Bunda yukseltme yaptim.
Emre'nin yaraticiligin 14 cikmasi, hemen hemen butun ozelliklerine 1 puan oyun tarafindan eklenmesinden dolayi ortaya cikiyor. Bu sorun bir sonraki yama icin duzeltildi.emre gungorun 14 yaratıcılık fazla gibi. hasanla aynı deger olması biraz abartı gibi geldi.bunun icin bide aydınlatırsanız sevinirim.neden o sekilde evrildigini merak ettim. yoksa illa olucak iddasıyla yazmıorum.
13 vermem konusunda ise mantik Emre'nin uygun paslari pekala gorebilmesi ve pas denemesi ancak bu konuda paslarinin pek de isabetli olmamasi.
Ayrica pek soguk kanli olmadigi icin zaten bu yaraticiligi sadece ve sadece rakip baski yapmadigi zamanlarda gosterebilecektir.
13'e indirdim.nonda 14 bitiricilik fazla gibi.11 belki 12. gecen sezon neler kacırdı gorduk.
Nonda'nin bazi maclarda ozellikle cok kacirmasini daha cok sureklilik saglama sorununa bagliyorum.
Ayhan'da bir cok degisiklik yaptim. Bu soyledikleriniz konusunda tam olarak soylediginiz degelerler olmasa da cok yaklasti.pozisyon almada ayhanın en az 15 degeri olmalıydı.ve cesarette 14-15 olmalıydı diye dusundum
Avusturalyali olan Les Gelis. Eklendi.birde doktor olan mustafa korkmaz kim onu tanıyamadım. galatasarayda 2 dokor 4de uzaman fizyoterapist olarak 6 saglık ekibi var.
ama gercekle uyusan bi cumhur erol var. birde kewelin ozel bi form antronoru vardı sanırım. yada ozel doktoruydu.onunlada sozlesme yapmıstı gs. onuda goremedim.adını hatırlayamadım adamın
Mustafa Korkmaz saniyorum ki bu yil ayrildi. Sitede gorunen diger iki fizyoterapist'i ekledim.