1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sadece bir ornekle bu karari vermek mumkun degil pek.

Zira oyle yapacaksak Nobre'nin gecenlerde kacirdigi pozisyona gore Nobre'ye soguk kanlilik olarak 3 vermemiz gerekir, zira onun da cok benzer ornekleri var..

ben olayi anlamadim siz ardanin sadece bir ornegini verince buna gore soguk kanli diyebiliyorsunuz ama bende sizin gibi bir ornek verdim ve dedinizki buna karar vermek mumkun degil.o zaman ardaninda soguk kanli bir oyuncu oldugunu bir ornekten karar vermek mumkun degil. size bir ornek yetmiyorsa ben daha cok ornek verip gollerini izletirim boyle karar vermeniz belki mumkun olabilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ben olayi anlamadim siz ardanin sadece bir ornegini verince buna gore soguk kanli diyebiliyorsunuz ama bende sizin gibi bir ornek verdim ve dedinizki buna karar vermek mumkun degil.o zaman ardaninda soguk kanli bir oyuncu oldugunu bir ornekten karar vermek mumkun degil. size bir ornek yetmiyorsa ben daha cok ornek verip gollerini izletirim boyle karar vermeniz belki mumkun olabilir.
    Arda'nin soguk kanlilik ozelliginin yuksek olmasini gerektiren sadece tek bir pozisyon yok. Verdigim ornek de bir cok pozisyondan birisiydi. En basidinden defanstan calimla cikabilecek kadar soguk kanli olmasi, topu hemen ileriye sisirmemesi. Attigi gollerin hemen hemen hepsinde bitiricilik yeteneginden daha cok soguk kanliligini gostermesi. Gerektiginde kendi kalesine yakin bolgede kisa paslar yapabilmesi. Cek Cumhuriyeti macinda yapmasi gereken vurusu kafasinda once kurup, daha sonra uygulamaya calismasi (bununla ilgili bir roportaji vardi hatta). Hirvatistan'a karsi ilk penaltici olmak istemesi, penalti atisinda dizleri titremeden penaltiyi pek iyi kullanamasa da kaleyi tutturmasi ve gole cevirmeyi becermesi bence hic de yabana atilacak ozellikler degiller. Ustelik 21 yasindaki bir oyuncu icin.

Bobo icin de benzerleri cikabilir. Uygun karari Koray verir nasil olsa.

Mesaj Yetkileri