Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

2 13.33%
  • Trabzonspor

5 33.33%
  • Beraberlik

8 53.33%
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Kayserispor - Trabzonspor [ TSL 13. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    İyi söyleyin başkanınıza Mourinho'yu getirsin.

Nedir bu beğenmemezlik ? Kayseri son 2 sezon 4.olmuş , olmuşta üstüne ne koymuş ? daha ilerisi için takıma kaç tane iyi oyuncu almış ? Tolunay bu kadroyla şampiyonluğa mı oynayacak ?
    Yahu bu benim kayseri taraftarı olarak görüşümü size neki bundan kayserispor şuanda hala ertuğrul sağlamın oyuncularıyla ayakta kalıyor oynandan oyunu kimse beğenmiyor bu sene aldığımız maçları bireysel yetenekli oyuncularımız sayesinde alıyoruz eskiden kayseri 3 gol yerse 5 golde atardı ama şmdi hep defansı düşünen atartsak bir atalım alalım maçı diyen bir kayseri var ben memnun değilim bu durumdan ama gidiyoruz işte ayrıca tolunay oyunculara çok sert davranıyor Gökhan Ünal bu takımdan neden ayrıldı sanıyorsunuz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    maçtaki kritik hataların hepsi yanlıştı bence (iki tarafın penaltısı,trabzonun golü..)

ama ondan önce merak ettiğim bi nokta var : Kayserispor da Muslu Nalbantoğlu ve Escobar nerelerde?? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..çok ümitli olduğum iki oyuncu sezon başından beri neredeyse görmedim
    Muslu Nalbantoğlunun sözleşmesi fesh edildi bizim oyuncumuz değil tolunay beyin dediğine göre yetersizmiş escobarda taraftar diye alıdnı heralde tribünde maç izliyor öyle:S
    Last edited by deniz.91 : 29.Kasım.2008 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri