Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Manchester United ( Red Devils )

Mehmet Makas ın değişilmez oyuncularından Owen Hargreaves yönetimin Manchester city den gelen 38 m$ teklifle city e transfer oldu Mehmet Makas ın bu durumdan oldukça rahatsız olduğu yönetimle aralarında sorun olduğu belirtildi...

Alınan bilgilere göre de Mehmet Makas gelecek yıl için şimdiden transfer çalışmalarına başlamış durumda ilk olarak da kaleci van der sar ın yaşı itibari ile yerine genç gelecek vaad eden bir kaleci ara transfer döneminde renklerine katıp gelecek sene kaleyi ona teslim etmek gündemdeki isimler ise Hugo Lloris,Fiorillo ve Rene Adler...

MANCHESTER EMİN ADIMLARLA VE GENÇLERİ İLE YOLA DEVAM EDİYOR...

WESTHAM MANCHESTER A DUR DEDİ...

transferler gercekten ıyı gelmıs farklı bır karıyer oluyor basarılar dılerım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar!!!

MANCHESTER PORSMOUTH U TEK GOLLE GEÇİYOR...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozgurstar View Post
    transferler gercekten ıyı gelmıs farklı bır karıyer oluyor basarılar dılerım
    Transferler in iyi olmasından ziyade takıma çabuk alışıp antrenmanlarda ki perfomansı çok iyi hepsinin...İnş.başarılı oluruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Başarılar!!!
    Teşekkürler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MANCHESTER UNİTED ARADIĞI KALECİYİ İTALYA DA BULDU...

İmza töreninde konuşan teknik direktör Mehmet MAKAS Fiorillo uzun zamandır takip ettiğim bir oyuncuydu onunla anlaştığımız için çok mutluyum...Bize zamanla büyük katkı yapacağına inanıyorum...Hayırlı Olsun...

Last edited by Mehmet784429 : 06.Aralık.2008 at 13:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

FA CUP DA MANCHESTER ÇOK RAHAT...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

İstikrarlı gitmiyorsun pek.Ama düzelir takım birbirine alıştıkça.Başarılar...

MANCHESTER TEL GOLLE YOLUNA DEVAM EDİYOR...

Balotelli nin sakatlığı ve Saivet in henüz premier lig için tam olarak hazır olmaması hucumda sıkıntıya yol açsa da Manchester şu anda böyle bir sorunla karşılaşmadı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    İstikrarlı gitmiyorsun pek.Ama düzelir takım birbirine alıştıkça.Başarılar...
    Takımıı komple değiştirdim antrenörler de dahil gençler de tam olarak hazır değil bunların sorununu çekiyorum açıkcası ligde ilk 4 de kalıp şam.ligine gitmek bu sene için yeterli bana önümüzdeki sezon asıl yapacağımızı yapmak istiyorum...
    Last edited by Mehmet784429 : 06.Aralık.2008 at 15:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

SAKHO HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR...

Teknik Direktörü Sakho için " inanılmaz bir oyuncu ve aynı zamanda inanılmaz çalışkan bunun semeresini de almaya devam edecek bu yüzden benim şimdiden değişilmez oyuncularımdan biri oldu kendisi " diyerek Sakho nun emeklerini birinci ağızdan duyurdu...

MANCHESTER ALMANYA DAN ZAFERLE DÖNDÜ...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Bremen galibiyeti iyi olmuş.Sakho hakkaten de iyi gelişiyor.Hele Manu'nun antraman tesislerinde çok daha iyi gelişir...

FA CUP TA MANCHESTER DEPLASMAN DA GALİP...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    Bremen galibiyeti iyi olmuş.Sakho hakkaten de iyi gelişiyor.Hele Manu'nun antraman tesislerinde çok daha iyi gelişir...
    Hemen hemen her ay aynı sürecini yaşıyor diğer genç oyuncular da hemen hemen aynı düzeyde gelişim sağlıyorlar.Sezon sonu daha iyi anlayacağız bunu ama...
    Last edited by Mehmet784429 : 06.Aralık.2008 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

MANCHESTER DAN YİNE AYNI TARİFE VE TUR VİZESİ

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Tebrikler..

güzel gidiyorsun sakho ii gelişiyor gerçektende...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri