Öncelikle spekülatif bir yaklaşım içerisinde bulunduğumu belirtenlerin olacağını tahmin etmiştim (Yazımda da ima ettiğim gibi). Ancak kesinlikle böyle bir amacımın olmadığını belirtmek isterim.
Bugün FB - BJK maçını izledim. Yine bariz hakem hataları sonucunda ilk yarıyı adeta kalesine hapsolmuş FB kazandı ("Yine" lafından da sıkıldım). Belki de bunun FB nin gücünü gösterdiğini savunup beni eleştirenler olacak haklı (?) bir şekilde. Eleştirilere her zaman açığımdır ama haklı olduğumu düşündüğüm zaman her insan gibi kabullenmek de güçlük çekerim. Şimdi soruyorum antreman programlarından kaynaklanan sakatlıkların sebebi genelde Aerobic kısmının yüksek tutulmasıdır bildiğim kadarı ile. Bunu light (hafif) seviyede tutmama rağmen Zapotocny gibi bir oyuncunun dört aylık bir sakatlık yaşaması normal mi (Ender de olsa rastlanabilir diyebilirsiniz ama bence normal değil) ? (Ayrıca maçta sakatlanan Bobo'nunda 1-2 ay sakatlanmasını saymıyorum alıştığım için.) Tekrar ediyorum herhangi bir spekülatif bir amacım yok ! ŞİMDİ oyunun çok güzel olduğunu muhteşem yapıldığını söylemem, yapımcıları mutlu edebilir. AMA bunu oyun hak edene kadar ben ve benim gibi düşünen insanlar olarak söylemeyeceğiz. (Bunların yanında 2006 daki oyunun bugünkü oyuna göre daha az hata ile yapıldığını bilmek bizleri üzüyor (!).) Oyun bunu hak ettiğinde bunu söylemeyi bir borç biliriz.