Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
1. mesaj da yanlış, 2. de. Birincisi, böyle gelir getirisi olan bir maçta, asla oyuncuların Aragones gitsin diye oynayamayacakları. Aragones takımı Zico kadar motive edemiyor olabilir, Zico kadar oyuncularını serbest bırakmıyor, oyuncuları sahip olduğu özelliklere uygun pozisyonlarda ve rollerde oynatmaıyor olabilir. Ancak bu oyuncuların kendini salacağı, bunu da sırf Aragones gitsin diye yapacağı anlamına gelmez. Özellikle böyle önemli bir maçta.

İkincisi çok daha yanlış. Diyelim ki Aragones gitsin diye yenildiler, kötü oynadılar. O zaman da tamamen profesyonelliğe aykırı, takdir edilmeyecek bir davranış içinde olduklarını gösterir. Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. O formayı taşıyan biri bunu yapamaz.

Fatih Terim'in Milan kariyerinin sonlanışında olanları örnek verebilirsiniz. Ancak o zaman zaten başarısız bir takım vardı, ligde de başarısızdılar diye hatırlıyorum. Bir maçın hiçbirşeyi değiştirmeyeceği bir platformda, ayrıca takım içinde, Milan'ın başına geçmesi beklenen hocanın taraftarları olunca, bu gerçekleşebildi. Ama aynı şey Fenerbahçeli oyuncular için geçerli değil.
Aragones gidecekse çekilecek her profesyönel dışı harekete razıyım. Bu adam kaldıkça içimde ki futbol aşkı bitecek. Ruhsuz bir insanla olmaz. Adamın lakabı bile Dede, artık gerisini düşünmek bile yanlış.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
Gökhan Gönül'ü ayrıca konuşmak lazım. Elinden gelen herşeyi yaptı, takımı geriden çıkaran hep o oldu, inanılmaz mücadele etti, heryere koştu. Zaten maçta konuşulacak şeyde yok.

Televizyondan izleyenler bilmiyorum gördümü yada duydumu. Bizim tribündeki müşterilerimiz son dakikalarda hiç hakları yokken Volkan'la dalga geçmeye başladılar. Volkan da aslında yapmaması lazımdı ama dönüp tribünlere elini kaldırdı alkışladı, sonra bizim yine o utanmaz müşterilerimiz bu sefer "Akıllı ol Volkan Akıllı ol" diye bağarmaya başladılar. Bu tiplere tahammül edemiyorum artık 90 dk boyunca çekirdek çitliyorlar oturdukları yerden ana avrat küfür onlarca beddua edip bire gidip oyuncularla dalga geçiyorlar bunları gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor maçtan ve oynanan oyundan daha çok bu olaylara sinirlendim
Akıllı ol tezahuratını duydum.

Gökhan Gönül ve Uğur Boral dışında oynayan oyuncu yoktu. Kazım ise sadece mücadele etti ama; nedense o kadar boş kalmasına rağmen hiç pas atmadılar. Herkesin aklına golü attıktan sonra Kazım geldi. Büyük ihtimalle Kazım takım içinde sevilmiyor. Oyuncular ona bir türlü pas atmıyor. Golüde zaten kendisi yarattı. Golü atmadan önce pas istedi bizimkiler vermedi, Porto takımı verdi. Topu sürdü sonar çekti şutunu attı golünü.