Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Her ne kadar Mustafa Denizli defansif bir kadro ile çıkmış gibi gözüksede aksine sahadaki 11 oyuncumuzundaki ilk amacı rakibi karşılamak değil,hücum yapmaktı.Bu oyun tarzı çok hoşuna gidiyor bizlerin fakat gözden kaçırılmaması gereken futbol gerçekleri var.Zaten bu yüzden topla daha çok oynayan taraf bizdik fakat bu topla oynamayı tehlikeli hale getirecek,Fenerbahçe defansını sürekli rahatsız edecek eleman sayısı azdı.Tek forvet ile sahaya çıkmamızdan bahsediyorum.Açıkcası Mustafa Denizli Cumartesi akşamı sahaya çıkarttığı kadro ve düşündüğü strateji -her ne kadar 10 kişi kalmamızla bozulsada- yanlıştı.Beşiktaş atak yaparken geride Gökhan Zan ve Zapotocny gibi hızları iyi olmayan oyuncular kalınca Güiza sezon başından beri bir maçta yakalamış olduğu en çok net gol şansını yakaladı.Arkaya bir çok kez kaçtı.Birinide gol yaptı.Fenerbahçe'ye karşı defansı sağlam tutup ortadan delmeye çalışsa idik daha faydalı olurdu bence.Tabii bu bir varsayım..

Keşke şöyle bir kadro ile çıksaydı hocamız..

Rüştü

S.Kurtuluş-Toraman-Zapo-İbo

Uğur-Cisse-Sivok

Delgado

Holosko-Nobre(Bobo)

Bekler fazla ileri çıkmayacak.Zaten ileri çıktıklarında çokta etkili olduklarını söyleyemeyiz.Fenerbahçe'yi ortadan yıkacaktık böyle bir 11 ile.Zaten Aragones'in kurduğu 11 ile Fenerbahçe orta sahası bomboştu.Ayrıca Fenerbahçe savunmasınında en büyük zaafının ortadan gelen toplar olduğunu biliyoruz.Cumartesi akşamı Mustafa hocanını düşüncesi kanat organizasyonlarından fazla pozisyon bulamadık.Sadece 1 gol bulduk oda G.Gönül'ün defansa döneceğine hakeme itiraz etme hatasından dolayı..Maçtan önce Mustafa hocanın stratejisi maçın kaderini belirleyecek demiştim.Neyse maç biteli çok oldu.Fakat içimde kalmasın istedim..
    bu kadar defansif bir kadroyla cikmak mantiksizdi bana gore. fenerbahce macindaki kadro basariliydi ama planlar istendigi gibi gitmedi kirmizi kart yuzunden. eger senin soyledigin kadro ile cikilsaydi kanatlar bombos olurdu hem biz atak yapamazdik hemde fenerbahce cok rahat gelirdi ki ibrahim uzulmez ve serdar kurtulus bu kadar formsuz iken. macta gordukki besiktas kanatlardan cok etkili geldi serdar ozkan ve ekrem dag sagdan ve soldan cok onemli pozisyonlar yaratti.

kesinlikle sampiyonluk umudum zerre eksilmedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Toplamda 8 mikrofon var. Stadın her yerine eşit dağıtılması gereken. Ama
    Son söylediğin şey mantıken imkansız zaten. Deplasman tribünü diyince zaten Bjk, Fb, Gs hepsi iyidir. Bu konuda ayırım yapamazsın. Deplasmana sadece bağıracak adam gelir çünkü. Bjk taraftarıda iyi bir performans sergiledi geçen senelere göre. Mesela geçen seneki maçta 2 üçlü dışında hiç sesleri gelmemişti ama bu maçta her 10-15 dakikada bir geldi. Fakat sizin söylediğiniz kadar çekirdekçi bir taraftarda yok. Mesela maraton E blok ve komşlu blokları var 3-4 bin aktif bağıran var orda. ASY ve İnönü'de de aktif bağıran sayısı 3-4 bin civarı oluyor hep. Sadece bizim stadın kapasitesine bunu yaydığınızda az kalıyoruz. İstirham ediyorum Fenerbahçe' taraftarlarını daha fazla aşağılamayın. Sinir bozucu oluyor çünkü, ki maça gitmişsen tezahüratlarıda duymuşsundur.

ben nedense fenerbahce veya galatasaray inonuye geldiginde besiktas tribunu olarak isliklayip susturmaya calismiyorum. zaten 90 dakika bagiran bir taraftar oldugumuz icin karsi taraftar bagirsa bile duyulmuyor. sadece maratonda bizim taraftar en fazla 2 bin kisilik grup ve migrosta bir grup bagirdi. toplasan 4 bin bile etmez. ki bagirdi derken fener taraftarinin sadece gollerden sonra ve mac baslarken bagirdi. besiktas taraftari mac icinde 75 85 dk lari arasi disinda hep bagirdi. fenerbahce isliklayarak susturmaya calisti.

bilmiyorum inonu stadina geldinmi hic aktif bagiran sayisi 3-4 bin demissin. zaten sadece kapali ust un kapasitesi 3 bin falan bide alti sayarsak toplam kapalinin kapasitesi 7 bin civari. ve besiktasin lig kupa avrupa her macinda kapalinin yuzde 90 i bagirir. buda 6 bin civari ediyor. besiktas in taraftariyla diger takim taraftarlarini karsilastirmak bile deliliktir.
    Last edited by brotha : 02.Aralık.2008 at 06:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri