Originally Posted by
ridvanv
bilmiyorum inonu stadina geldinmi hic aktif bagiran sayisi 3-4 bin demissin. zaten sadece kapali ust un kapasitesi 3 bin falan bide alti sayarsak toplam kapalinin kapasitesi 7 bin civari. ve besiktasin lig kupa avrupa her macinda kapalinin yuzde 90 i bagirir. buda 6 bin civari ediyor. besiktas in taraftariyla diger takim taraftarlarini karsilastirmak bile deliliktir.
Tamam iyi olabilirsiniz. Türkiyenin en sağlam organize grubuda olabilirsiniz ama çıkın artık şu tanrı modundan. Oyunlarda ölümsüzlük hilesi yapan ufak çocuklar gibisiniz savunmalarınızda. Zaten beşiktaş taraftarına tribün açısından kötü diyen biri var mı şu anda? Ayrıca önümüzdeki hafta 1 yıl aradan sonra tekrar kapalıda maç seyredeceğim. Önemli maçlar haricinde ise 3-4 bin kişi oluyor bu konuda ciddiydim. Derbi maçlarda bu sayı 8-9 belki skora göre 12-13 bin bile olabiliyor. Aktif bağıran demek maçın başından sonuna kadar durmadan bağıran demektir. Bizim gfb, grup Ck misali. Ayrıca dediğin gibi değil rıdvan üzgünüm ama. Geldiğim son 2 deplasman maçında da yaptığımız her tezahürat öncelikle ıslıkla susturulmaya çalışıldı inönüde de. Uzun uzadıya tribün muhabbetine girmek istemiyorum ama bence biraz karşıdaki insan Fenerli, kesin yalan söylüyordur ya da sallıyordur. Aaa bu Gsli kesin atmıştır veya adam Bjkli eminim söyledikleri yanlıştır triplerinden kurtulmak gerekiyor. Farkındaysanız herkese göre gerçekler farklı. Ama ben son maç dahil inönüde kendi taraftarımın sesini TV'den gayet çok duydum. Şampiyon olduğumuz sene inönüde totalde rahatlıkla 15-20 dakika kendi tezahüratlarımla inledi o stad. Böyle şeyleri inkar etmeye gerek yok. Bu maçta da Bjk tribünü gayet iyi performans gösterdi. Farklı tezahüratlar denediler. Çekilen üçlüler dışındakiler çok anlaşılmasa da sesleride geldi TV'ye.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !