Sayfa 14 / 50 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yaptim. Daha once tam olarak nasil gorunecegini bilmedigimiz icin acik kahve rengi yapmistim.
    Anladim tabi Ayhan daha cok "dirty blonde" dedigimiz renge kayiyo ama sanirim mac motoru gelisene kadar bu tur ufak ayrintilari gormek zor olucak yoksa Semih Kaya'da gercek hayataki gibi sarisin olmus bide mavi gozlerini gorebilsek . Aykut da sahte sarisinimiz olarak sahada gorunebiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Aykut'un saçları orjinal sarı değil zaten."Dirty Blonde" denilen renk Siyah/Sarı karışımı bir görüntü ise Aykut'u tam karşılar heralde Saç renklerinde pek bir sorun yok zaten.Bir tek Aydin'a kapkara saçlar garip olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Dogru Aydin'in sac rengi cok cok acik bi kahverengi hafif sarisinlik ile karisik sanki boyuyor mu bilmiyorum sanmiyorum gerci dogal gorunuyor.

Aykut saclarini boyuyor zaten o yuzden sahte sarisin dedim... Gercekte belki dirty blond'dur belki de sim siyah ama boyadan anlamak zor kimi zaman neredeyse platinum sarisi gibi bile oldugu goruldu.

Ayhan'da mesela kisayken daha koyu uzadikca acilan bi sac rengi var ve onun sac rengi dirty blonde dedigimizdir daha cok. Aykut'un ise ne oldugu belirsiz sahte kuoferden cikma bi sari rengi var dirty blonde degil bence.

Bi de merak ediyorum acaba Gokhan Tore'yi goren oldu mu sac rengi kirmizi mi acaba gercekteki gibi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    galatasaraya pılot kulup olarak g.antel beledıyenın eklenmesı gerekmezmı?
    Belediye'nin Antep ile resmi anlaşması var, oyuncu alışverişi olabilir ama bunun sirkülasyon olarak yapılacağını sanmıyorum, Antep-Belediye ilişkisinden dolayı kabul etmezler.

Bakmadım ama kontrol ederiz, Suat Kaya'ya Galatasaray 20 olarak gireriz favori takımına, pek etki edeceğini sanmıyorum ama.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Yanina hep aldigi belirli basli oyuncular var yalniz mesela Mulayim Erdem, Cafercan Aksu, Cihan Can, Erkan Ferin, vs. gibi onlari favori kisilere eklemek dogru olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sağdaki oyuncu Gökhan Töre
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Gokhan Tore'nin neye benzedigini ben ve emin bi cok kisi gayet iyi biliyordur benim sorum mac motorunda onu izleme firsatini olanlarin gercekte oldugu gibi kizil sacli mi diye idi neye benzedigini sormadim neyse bunun Galatasaray alakasi yok....

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

tüm konuyu okumadım bu nedenle daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Ayhan bu mudur yani Türkiye gözlemcilerinin gözünde. her maç ilk 11 çıkan, Türkiye liglerinin en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncusunun (kaldı ki geçen sene de çok yüksekti, 70-75 arasıydı) passing özelliği nasıl 13-14 gibi bir değer alabilir? work rate değeri 14 müdür yani tüm maç boyunca bir defansta bir forvette olan bir adamın, takımın Arda'yla beraber en çok çalışanının? hele determination değeri, adamın tüm maç gözlerinde şimşekler çakıyor "hırs hırs" diye, daha azimli veya inatçı başka bir oyuncu var mı ki Türkiye liglerinde de 13 alıyor bu özellik. başka hiçbir özelliğine verilen değerlere laf etmem, görüş farkıdır derim ve susarım ama bu bahsettiğim üç özellikte en az 16 olmalıydı Ayhan'ın. başka herhangi bir ligde oynasa kesinlikle bu değerleri alır bu üç özelliği için, daha aşağısını değil.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    tüm konuyu okumadım bu nedenle daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Ayhan bu mudur yani Türkiye gözlemcilerinin gözünde. her maç ilk 11 çıkan, Türkiye liglerinin en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncusunun (kaldı ki geçen sene de çok yüksekti, 70-75 arasıydı) passing özelliği nasıl 13-14 gibi bir değer alabilir? work rate değeri 14 müdür yani tüm maç boyunca bir defansta bir forvette olan bir adamın, takımın Arda'yla beraber en çok çalışanının? hele determination değeri, adamın tüm maç gözlerinde şimşekler çakıyor "hırs hırs" diye, daha azimli veya inatçı başka bir oyuncu var mı ki Türkiye liglerinde de 13 alıyor bu özellik. başka hiçbir özelliğine verilen değerlere laf etmem, görüş farkıdır derim ve susarım ama bu bahsettiğim üç özellikte en az 16 olmalıydı Ayhan'ın. başka herhangi bir ligde oynasa kesinlikle bu değerleri alır bu üç özelliği için, daha aşağısını değil.
    cok isyankar konusmussun gibi geldi biraz daha sakin aciklasan belki degistirir arastirmacilar
    ayhana gelince ayhana bakmadim ama 16 biraz abarti olur ama belki 1-2 puan yukselebilir haklisin bencede o konuda

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Tum konuyu okusaymissiniz keske o zaman. Ayhan hakkinda bir cok sey yazildigini, ve bundan sonra cikacak yama icin degisiklikler oldugunu okumus olurdunuz.
    Last edited by perpetua : 01.Aralık.2008 at 07:47

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Gokhan Tore'nin neye benzedigini ben ve emin bi cok kisi gayet iyi biliyordur benim sorum mac motorunda onu izleme firsatini olanlarin gercekte oldugu gibi kizil sacli mi diye idi neye benzedigini sormadim neyse bunun Galatasaray alakasi yok....

pardon ben oyunda kızıl gerçekte de öyle mi diye anlamışım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Sorun degil yanlis anlasilmalar olabilir biz Galatasaray'i konusmaya devam edelim

Emre Güngör'ün ne kadar iyi yapıldığını daha önce söylemiştim işte size bir Emre Güngör profili,Sporting Lisbon kariyerime 1.7 Milyon Türk Lirası bonservis bedeliyle aldım.Buda sezon ortasındaki hali.Bu oyuncuyu bu kadar iyi etüd eden Perpetua'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.Her zaman eleştiri olmaz dimi

Çatır çatır top oynuyor,performansı mükemmel sezon başından beri..Antreman programı ve stafflarında rolü büyük bu gelişimde.Antreman programı kendi yapımımdır.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Emre Güngör'ün ne kadar iyi yapıldığını daha önce söylemiştim işte size bir Emre Güngör profili,Sporting Lisbon kariyerime 1.7 Milyon Türk Lirası bonservis bedeliyle aldım.Buda sezon ortasındaki hali.Bu oyuncuyu bu kadar iyi etüd eden Perpetua'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.Her zaman eleştiri olmaz dimi

Çatır çatır top oynuyor,performansı mükemmel sezon başından beri..Antreman programı ve stafflarında rolü büyük bu gelişimde.Antreman programı kendi yapımımdır.
    Esasinda bir hata nedniyle Emre Gungor bu kadar iyi..

Sadece sag ayagini kullandigi icin, oyun butun teknik ve zihinsel, ayrica bazi fiziksel ozelliklerini 1'er puan yukseltiyor. (Roberto Carlos, Wederson, Volkan Yaman gibi oyuncularda da benzer sorun var ama bundan sonra cikacak ilk yamada bu konuda gozumuze carpanlari duzelttik).

Merhaba ben Ayhan'la alakalı biraz düzeltilme yapılması gerektiğini düşünüyorum özellikle work rate'i teamwork'ü passing'i tabii siz daha iyi bilirsiniz ama düzeltme olacak mı Ayhan'da?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    Merhaba ben Ayhan'la alakalı biraz düzeltilme yapılması gerektiğini düşünüyorum özellikle work rate'i teamwork'ü passing'i tabii siz daha iyi bilirsiniz ama düzeltme olacak mı Ayhan'da?
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=400

Bu mesaj'da yazdigim gibi Ayhan'da bir cok degisiklik olacak.

Ancak teknik ozelliklerden daha cok bir cok zihinsel ozellikte ilerleme olacak (work rate haric).

teşekkürler ilginiz için peki bu güncelleme ne zaman çıkacak ondan haberiniz var mı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    teşekkürler ilginiz için peki bu güncelleme ne zaman çıkacak ondan haberiniz var mı
    Tam bilgim yok, olsa da maalesef soyleyemem. Ancak SI genelde yilbasi/noel hediyesi vermeyi sever..

Baris'in "tackling'i" bence 17 olmali, bu degeri gayet hak ediyor.(Bu konuda Türkiye'nin en iyisi oldugunu iddaa edebilirim.)
    Ayrica Stamina'da ve Positioning'de birer puan artabilir,eger mümkünse.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by YusufT19 View Post
    Baris'in "tackling'i" bence 17 olmali, bu degeri gayet hak ediyor.(Bu konuda Türkiye'nin en iyisi oldugunu iddaa edebilirim.)
    Ayrica Stamina'da ve Positioning'de birer puan artabilir,eger mümkünse.
    Baris boyle devam etsin hele bir..

Ancak bence Galatasaray'da yakin zamanda tackling ozelligi 17 olacak oyuncu varsa, o da Emre Gungor olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emre yi yükseLtmeye gerek yok zaten oyunda sakatLıktan çıktıktan sonra bir kaç maç oynadıktan sonra top kapma özeLLiği 17 oLuyor zaten.

Barış ın değiL de TopaL ın top kapma değeri daha yüksek oLabiLir. Barış hızı, cesareti ve enerjisi iLe top kapıyor, rakip oyundan düştükten sonra haLa enerjisi oLduğundan doLayı yine aynı formunu koruyabiLiyor.

Ama TopaL; Hızı, pozisyon aLmayı biLmesi, devamLıLığı, iLe Barışa göre daha çok top kapıyor ve kesiyor bence. Barışa nazaran daha az koştuğundan ya da şöyLe diyeLim ne zaman koşması gerektiğini biLdiği için Barış gibi sürekLi saha içerisinde bir sağa bir soLa gitmediğinden daha az dikkat çekiyor. Ama oynadığı maçLarın hepsinde de gizLi kahraman oLmayı başarıyor. Barış`a göre daha iyi bir oyuncu zaten tartışıLmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Baris oyunda "Midfield General" seviye'sine ulasabiliyormu?

Bence böyle bir durum gelecekte mümkün olabilir.Yabanci spikerler Baris'i genelde hep Gattuso'ya benzetiyor,dünde Fin kanalindan maclarin özetlerini gösterdikten sonra,yorumcular Baris'a Türk Gattuso dediler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O kadar da oLmaz yahu. Oyunda zaten topu topu 5 tane feLan var herhaLde o seviyede oyuncu. Gerrard, Barry, Gattuso. Bu adamLarın arasına girebiLmesi için daha çook çaLışması gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O kadar da oLmaz yahu. Oyunda zaten topu topu 5 tane feLan var herhaLde o seviyede oyuncu. Gerrard, Barry, Gattuso. Bu adamLarın arasına girebiLmesi için daha çook çaLışması gerek.

Bende diyorum ya, gelecekte olabilir diye

Evet calismasi gerekiyor hemde coook ama bence olabilir
    Hele bi Almanya milli takimi'na cagirilsinda gerisi bence gelir

P.S Servetin "heading" degeri tartisiliyordu. Dün gayet isabetli paslar atti kafasi ile. Ayrica Cafercan'in ss'ini alabilirmiyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer üstat notunu almıştır ama ben yinede söyleyeyim gözden kaçmasın. Barış'ta ne natural fitness varmış öyle yahu. Adam 2-3 aylık sakatlıktan çıkar çıkmaz bir hacettepe bir de bu maçta acayip koştu.

Topal'da onun kadar olmasada bu hususta oldukça iyi.

Nonda ise bu konuda çok zayıf.
    Fikirlerim burada

evet servet 12den fazla hakediyor bencede fakat 15-16 olmadığıda bariz ortada. önceki yazılardada tartışıldığı gibi 13 yada 14 gayet ideal servet için.

birde barış var onun headingi kaç bilmiorm ama en az meira kadar isabetli yerlere bırakabiliyor. top kapması ve work rate ise türkiye standartlarının üstünde olan bi oyuncu bence. dün gece kayarak yaptığı tüm denemelerde topa dokundu sürekli.17 olmasa bile 15 yada 16 çok rahat olur kanımca...

mehmet topal ise tartışılmaz zaten. böyle devam ederse ileride çok çok çok iyi yerlere gidecektir kendisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Linocln'de herhangi bir değişiklik olacak mı Ömer abi=?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Ömer üstat notunu almıştır ama ben yinede söyleyeyim gözden kaçmasın. Barış'ta ne natural fitness varmış öyle yahu. Adam 2-3 aylık sakatlıktan çıkar çıkmaz bir hacettepe bir de bu maçta acayip koştu.

Topal'da onun kadar olmasada bu hususta oldukça iyi.

Nonda ise bu konuda çok zayıf.
    Bunda yaş faktörünüde göz önünde bulundurmak lazım...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Barış'ınki natural fitness'tan ziyade stamina bence.

http://www.sporx.com/ozel/ozelroportaj/135409/

Galatasaray sağlık kuruluyla ilgili bir röportaj, faydalı bilgiler olabilir.

Sayfa 14 / 50 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri