Alman arastirmacilar degisti ve butun lig bastan asagiya tekrar degerlendirildi. Gecen sene Almanya'da oyunculara verilen degerlerin pek fazla degeri yok.
Bu konuda degisiklik yaptim zaten.
Meira'nin tackling'de dusus, teknik, composure, passing'de yukseltme yaptim.
Lincoln'un yaraticiligi harika ama pas hizlarini ayarlama konusunda zaman zaman sorun da yasamiyor degil. Bu sekilde biraz daha fantazi pas deniyor ama isabet orani biraz dustu.
Nonda'da muthis dusus yapmam zaten. Formsuzlugu cok cok uzun surerse fiziksel ozelliklerinde indirime devam ederim.
Arda'nin PA'da ufak bir yukseltme yaptim saniyorum (CA'da ufak bir yukseltme ile beraber).
Olabilir. Ama Ocak ayina kaldi.
Kewell'da jumping ve heading yukseldi.
Topal'in passing/creativity ayarinda degisiklik yaptim. Passing dustu, creativity yukseldi. Flair'de sorun gormuyorum. Strength'de biraz oynama olabilir ama Ocak ayina kalir. Anticipation'dan daha ziyade hizi kapatiyor bence aciklari.
Arda'da cuts inside, Lincoln'de tries tricks var. Ancak oyunda su anda bu ikisi de kullanilmiyor.
Cannavaro bu konuda ciddi bir une sahip bir oyuncu ve inanilmaz ziplama becerisi oldugu icin Jumping ozelligi de 15 seviyesinde. Belki 14 olmasi daha dogru olur ama herneyse.
Jorge Martinez'in ziplamasinin 18 olmasi ise tamamen bazi Italyan arastirmacilarin bu ozelligin tam olarak ne anlama geldigini bilmemesinden kaynaklaniyor.