türlü pas atmıyor. Golüde zaten kendisi yarattı. Golü atmadan önce pas istedi bizimkiler vermedi, Porto takımı verdi. Topu sürdü sonar çekti şutunu attı golünü.
    Kazım'a pas verilmeme olayı benimde dikkatimi çekti ama belkide ben kuruntu yapıyorumdur diye söylemedim. Gerçektende Kazım belki de ilk defa bu kadar boş alan yarattı kendine ama neredeyse hiç pas alamadı özellikle de Gökhan Gönül hiç ona bakmadı bile. Eğer gerçekten adam sevilmiyor diye bunlar yapılıyorsa bu takım zaten iflah olmaz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kezman'ı özler oldum.. En azından takıma ruh katıyordu adam koşarak, mücadele ederek. Arada birde olsa golde atıyordu. İspanyollar yaramadı bize..
    Kezman, hiç olmassa şut çekiyordu. Ya kaleci ya direkt ya da az farkla dışarı çıkıyor. Yüreklerimzi hopluyordu. Güiza'da oda yok.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Kazım'a pas verilmeme olayı benimde dikkatimi çekti ama belkide ben kuruntu yapıyorumdur diye söylemedim. Gerçektende Kazım belki de ilk defa bu kadar boş alan yarattı kendine ama neredeyse hiç pas alamadı özellikle de Gökhan Gönül hiç ona bakmadı bile. Eğer gerçekten adam sevilmiyor diye bunlar yapılıyorsa bu takım zaten iflah olmaz
    Eğer dün Kazım'a gönderilseydi toplar bugün belki çok farklı skor olabilirdi. Onun açtığı her orta tehlikeli pozisyon oldu. Zaten Kazım'da bir yerden sonra patladı boşta kalan Güiza'ya döneceğine kendi şut çekit. Kazım, Milli Takımda olduğu gibi burada da sevilmediğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

BREZİLYALI YILDIZDAN ŞOK EDEN HAREKET!..

Habertürk'ün haberine göre Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu, ikinci yarıda oyundan alınmasına bir hayli tepki verdi.Önce ağır adımlarla sahadan çıkan, seyircinin ıslıkları sonrası hızlanan Deivid, yedek kulübesinin önüne geldiğinde formasını çıkararak yere bıraktı.

Bu hareketiyle Teknik Direktör Aragones’i protesto eden yıldız oyuncu maç bitine kadar kenarda çıplak oturdu. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Deivid’i takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Aragones ise oyuncusunun bu tavrına hiçbir reaksiyon göstermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Uğur'u kötü oynasa bile önceki maçlarda çabası için mücadelesi için savunuyordum en azından Carlos gibi Maldonado vs. gibi oyunu bırakmıyordu dün bunun ortaya çıkması beni sevindirdi.Gökhan,Uğur,Volkan bu üç oyuncu yerinde olsam Avrupa'dan teklif varsa giderim bu takımdan çünkü taraftarda çifte standart var.Carlos çaprazdan kötü vuruyor olabilir alkışlanıyor.Güiza kaçırıyor yine birşey yok.Uğur (önceki maçlarda) çalım deniyor topu ileri taşımaya çalışıyor ayağı kayıyor ya da kaptırıyor,sıkışıyor(Carlos atağa çıkmakta geciktiği için) hemen homurdanmalar başlıyor.Aynı şekilde Volkan hatalar yapıyor ama artık üzerinde öyle bir baskı oluşmuş ki her topta tedirgin.Avrupa Şampiyonası'nda nası oynadığını hepimiz gördük.

Ankaragücü maçında Deivid'e tahammül ediyorsun bu maçta çıkartıyorsun nasıl iştir bu.Esas Deivid Şampiyonlar Ligi'nde nasıl oynadığı en olmadık anlarda bir şut ile golü bulduğu bu kadar açıkken oyundan alıyorsun.Ama geçen senede ligde özellikle deplasmanlarda etkisiz Deivid'i Ankara'da oyundan almıyorsun.

Josico'yu geçen maçlarda beğenmiştim ama bu maçta daha etkisizdi.Belki bunun nedeni yanında Selçuk yerine Emre'nin olmasıydı.

Mesaj Yetkileri