Originally Posted by
uaylmz
genç burda senin çok birşeyler biliyormuş tavrını tartışmıyacağım bana fm öğretme ciddi bir site burası ama farklı alanlarda tartışabiliriz her türlü neyse biz konumuza dönelim olur böle şeler gerginge girmek saçmalık Umut Bulut un bitiriciliği değil yalnız ama sana soruyorum oyunun dışında maçları canlı takip ediyorsan ki sanmıyorum umut bulutun bititriciliği 20 üzerinden 16 mı yani en iyiden sadece 4 eksik

türkiye liginin en çok pozisyona girip en çok gol kaçıran oyuncusu izlemediğin için konuşuyosun.. yardımcı olacaksan öle kinai dille konuşma lütfen insan daralıyor

Demek istediği her şey finishing demek değildir.
20 olan bir oyuncu mental özellikler olmadan hiç gol bile atamayan bir oyuncu oluverir.Oyun bilgisi teknikten daha etkilidir, oyun bilgisi olmadan teknik maalesef hiçbir şeydir.
16 en iyidir 4 eksik diye bakarak değerlendiremeyiz zaten, bunun bir kriteri var.
Baros ayrıca pek bitirici bir oyuncu değil Ömer abi daha iyi izah eder, ben pek değinmeyeyim.
Biraz sert bir uslüp olmuş ama demek istediği özelliklerin tek başına bir anlamı olmadığı, özelliklerin kombinasyonunda tek tek özelliklerin faydalarının ortaya çıktığı ve bunun kriterlerini öğrenerek yorum yapmanın daha doğru, daha sağlıklı olacağı.
Kriterleri bilmeden yorum yapmaya çalıştığımızda hata yapma şansımız çok yüksek olur.
Sonra kaos oluyor, bilenler bilmeyenler sıkılmaya, hararetli tartışmaya başlıyor.
Öncelikle Araştırma ana sayfasındaki üst başlıkları okuyarak başlaman daha doğru olur, ilk olarak özelliklerin tek tek anlamlarını oku istersen 
Ekleyeyim, Umut Bulut'u Ts forumunda yazarsan daha doğru olur.
Last edited by Cengo : 26.Kasım.2008 at 23:04
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı