1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Sigames Bardaği Taşirdi

Hybrid View

Quote Originally Posted by acivic View Post
    Her iki yazınızda da hiç bir spekülatif cümleye rastlamadım. Aksine düzeyli bir üslupla karşılaştım. Yaşadığınız sıkıntılar, gerçekten üzücü. Umarım yakın zamanda kalıcı çözümler üretirsiniz.
    Elbette bu oyun 4/4 lük değil. Çok da hata var ama bunlar doğal ve düzeltilebilecek cinsten. Biraz da bardağın dolu kısmına bakın lütfen. Ben bu oyunu, eski bir profesyonel futbolcu olarak, ilk versiyonundan beri (2 diskette sıkıştırılmış idi) zevkle oynuyorum.
    Amacım kesinlikle bilgiçlik taslamak değil ama sezon öncesi idman programımda, strength ve aerobic özellikleri 3,4 hafta high uygularım. İlk 8,9 haftadan sonra da kolay kolay oyuncu sakatlığına rastlamam.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler ve yanlış anlamamdan dolayı bağışlayın. Yorumlarınıza aynen katılıyorum ama antrenman seviyesini düşük tuttğumda oyuncuların gelişmediğini düşünüyorum. Fikirlerinize her zaman saygım vardır ve bundan sonra da fikirlerinize ihtiyacım olacak. Yorumunuz için tekrar teşekkürler.

Quote Originally Posted by yavuzozden View Post
    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler ve yanlış anlamamdan dolayı bağışlayın. Yorumlarınıza aynen katılıyorum ama antrenman seviyesini düşük tuttğumda oyuncuların gelişmediğini düşünüyorum. Fikirlerinize her zaman saygım vardır ve bundan sonra da fikirlerinize ihtiyacım olacak. Yorumunuz için tekrar teşekkürler.
    antremandan kasıt aerobic ve strength.onları düşür fiziksel olarak gelişmezler sadece.

Ayrıca toplam antreman düzeyi ağırlaşırsada oyuncular sakatlanır bunuda unutmamak gerek.

Mesaj Yetkileri