Sayfa 13 / 50 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Quote Originally Posted by licentia View Post
    eee bilmiyosan biraz etrafi oku be kardesim ole degil mi? Baros'u en son Portsmouth arastirmacisi yapti ama Omer Abi bazi seyleri gercekci olmadigi icin degistirdi sanirim yani cok buyuk oynamalar yapmadi. Onu gectim senin gozunde Umut Bulut'un Baros'dan iyi yapan sanirim bitiriciligi demi? Ya biraz su oyunu oynayin nasil isledigini ogrenin arastirmacilarin vaktini boyle bos laflarlan harcamayin lutfen...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada haberiniz vardir tabi ki Feldkamo teknik danisman olarak takima getirildi sanirim al yapi ile ilgili, transferler, ve teknik taktik konularda Skibbe'ye yardimci olucak acaba oyuna hangi sekilde yansitmayi dusunuyorsunuz? Scout olarak mi yoksa assistan menejer olarak mi? Yoksa hic yansitmamayi mi?

genç burda senin çok birşeyler biliyormuş tavrını tartışmıyacağım bana fm öğretme ciddi bir site burası ama farklı alanlarda tartışabiliriz her türlü neyse biz konumuza dönelim olur böle şeler gerginge girmek saçmalık Umut Bulut un bitiriciliği değil yalnız ama sana soruyorum oyunun dışında maçları canlı takip ediyorsan ki sanmıyorum umut bulutun bititriciliği 20 üzerinden 16 mı yani en iyiden sadece 4 eksik türkiye liginin en çok pozisyona girip en çok gol kaçıran oyuncusu izlemediğin için konuşuyosun.. yardımcı olacaksan öle kinai dille konuşma lütfen insan daralıyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    genç burda senin çok birşeyler biliyormuş tavrını tartışmıyacağım bana fm öğretme ciddi bir site burası ama farklı alanlarda tartışabiliriz her türlü neyse biz konumuza dönelim olur böle şeler gerginge girmek saçmalık Umut Bulut un bitiriciliği değil yalnız ama sana soruyorum oyunun dışında maçları canlı takip ediyorsan ki sanmıyorum umut bulutun bititriciliği 20 üzerinden 16 mı yani en iyiden sadece 4 eksik türkiye liginin en çok pozisyona girip en çok gol kaçıran oyuncusu izlemediğin için konuşuyosun.. yardımcı olacaksan öle kinai dille konuşma lütfen insan daralıyor
    Demek istediği her şey finishing demek değildir.
    20 olan bir oyuncu mental özellikler olmadan hiç gol bile atamayan bir oyuncu oluverir.Oyun bilgisi teknikten daha etkilidir, oyun bilgisi olmadan teknik maalesef hiçbir şeydir.

16 en iyidir 4 eksik diye bakarak değerlendiremeyiz zaten, bunun bir kriteri var.
    Baros ayrıca pek bitirici bir oyuncu değil Ömer abi daha iyi izah eder, ben pek değinmeyeyim.

Biraz sert bir uslüp olmuş ama demek istediği özelliklerin tek başına bir anlamı olmadığı, özelliklerin kombinasyonunda tek tek özelliklerin faydalarının ortaya çıktığı ve bunun kriterlerini öğrenerek yorum yapmanın daha doğru, daha sağlıklı olacağı.
    Kriterleri bilmeden yorum yapmaya çalıştığımızda hata yapma şansımız çok yüksek olur.

Sonra kaos oluyor, bilenler bilmeyenler sıkılmaya, hararetli tartışmaya başlıyor.

Öncelikle Araştırma ana sayfasındaki üst başlıkları okuyarak başlaman daha doğru olur, ilk olarak özelliklerin tek tek anlamlarını oku istersen

Ekleyeyim, Umut Bulut'u Ts forumunda yazarsan daha doğru olur.
    Last edited by Cengo : 26.Kasım.2008 at 23:04
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    Gerekli aciklama ustumundeki yorumunda yapilmis ama sunu solemeden duramicam yazima bakarsan hic bi sekilde verilen degerin dogru veya yanlis olduguna dair bi yorum yapmadin oldukca tarafsiz bi yorum du.

Burasi ciddi bi site evet ama senin az once yapmis oldugun yorum bu site'nin ciddiyetine uymuyor benim de asil yansitmaya calistigim nokta bu... Senin bu yaptigin tarz yorumu buraya gelip giden bir cok kisi yapiyor sonra arastirmacilar zaten yapmis oldugu aciklamalari yeniden yapmak zorunda kaliyor halbuki sen biraz vaktini olumlu kullanip etrafi okusan neyin ne anlama geldigini biraz anlarsin... Ondan sonra eger Umut Bulut'a verilmis olan degeri dogru bulmuyorsan Trabzonspor topikine girer dogru bulmadiyin noktayi belirtir mantikli bi sekilde sebeplerini verir ve ne olmasi gerektigini kendince yazarsin. Baros icin de dogru bulmadigin noktalari belirtip ayni sekilde yorum yapman da bi sakinca yok ama demin yaptigin sekilde yaparsan arastrimaya hic bi sey katmazsin sadece gereksiz laf kalabaligi olur bu kadar... Biraz sert bir uslupla bunu belirtmis olabilirim ama emin ki arastirmacilar da en az benim kadar bu tur ortada duran bos yorumlardan bikmistir...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tamam kavga şeklinde tartışmıyoruz, bir şey silmek zorunda kalmaktan haz etmiyorum sonuçta.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

selamlar..lincoln korner olayı tartısıldımı bilmiorum ama 11 cidden az gorunuor. 14 olmalı diye dusunuorum diger 13 luk g.s lı oyuncuları ele alarak.11-14 ne fark var dersek %15 daha artıs olacak isabet oranında.buda az rakam diil.

emre gungorun 14 yaratıcılık fazla gibi. hasanla aynı deger olması biraz abartı gibi geldi.bunun icin bide aydınlatırsanız sevinirim.neden o sekilde evrildigini merak ettim. yoksa illa olucak iddasıyla yazmıorum.

nonda 14 bitiricilik fazla gibi.11 belki 12. gecen sezon neler kacırdı gorduk.

pozisyon almada ayhanın en az 15 degeri olmalıydı.ve cesarette 14-15 olmalıydı diye dusundum

birde doktor olan mustafa korkmaz kim onu tanıyamadım. galatasarayda 2 dokor 4de uzaman fizyoterapist olarak 6 saglık ekibi var.
    ama gercekle uyusan bi cumhur erol var. birde kewelin ozel bi form antronoru vardı sanırım. yada ozel doktoruydu.onunlada sozlesme yapmıstı gs. onuda goremedim.adını hatırlayamadım adamın
    Last edited by volkan_uzun : 27.Kasım.2008 at 00:10

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by volkan_uzun View Post
    selamlar..lincoln korner olayı tartısıldımı bilmiorum ama 11 cidden az gorunuor. 14 olmalı diye dusunuorum diger 13 luk g.s lı oyuncuları ele alarak.11-14 ne fark var dersek %15 daha artıs olacak isabet oranında.buda az rakam diil.

emre gungorun 14 yaratıcılık fazla gibi. hasanla aynı deger olması biraz abartı gibi geldi.bunun icin bide aydınlatırsanız sevinirim.neden o sekilde evrildigini merak ettim. yoksa illa olucak iddasıyla yazmıorum.

pozisyon almada ayhanın en az 15 degeri olmalıydı.ve cesarette 14-15 olmalıydı diye dusundum

birde doktor olan mustafa korkmaz kim onu tanıyamadım. galatasarayda 2 dokor 4de uzaman fizyoterapist olarak 6 saglık ekibi var.
    ama gercekle uyusan bi cumhur erol var. birde kewelin ozel bi form antronoru vardı sanırım. yada ozel doktoruydu.onunlada sozlesme yapmıstı gs. onuda goremedim.adını hatırlayamadım adamın
    Kişiye özel form antrenörü seçeneği şeklinde eklememiz mümkün olmuyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

favori personel olarak birbirlerine eklenemezmi. o kisi liverpolun staflarında vardı diye biliorum gectigimiz fm versionlarında

Gerekli aciklama ustumundeki yorumunda yapilmis ama sunu solemeden duramicam yazima bakarsan hic bi sekilde verilen degerin dogru veya yanlis olduguna dair bi yorum yapmadin oldukca tarafsiz bi yorum du.

Burasi ciddi bi site evet ama senin az once yapmis oldugun yorum bu site'nin ciddiyetine uymuyor benim de asil yansitmaya calistigim nokta bu... Senin bu yaptigin tarz yorumu buraya gelip giden bir cok kisi yapiyor sonra arastirmacilar zaten yapmis oldugu aciklamalari yeniden yapmak zorunda kaliyor halbuki sen biraz vaktini olumlu kullanip etrafi okusan neyin ne anlama geldigini biraz anlarsin... Ondan sonra eger Umut Bulut'a verilmis olan degeri dogru bulmuyorsan Trabzonspor topikine girer dogru bulmadiyin noktayi belirtir mantikli bi sekilde sebeplerini verir ve ne olmasi gerektigini kendince yazarsin. Baros icin de dogru bulmadigin noktalari belirtip ayni sekilde yorum yapman da bi sakinca yok ama demin yaptigin sekilde yaparsan arastrimaya hic bi sey katmazsin sadece gereksiz laf kalabaligi olur bu kadar... Biraz sert bir uslupla bunu belirtmis olabilirim ama emin ki arastirmacilar da en az benim kadar bu tur ortada duran bos yorumlardan bikmistir...
    Tamam budur işte bende kaos yaratmak istemiyorum zaten biraz kinaili geldi ilk yorumun ben zaten baros u kim yaptı emin değilim deyip işareti yaptım ama sen birazcık tersimsi bir cevap verdin üsteki arkadaş gibi yardımcı olsan veya burdaki gibi izah etsen çok mutlu olurdum neyse ulur böyle şeyler diye yazmıştım : ama hala savunuyorum dediğiniz gibi Umut Bulut un finishing özelliğini trabzon topic inde sorucam, tartışıcam 16 olmamali zihinseller 2-3 olsa bile neyse bu konuyu sonlandırıyorum. eğer ki biraz rahatsızlık verdiysem affola saygılar Ömer bey e de iyi çalışmalar

Nesil
    2006

bende bunu anlamiyorum hersey tek ozellige bakilmaz diyorsunuz. tamam iyi yonde bakarsak oyle mesela bir futbolcunun 14 bitiriciligi vardir 15 composure falan filan 16 bitiricilikli 8 composure li adamdan iyi gol vurusu yapar. ama ters yonde bakarsak bir adam kotuyse bitiricligi en fazla 13 ediyorsa neden 16 yapilir. yeri burasi degil ama umut uzerinden yola ciktiginiz icin ornek veriyorum. adam cok gol kaciriyor atamiyor degilmi? neden 16 olur bunu anlamiyorum. simdi yine diceksiniz oyunu bilmiyosun sadece bitiriciliklemi olur bu is. olmaz bunu bende biliyorum ama niye 16 verilir neye gore ? 16 olmadigi acik yani. illa composure i dusuk diye bitiriciligi mi yukseliyor dengelensin diye. adam bir konude kotuyse kotudur iyiyse iyidir be arkadaslar. umut finishing de iyi bir oyuncu degildir bunun karsiligi da 16 olmamalidir. bunun yok tek ozelligi iki ozelligi mi vardir.o zaman youlaninda bitiriciligini 17 yapalim composure i decisions i 8 olsun ben dicem youla o kadar yuksek bitiricilige sahip bir oyuncumu siz diceksiniz aa sadece oraya mi bakilir oyunu bilmiyosun bi composure a bak bi decisionsa bak ne kadar dusuk oyunu oyna gor cok gol kaciriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

http://www.main-board.net/galatasara...an-ozturk.html

Burada bi kac sene evvel Gokhan Ozturk ve Murat Akca ile yapilmis bi reportaj var sanirim Turksportal yapmisti bunu veya ben ilk buralarda rastlamistim bu reportaja. Ozellikle su kismi dikkat cekiyor:

"Kaç senedir beraber oynuyoruz?
    7 senedir beraber oynuyoruz.Ve hiç bir zaman ayrılmadık.Kardeşten öte olduk artık...
    "

birbirlerinin favorite people listesine eklenmeliler.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by volkan_uzun View Post
    Bunda yukseltme yaptim.

Emre'nin yaraticiligin 14 cikmasi, hemen hemen butun ozelliklerine 1 puan oyun tarafindan eklenmesinden dolayi ortaya cikiyor. Bu sorun bir sonraki yama icin duzeltildi.

13 vermem konusunda ise mantik Emre'nin uygun paslari pekala gorebilmesi ve pas denemesi ancak bu konuda paslarinin pek de isabetli olmamasi.

Ayrica pek soguk kanli olmadigi icin zaten bu yaraticiligi sadece ve sadece rakip baski yapmadigi zamanlarda gosterebilecektir.

13'e indirdim.

Nonda'nin bazi maclarda ozellikle cok kacirmasini daha cok sureklilik saglama sorununa bagliyorum.

Ayhan'da bir cok degisiklik yaptim. Bu soyledikleriniz konusunda tam olarak soylediginiz degelerler olmasa da cok yaklasti.

Avusturalyali olan Les Gelis. Eklendi.

Mustafa Korkmaz saniyorum ki bu yil ayrildi. Sitede gorunen diger iki fizyoterapist'i ekledim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    bende bunu anlamiyorum hersey tek ozellige bakilmaz diyorsunuz. tamam iyi yonde bakarsak oyle mesela bir futbolcunun 14 bitiriciligi vardir 15 composure falan filan 16 bitiricilikli 8 composure li adamdan iyi gol vurusu yapar.
    Aksine..

16 bitiricilik, 8 composure sahibi oyuncunun gol vuruslari
    14 bitiricilik, 15 composure sahibi oyuncudan daha kalitelidir

8 composure sahibi oyuncu musait posizyonlarda cok daha fazla kacirir

15 composure sahibi oyuncu kaleyi daha fazla tutturur

Composure bir bakima attigi sutu oyuncunun ne kadar aceleye getirdigidir, aceleye getirilen sutlarin isabeti duser.

Finishing ise, yapilan vuruslarin kalitesi, kalecinin kurtarmakta zorlanacagi yerlere topu vurabilme becerisidir. Bir bakima yaptigi vuruslarda ayagina ne kadar hakim oldugudur.

Bir bakima - yuksek bitiricilik sahibi olmasi gereken oyuncu cok kaliteli vuruslarla gol atabilen oyuncudur.

Yuksek soguk kanlilik sahibi oyuncu, kaleyi nispeten daha cok tutturan oyuncudur.

En guzel orneklerden biri, daha once de kullandigim Sinan Kaloglu.

Bir bakarsiniz agizlari acik birakacak guzellikte bir sut ile gol atmistir..

Macin devaminda cok daha basit pozisyonlarda kaleyi tutturamamistir cunku vurusu yaparken acele etmistir, paniklemistir.. Gerektiginde topu cekip, duzeltip, topa daha duzgun vurus yapacak kadar soguk kanli olmayip hemen topa vurmustur.

Mesela iki hafta once Nobre'nin kaleci ile karsi karsiya kalip, kaleciyi gecip acele ile topa vurmasi ve kaleye yonelirken topun defans oyuncusu tarafindan cikartilmasi, Nobre'nin topu kontrol edip duzeltip vurmasi gerekirken, isi aceleye getirip pozisyonu heba etmesi de soguk kanli olamama ornegidir.

Soguk kanli oyuncu, pozisyonu zorlamaz sakin kalip en dogru vurusu yapmaya calisir. Mesela Arda'nin iki sene once (yanilmiyorsam Konyaspor'a karsi) kaleciyi yatirip, sutunu tekrar tartmasi ve ondan sonra vurusu yapmasi Arda'nin soguk kanli bir oyuncu oldugunun ornegidir.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bunda yukseltme yaptim.
    Emre'nin yaraticiligin 14 cikmasi, hemen hemen butun ozelliklerine 1 puan oyun tarafindan eklenmesinden dolayi ortaya cikiyor. Bu sorun bir sonraki yama icin duzeltildi.
    13 vermem konusunda ise mantik Emre'nin uygun paslari pekala gorebilmesi ve pas denemesi ancak bu konuda paslarinin pek de isabetli olmamasi.
    Ayrica pek soguk kanli olmadigi icin zaten bu yaraticiligi sadece ve sadece rakip baski yapmadigi zamanlarda gosterebilecektir.
    13'e indirdim.
    Nonda'nin bazi maclarda ozellikle cok kacirmasini daha cok sureklilik saglama sorununa bagliyorum.
    Ayhan'da bir cok degisiklik yaptim. Bu soyledikleriniz konusunda tam olarak soylediginiz degelerler olmasa da cok yaklasti.
    Avusturalyali olan Les Gelis. Eklendi.
    Mustafa Korkmaz saniyorum ki bu yil ayrildi. Sitede gorunen diger iki fizyoterapist'i ekledim.
    tesekkurler acıklamalar icin,iyi çalışmalar

Nesil
    2006

Aksine..

16 bitiricilik, 8 composure sahibi oyuncunun gol vuruslari
    14 bitiricilik, 15 composure sahibi oyuncudan daha kalitelidir

8 composure sahibi oyuncu musait posizyonlarda cok daha fazla kacirir

15 composure sahibi oyuncu kaleyi daha fazla tutturur

Composure bir bakima attigi sutu oyuncunun ne kadar aceleye getirdigidir, aceleye getirilen sutlarin isabeti duser.

Finishing ise, yapilan vuruslarin kalitesi, kalecinin kurtarmakta zorlanacagi yerlere topu vurabilme becerisidir. Bir bakima yaptigi vuruslarda ayagina ne kadar hakim oldugudur.

Bir bakima - yuksek bitiricilik sahibi olmasi gereken oyuncu cok kaliteli vuruslarla gol atabilen oyuncudur.

Yuksek soguk kanlilik sahibi oyuncu, kaleyi nispeten daha cok tutturan oyuncudur.

En guzel orneklerden biri, daha once de kullandigim Sinan Kaloglu.

Bir bakarsiniz agizlari acik birakacak guzellikte bir sut ile gol atmistir..

Macin devaminda cok daha basit pozisyonlarda kaleyi tutturamamistir cunku vurusu yaparken acele etmistir, paniklemistir.. Gerektiginde topu cekip, duzeltip, topa daha duzgun vurus yapacak kadar soguk kanli olmayip hemen topa vurmustur.

Mesela iki hafta once Nobre'nin kaleci ile karsi karsiya kalip, kaleciyi gecip acele ile topa vurmasi ve kaleye yonelirken topun defans oyuncusu tarafindan cikartilmasi, Nobre'nin topu kontrol edip duzeltip vurmasi gerekirken, isi aceleye getirip pozisyonu heba etmesi de soguk kanli olamama ornegidir.

Soguk kanli oyuncu, pozisyonu zorlamaz sakin kalip en dogru vurusu yapmaya calisir. Mesela Arda'nin iki sene once (yanilmiyorsam Konyaspor'a karsi) kaleciyi yatirip, sutunu tekrar tartmasi ve ondan sonra vurusu yapmasi Arda'nin soguk kanli bir oyuncu oldugunun ornegidir.
    tamam o zaman umut cok kaliteli bir vurus yapan oyuncu durumunda oluyor. aceleye getirdigi icin gol kaciriyor oluyor ama bence umut cokda kaliteli vuran degil daha cok da kalecinin kurtarmaya zorlandigi yerlere atabilen bir oyuncu degil onu kastetmistim.

yine yeri burasi olmayabilr ama o zaman bobonun composure u en az 16 17 olmaliydi en son bir ornek antalyaspor macini hatirlarsaniz topu aliyor sakin bir bicimde suzuyor kaleciyi rahat geciyor cokda sakin bir sekilde topu aglara yolluyor tamam bir puan onemli degil finishingi 14 olsun ama composure i o olmamaliydi sizin orneklerinize bakarsak ?

Nesil
    2003

tamam o zaman umut cok kaliteli bir vurus yapan oyuncu durumunda oluyor. aceleye getirdigi icin gol kaciriyor oluyor ama bence umut cokda kaliteli vuran degil daha cok da kalecinin kurtarmaya zorlandigi yerlere atabilen bir oyuncu degil onu kastetmistim.

yine yeri burasi olmayabilr ama o zaman bobonun composure u en az 16 17 olmaliydi en son bir ornek antalyaspor macini hatirlarsaniz topu aliyor sakin bir bicimde suzuyor kaleciyi rahat geciyor cokda sakin bir sekilde topu aglara yolluyor tamam bir puan onemli degil finishingi 14 olsun ama composure i o olmamaliydi sizin orneklerinize bakarsak ?
    Sadece bir ornekle bu karari vermek mumkun degil pek.

Zira oyle yapacaksak Nobre'nin gecenlerde kacirdigi pozisyona gore Nobre'ye soguk kanlilik olarak 3 vermemiz gerekir, zira onun da cok benzer ornekleri var..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Meira'nin uefe.com da vermis oldugu interview'da ilerde kesinlikle teknik direktorluk yapmak istedigini belirt ti. iste link:

http://www.uefa.com/competitions/uef...id=779795.html

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Gokhan Ozturk GS TV kaleydoskop'da yaptigi interview'da ozel hayatinin buyuk kisminin florya'da gectigini bundan dolayi daha cok bir uclu olarak Murat Akca ve Serkan Kurtulus ile takildiklarini acikladi. Zaten onceki interview'da Murat ile yaklasik 7 senedir simdi herhalde daha fazla bi zamandir birlikte oynadiklarini ve kardesden ote olduklarini soluyordu. Bir futbolcu olarak en buyuk hedefinin oyunu hem defansif hem de ofansif oynabilmek oldugundan bahsediyor bence DMC'e 10-12 arasi bi deger verilebilinir bunu yansitmak icin. Hucumda on plana cikan gucu ve ozel yetenklerine ragmen kendisini defansif anlamda gelistirmenin kendisi acisindan oneminden bahsediyor. 2 senedir Fatih Koc ile planli bi calismasi varmis bu konu uzerine onunda son senesine gelmis o programli calismayi takip ederek kendisini hem ofansif hem defansif anlamda gelstirmeye gayret gosteriyormus ozellikle defansife agirlik vererek. Su an tam orta sahanin ortasinda oynadigini zaman zaman on libero gibi zaman zaman daha offensif olarak da hatda interview'i yapan kiz Ayhan Akman gibi mi diye zorunca evet Ayhan abi gibi diye yanit verdi. Hedeflerim buyuk A milli takim ve ozellikle ispanya liginde oynayan buyuk bi oyuncu olmak istiyorum diyor. Ispanya'da kendisine Valencia'li David Silva yi ornek aldigini soluyor.

Su an paf takimin hocasi soyle bisey demis Gokhan hakkinda takimi araba olarak dusunun arabanin olmaz ise olmazlari vardir Gokhan da bizim icin takimin direksiyonudur. Bi de onemli bi noktaya degindi Gokhan Nedim hoca profesyonel kariyerinde bek oldugu icin takimdaki bek cikislarina cok onem veriroyrmus ve bek oyunculara zaman zaman bu tur cikis yaptiklarinda pas atilmasi konusunda diger oyunculari uyariyormus. 8 senedir Galatasaray'da benim gordugum en iyi paf takimlarindan birisi diyor Gokhan su anki takim icin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gokhan Ozturk GS TV kaleydoskop'da yaptigi interview'da ozel hayatinin buyuk kisminin florya'da gectigini bundan dolayi daha cok bir uclu olarak Murat Akca ve Serkan Kurtulus ile takildiklarini acikladi. Zaten onceki interview'da Murat ile yaklasik 7 senedir simdi herhalde daha fazla bi zamandir birlikte oynadiklarini ve kardesden ote olduklarini soluyordu. Bir futbolcu olarak en buyuk hedefinin oyunu hem defansif hem de ofansif oynabilmek oldugundan bahsediyor bence DMC'e 10-12 arasi bi deger verilebilinir bunu yansitmak icin. Hucumda on plana cikan gucu ve ozel yetenklerine ragmen kendisini defansif anlamda gelistirmenin kendisi acisindan oneminden bahsediyor. 2 senedir Fatih Koc ile planli bi calismasi varmis bu konu uzerine onunda son senesine gelmis o programli calismayi takip ederek kendisini hem ofansif hem defansif anlamda gelstirmeye gayret gosteriyormus ozellikle defansife agirlik vererek. Su an tam orta sahanin ortasinda oynadigini zaman zaman on libero gibi zaman zaman daha offensif olarak da hatda interview'i yapan kiz Ayhan Akman gibi mi diye zorunca evet Ayhan abi gibi diye yanit verdi. Hedeflerim buyuk A milli takim ve ozellikle ispanya liginde oynayan buyuk bi oyuncu olmak istiyorum diyor. Ispanya'da kendisine Valencia'li David Silva yi ornek aldigini soluyor.

Su an paf takimin hocasi soyle bisey demis Gokhan hakkinda takimi araba olarak dusunun arabanin olmaz ise olmazlari vardir Gokhan da bizim icin takimin direksiyonudur. Bi de onemli bi noktaya degindi Gokhan Nedim hoca profesyonel kariyerinde bek oldugu icin takimdaki bek cikislarina cok onem veriroyrmus ve bek oyunculara zaman zaman bu tur cikis yaptiklarinda pas atilmasi konusunda diger oyunculari uyariyormus. 8 senedir Galatasaray'da benim gordugum en iyi paf takimlarindan birisi diyor Gokhan su anki takim icin.
    Ben derbiyi tesislerde izledim, Gs fizik olarak çok ezildi.
    Sağ açık Caner'de çok iyi fizik var ama o da daha sınırlı kalıyor diğerlerine göre.

Nedim Hoca çok sempatik bir hoca, öyle bir hocam olsun isterdim ama maç boyu izledi takımı yerinde oturup, Gs ilk yarıda cidden kötü oynadı.
    Eski takımlar nasıldır bilmiyorum ama bence biraz abartmış olabilir Gökhan.Bekler çok defansifti ve çok sert oynadılar, az daha Barış Yardımcı'nın ayağı kırılıyordu.Gs'ın avantajı bu yaştan itibaren ön alan presi ve yer tutmayı öğretmeye çalışıyor olması bence.3-4 oyuncu topa hakim teknik oyuncular ama fizik olmadığı için iki takımdan da çok fazla ilerleyebilecek çok oyuncu olabileceğini sanmıyorum.
    Bu arada Fenerbahçe'de de oldukça teknik sayılabilecek bir kadro var bu sene.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Sadece bir ornekle bu karari vermek mumkun degil pek.

Zira oyle yapacaksak Nobre'nin gecenlerde kacirdigi pozisyona gore Nobre'ye soguk kanlilik olarak 3 vermemiz gerekir, zira onun da cok benzer ornekleri var..

ben olayi anlamadim siz ardanin sadece bir ornegini verince buna gore soguk kanli diyebiliyorsunuz ama bende sizin gibi bir ornek verdim ve dedinizki buna karar vermek mumkun degil.o zaman ardaninda soguk kanli bir oyuncu oldugunu bir ornekten karar vermek mumkun degil. size bir ornek yetmiyorsa ben daha cok ornek verip gollerini izletirim boyle karar vermeniz belki mumkun olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mehmet TopaL inanıLmaz oynuyor. Dün kankam İsmaiL deydim. Adam açmış GS kariyerini show yapıyor. Mehmet TopaL CheLsea yi sahasında 1-0 yendiği maçta 17 de 16 top kapma istatistiği iLe oynadı. Tek başına sahada Essien, Deco ve Lampardı süpürdü. İnanıLmaz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Mehmet TopaL inanıLmaz oynuyor. Dün kankam İsmaiL deydim. Adam açmış GS kariyerini show yapıyor. Mehmet TopaL CheLsea yi sahasında 1-0 yendiği maçta 17 de 16 top kapma istatistiği iLe oynadı. Tek başına sahada Essien, Deco ve Lampardı süpürdü. İnanıLmaz
    Topal'ın en önemli özelliklerinden biri de istikrarlı oluşu.Bu oyuna da yansıyor,başarılı olması normal.Hatta Italya liginde oynuyor olsaydı,italyan araştırmacıları sağolsun,en az 170pa'lı bir oyuncumuz olmuş olurdu

Nesil
    2003

ben olayi anlamadim siz ardanin sadece bir ornegini verince buna gore soguk kanli diyebiliyorsunuz ama bende sizin gibi bir ornek verdim ve dedinizki buna karar vermek mumkun degil.o zaman ardaninda soguk kanli bir oyuncu oldugunu bir ornekten karar vermek mumkun degil. size bir ornek yetmiyorsa ben daha cok ornek verip gollerini izletirim boyle karar vermeniz belki mumkun olabilir.
    Arda'nin soguk kanlilik ozelliginin yuksek olmasini gerektiren sadece tek bir pozisyon yok. Verdigim ornek de bir cok pozisyondan birisiydi. En basidinden defanstan calimla cikabilecek kadar soguk kanli olmasi, topu hemen ileriye sisirmemesi. Attigi gollerin hemen hemen hepsinde bitiricilik yeteneginden daha cok soguk kanliligini gostermesi. Gerektiginde kendi kalesine yakin bolgede kisa paslar yapabilmesi. Cek Cumhuriyeti macinda yapmasi gereken vurusu kafasinda once kurup, daha sonra uygulamaya calismasi (bununla ilgili bir roportaji vardi hatta). Hirvatistan'a karsi ilk penaltici olmak istemesi, penalti atisinda dizleri titremeden penaltiyi pek iyi kullanamasa da kaleyi tutturmasi ve gole cevirmeyi becermesi bence hic de yabana atilacak ozellikler degiller. Ustelik 21 yasindaki bir oyuncu icin.

Bobo icin de benzerleri cikabilir. Uygun karari Koray verir nasil olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

galatasaraya pılot kulup olarak g.antel beledıyenın eklenmesı gerekmezmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    galatasaraya pılot kulup olarak g.antel beledıyenın eklenmesı gerekmezmı?
    Suat Kaya'nın Galatasaray pilot kulübü olarak eklenmesi gerekli
    Her gittiği takıma Galatasaray altyapısınıda götürüyor. Önceden Orduspor'da böyleydi şimdi G.Antep Belediye'de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ömer Abi cok küçük, oyuna etkisi olmayan bir bilgi ama; oyunculara numara verirken tercih ettikleri forma numaraları yazıyor yanlarında, Arda Turan'a o "6" olarak eklenebilir. GS TV de bir röportajında spiker "neden 66?" diye sormuştu. Arda'da "6 numarayı hep istedim ama bir türlü nasip olmadı, ondan 66" demişti. Hatta tam Tobi transferinden önce 6 yı almış. Tobi transfer edilince kendisinden nazikce istemiş numarayı; o da kırmamış. Bu anektodu da aktarmıştı röportajda. Ufak bir ayrıntı

Haberini de buldum:

Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın neden 66 numaralı formayı giydiğini biliyor musunuz? Arda, 66'nın sırrını kendisi açıkladı. Ankara'da minik hayranı sordu. Arda yanıtını verdi...

ZÜBEYİR KINDIRA
    İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- Hafta içinde Ankaraspor ile oynana Fortis Türkiye kupası grup maçı için Başkentte bulunan Arda Turan, burada hayranlarının 'Neden 66?' sorusu ile karşılaştı ve forma numarasındaki sırrı da burada anlattı.

Bir minik hayranının forma numarası ile ilgili sorusuna, Arda Turan'ın verdiği yanıt ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğunu ve Galatasaray'ın eski yıldızlarına verdiği değeri ve vefayı da gösterdi:

Arda soruya şu yanıtı verdi:

"Arif Erdem'i forma numarası 6 idi. Benim formamdaki birinci 6, Arif Erdem'in 6'sıdır. İkinci 6 ise bana ait olan 6'dır. İkisi yanyana gelince 66 oluyor..."

kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=163966
    Böyle aktarmıştı GS TV'de de. Bir gün 6 yı giyecegini söylüyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beylerbeyi’nin teknik direktörlüğüne İlyas Tüfekçi getirildi. Galatasaray tarihinin unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Tüfekçi, takımına ilk antrenmanını bugün yaptırdı.

Galatasaray’da uzun yıllar oynadığı futbolla büyük başarılara imza atan ve aktif futbolculuk hayatına sarı-kırmızılı formayla veda eden Tüfekçi, daha sonra teknik direktörlüğe başladı. Başarılarla dolu kariyerini artık Beylerbeyi’nde sürdürecek olan Tüfekçi’nin yardımcılığını ise Erkan Ültanır yapacak.

Ültanır da Galatasaray’daki futbolculuğunun ardından altyapıda sorumluluk almış ve geçtiğimiz sezon Galatasaray PAF takımını çalıştırmıştı.

Sezon başından itibaren takımımızı çalıştıran ve karşılıklı anlaşmayla sözleşmeleri feshedilen Mustafa Akçay ile yardımcısı Hamdi Zıvalıoğlu’na teşekkür eder, bundan sonraki profesyonel yaşamlarında başarılar dileriz.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erkan ültanir geldiyse gençlerimiz artık daha fazla oynar diye düşünüyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ömer Abi cok küçük, oyuna etkisi olmayan bir bilgi ama; oyunculara numara verirken tercih ettikleri forma numaraları yazıyor yanlarında, Arda Turan'a o "6" olarak eklenebilir. GS TV de bir röportajında spiker "neden 66?" diye sormuştu. Arda'da "6 numarayı hep istedim ama bir türlü nasip olmadı, ondan 66" demişti. Hatta tam Tobi transferinden önce 6 yı almış. Tobi transfer edilince kendisinden nazikce istemiş numarayı; o da kırmamış. Bu anektodu da aktarmıştı röportajda. Ufak bir ayrıntı
    Bu numaralarin hepsi zaten girili..

Ancak bazilari neden oyunda cikmiyor enim degilim

Girli olanlar:
    Lincoln: 10
    Arda: 6
    Meira: 6
    Kewell: 7
    Baros: 15
    Linderoth: 6
    Servet: 76
    Topal: 14
    Karan: 9
    Ayhan: 18
    Emre Gungor: 2
    Hasan: 11
    Sabri: 55
    Baris: 10
    Aydin: 7
    Aykut: 1
    Ugur: 3
    Volkan Yaman: 74
    Orkun: 54
    Emre Asik: 2
    Serkan Calik: 61
    Emre Colak: 10
    Cem Sultan: 7

Eksik olanlar:
    Nonda
    Hakan Balta - belki 22 olabilir ama pek emin degilim, yanilmorsam Manisa'da 22 giyiyordu
    Yaser
    Mehmet Guven
    Ferdi
    Serkan Kurtulus
    Alparslan
    Semih Kaya ve diger PAF'lar

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Mac motorunda Ayhan kumral/siyah sacli gorunuyor sarisin yapilsa daha iyi olur.

Nesil
    2003

Mac motorunda Ayhan kumral/siyah sacli gorunuyor sarisin yapilsa daha iyi olur.
    Yaptim. Daha once tam olarak nasil gorunecegini bilmedigimiz icin acik kahve rengi yapmistim.

Sayfa 13 / 50 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri