
Originally Posted by
volkan_uzun
selamlar..lincoln korner olayı tartısıldımı bilmiorum ama 11 cidden az gorunuor. 14 olmalı diye dusunuorum diger 13 luk g.s lı oyuncuları ele alarak.11-14 ne fark var dersek %15 daha artıs olacak isabet oranında.buda az rakam diil.
emre gungorun 14 yaratıcılık fazla gibi. hasanla aynı deger olması biraz abartı gibi geldi.bunun icin bide aydınlatırsanız sevinirim.neden o sekilde evrildigini merak ettim. yoksa illa olucak iddasıyla yazmıorum.
nonda 14 bitiricilik fazla gibi.11 belki 12. gecen sezon neler kacırdı gorduk.
pozisyon almada ayhanın en az 15 degeri olmalıydı.ve cesarette 14-15 olmalıydı diye dusundum
birde doktor olan mustafa korkmaz kim onu tanıyamadım. galatasarayda 2 dokor 4de uzaman fizyoterapist olarak 6 saglık ekibi var.
ama gercekle uyusan bi cumhur erol var. birde kewelin ozel bi form antronoru vardı sanırım. yada ozel doktoruydu.onunlada sozlesme yapmıstı gs. onuda goremedim.adını hatırlayamadım adamın
Kişiye özel form antrenörü seçeneği şeklinde eklememiz mümkün olmuyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı