1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Emre Güngör'ün ne kadar iyi yapıldığını daha önce söylemiştim işte size bir Emre Güngör profili,Sporting Lisbon kariyerime 1.7 Milyon Türk Lirası bonservis bedeliyle aldım.Buda sezon ortasındaki hali.Bu oyuncuyu bu kadar iyi etüd eden Perpetua'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.Her zaman eleştiri olmaz dimi

Çatır çatır top oynuyor,performansı mükemmel sezon başından beri..Antreman programı ve stafflarında rolü büyük bu gelişimde.Antreman programı kendi yapımımdır.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Emre Güngör'ün ne kadar iyi yapıldığını daha önce söylemiştim işte size bir Emre Güngör profili,Sporting Lisbon kariyerime 1.7 Milyon Türk Lirası bonservis bedeliyle aldım.Buda sezon ortasındaki hali.Bu oyuncuyu bu kadar iyi etüd eden Perpetua'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.Her zaman eleştiri olmaz dimi

Çatır çatır top oynuyor,performansı mükemmel sezon başından beri..Antreman programı ve stafflarında rolü büyük bu gelişimde.Antreman programı kendi yapımımdır.
    Esasinda bir hata nedniyle Emre Gungor bu kadar iyi..

Sadece sag ayagini kullandigi icin, oyun butun teknik ve zihinsel, ayrica bazi fiziksel ozelliklerini 1'er puan yukseltiyor. (Roberto Carlos, Wederson, Volkan Yaman gibi oyuncularda da benzer sorun var ama bundan sonra cikacak ilk yamada bu konuda gozumuze carpanlari duzelttik).

Mesaj Yetkileri