Originally Posted by
licentia
Gokhan Ozturk GS TV kaleydoskop'da yaptigi interview'da ozel hayatinin buyuk kisminin florya'da gectigini bundan dolayi daha cok bir uclu olarak Murat Akca ve Serkan Kurtulus ile takildiklarini acikladi. Zaten onceki interview'da Murat ile yaklasik 7 senedir simdi herhalde daha fazla bi zamandir birlikte oynadiklarini ve kardesden ote olduklarini soluyordu. Bir futbolcu olarak en buyuk hedefinin oyunu hem defansif hem de ofansif oynabilmek oldugundan bahsediyor bence DMC'e 10-12 arasi bi deger verilebilinir bunu yansitmak icin. Hucumda on plana cikan gucu ve ozel yetenklerine ragmen kendisini defansif anlamda gelistirmenin kendisi acisindan oneminden bahsediyor. 2 senedir Fatih Koc ile planli bi calismasi varmis bu konu uzerine onunda son senesine gelmis o programli calismayi takip ederek kendisini hem ofansif hem defansif anlamda gelstirmeye gayret gosteriyormus ozellikle defansife agirlik vererek. Su an tam orta sahanin ortasinda oynadigini zaman zaman on libero gibi zaman zaman daha offensif olarak da hatda interview'i yapan kiz Ayhan Akman gibi mi diye zorunca evet Ayhan abi gibi diye yanit verdi. Hedeflerim buyuk A milli takim ve ozellikle ispanya liginde oynayan buyuk bi oyuncu olmak istiyorum diyor. Ispanya'da kendisine Valencia'li David Silva yi ornek aldigini soluyor.
Su an paf takimin hocasi soyle bisey demis Gokhan hakkinda takimi araba olarak dusunun arabanin olmaz ise olmazlari vardir Gokhan da bizim icin takimin direksiyonudur. Bi de onemli bi noktaya degindi Gokhan Nedim hoca profesyonel kariyerinde bek oldugu icin takimdaki bek cikislarina cok onem veriroyrmus ve bek oyunculara zaman zaman bu tur cikis yaptiklarinda pas atilmasi konusunda diger oyunculari uyariyormus. 8 senedir Galatasaray'da benim gordugum en iyi paf takimlarindan birisi diyor Gokhan su anki takim icin.
Ben derbiyi tesislerde izledim, Gs fizik olarak çok ezildi.
Sağ açık Caner'de çok iyi fizik var ama o da daha sınırlı kalıyor diğerlerine göre.
Nedim Hoca çok sempatik bir hoca, öyle bir hocam olsun isterdim ama maç boyu izledi takımı yerinde oturup, Gs ilk yarıda cidden kötü oynadı.
Eski takımlar nasıldır bilmiyorum ama bence biraz abartmış olabilir Gökhan.Bekler çok defansifti ve çok sert oynadılar, az daha Barış Yardımcı'nın ayağı kırılıyordu.Gs'ın avantajı bu yaştan itibaren ön alan presi ve yer tutmayı öğretmeye çalışıyor olması bence.3-4 oyuncu topa hakim teknik oyuncular ama fizik olmadığı için iki takımdan da çok fazla ilerleyebilecek çok oyuncu olabileceğini sanmıyorum.
Bu arada Fenerbahçe'de de oldukça teknik sayılabilecek bir kadro var bu sene.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı