Ziya Doğan'ın pozitif yönünü falan çıkarmıyorum. Ama Ziya Doğan bile işlerin iyi gitmediğini anladığı zaman oyuna hemen müdahalede bulunuyordu , rakibe göre değişik dizilişlerle sahaya çıkıyordu ha bazen abartıp 3 ön libero kullanıyordu.

Ersun Yanal ise deplasmanda ki Gs maçına da Umut - Gökhan ile çıkıyor , Avni Aker'de ki Hacettepe maçına da yine Umut - Gökhan. + nerdeyse oyuncu değişikliği dakikaları bile aynı.

13 haftadır bal yapmayan arılar Umut ve Gökhan'a bu kadar tahammül edebilen bir hocada benim gözümde hoca değildir.

2-0 Lık bir maçta son 20 dakika kalmasına rağmen ve sahanın en iyileri olan Colman'a penaltıyı attırmayan hoca , 0-0 devam eden çok zor bir deplasman maçında Umut'a penaltı attırıp , maç sonrasında da bu takımın penaltıcıları Yattara ve Umut tur diyen bir hoca da yine benim gözümde hoca değildir. Umut mu penaltıcı buna kim inanır ? Kaç penaltı kullanmış bugüne kadar ? Mübarek sanki C.Ronaldo topun başında hiç açılmadan kullanıyor bide penaltıyı.

Umut her maç sahada geziniyor ama sürekli 81.dakikalarda oyuna giren Isaac ve ilk 18'e bile alınmayan tek sol kanat oyuncumuz Barış Memiş ise formsuz oluyor.

Sivas,Kayseri,Antep,Beşiktaş,Galatasaray toplam 5 maç galibiyet yok 4 puan almışız.

Nolcak ki haftaya kendi evimizde Kocaeli'yi yeneriz herşey yolunda olur.