Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
meira almanyada oynarken çok daha iyiydi galatasaraya geldi diye mi düşürmüşler özellikleri
Alman arastirmacilar degisti ve butun lig bastan asagiya tekrar degerlendirildi. Gecen sene Almanya'da oyunculara verilen degerlerin pek fazla degeri yok.

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Lincoln'ün cornerleri de sanırım artacaktı.
Bu konuda degisiklik yaptim zaten.

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
Lincolnun staminanın artması çok doğru olmuştur.

Ayrıca 1-2 değişiklik de meira'da düşünüyordun sanırım ömer abi. Bence composure, passing beki technique arttırılabilir, tackling 16 herhalde o 14-15 olabilir diye düşünüyorum.
Meira'nin tackling'de dusus, teknik, composure, passing'de yukseltme yaptim.

Quote Originally Posted by licentia View Post
Lincoln'da passing neden dustu onu anlayamadim bu adamin en onemli ozelliklerinden biri degil mi? CA yuzunden sanirim peki CA yukselmesi cok mu kotudur acaba? Yoksa su anki passing degerini fazla buldugunuzdan mi?

Nonda'da ciddi dusus isteyenleri anlayamiyorum bir futbolcu formsuz bi donem geciremez mi? CA form anlamina gelmiyor sonucta... Tabi bazi degisiklik yapilmalidir ama ole ciddi dusus gibisinden degil.
Lincoln'un yaraticiligi harika ama pas hizlarini ayarlama konusunda zaman zaman sorun da yasamiyor degil. Bu sekilde biraz daha fantazi pas deniyor ama isabet orani biraz dustu.

Nonda'da muthis dusus yapmam zaten. Formsuzlugu cok cok uzun surerse fiziksel ozelliklerinde indirime devam ederim.

Quote Originally Posted by Deza View Post
Ömer abi, Arda´nin PA´sinda degisiklik düsünüyormusun? 172´de pek sorun görmüyorum aslinda, ancak önceki bir mesajimda da belirtigim gibi 178 tam yerinde bir deger olur bana göre.
Arda'nin PA'da ufak bir yukseltme yaptim saniyorum (CA'da ufak bir yukseltme ile beraber).

Quote Originally Posted by licentia View Post
Lincoln icin bisey daha eklemek istiyorum Flair sizce 19-20 olmaz mi? bence en azindan 19 olmali ama 20 bile cok rahat olur.
Olabilir. Ama Ocak ayina kaldi.

harry kewellın headinginde ve jumpinginde bir artış olması mümkün mü? ayrıca topalın creativitysinin de 10 olması baya acaip bu adam çok iyi görüyo boşlukları tabi gözlemci olan sizsiniz ama fikrimi belirtmek isterim bir de topal için 12 flair fazla, 14 strength az, 13 anticipation da az, ardanın da preferred movesa cuts inside özelliği, lincoln'e de tries tricks özelliği eklenmesi lazım... gibi geldi bana...
Kewell'da jumping ve heading yukseldi.

Topal'in passing/creativity ayarinda degisiklik yaptim. Passing dustu, creativity yukseldi. Flair'de sorun gormuyorum. Strength'de biraz oynama olabilir ama Ocak ayina kalir. Anticipation'dan daha ziyade hizi kapatiyor bence aciklari.

Arda'da cuts inside, Lincoln'de tries tricks var. Ancak oyunda su anda bu ikisi de kullanilmiyor.

jumpingle boyun alakası yok ki cannavaro 177lik adam ama 15 jumping var jorge martinez var mesela boy 178 jumping 18
Cannavaro bu konuda ciddi bir une sahip bir oyuncu ve inanilmaz ziplama becerisi oldugu icin Jumping ozelligi de 15 seviyesinde. Belki 14 olmasi daha dogru olur ama herneyse.

Jorge Martinez'in ziplamasinin 18 olmasi ise tamamen bazi Italyan arastirmacilarin bu ozelligin tam olarak ne anlama geldigini bilmemesinden kaynaklaniyor.