Süpersin Ferdi.Tebrikler![]()
Süpersin Ferdi.Tebrikler![]()
başarılar kadroyu gençleştirmen lazım bence eski İnterliler pek götürmez seni![]()
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
Tarih yazmaya yeni başlıyorum Baran
Daha neler gelcek bu sezon abi takipde kal bombalar geliyor
Biabiany ve Dica'yı kesin yolluyorum.Garibaldi'de gidebilir.Toldo'yu takımda tutcam ama kadroya almıcam koç olarak devam ettircem
Zaten takımda yaşı 30'un üstünde sadece Toldo vardı onun dışında en yaşlı Ömer Aysan 27 yaşındaydı gerisi hep 20 civarı.Bu sene de daha iyi oyuncular alcam mesela İnter'de satılık listesinde olan Kerlon'la ilgileniyorum
Yeni sezonda transfer dönemine hızlı bir şekilde girdim.Öncelikle sözleşmesi biten oyuncularla anlaştım
İşte bu oyuncular
Hayrettin Yapıcı
Kadroyu geniş tutmak ve yedekte bekletmek için bu adamı transfer ettim.Bonservis ödemedim nasıl olsa
Muzaffer Demir
Kalede Volkan'ın yedeği olur bu da.Eğer kendisini geliştirebilirse Volkan'ın yerini alabilir ama şuan Volkan 1 adım önde.Transfer için ücret ödemedim
Gustavo Re
Baktım sözleşmesi bitiyor flair'i yüksek diye aldım şov yaparKendini geliştirmesi için hemen kiraladım çünkü bu haliyle kadroda boşa yer kaplar
Christopher Piorunek
Bu oyuncu da bedavaya geldi.Fiziği genç yaşına rağmen çok iyi.Bu adamı da gelişsin diye hemen kiraya verdim
Gökhan Töre
Leverkusen'li Türk futbolcuya bonservis bedeli ödemedik.Oyundaki geleceği en parlak Türk futbolculardan biri.İlk 11 de değişmeli olarak oynatmayı düşünüyorum.İlerleyen yıllar için ondan beklentim büyük
Uğur İnceman
Orta sahadan Garibaldi'yi satmak için Uğur'u aldım.Tecrübesi ile takımımıza katkısı olacaktır.Bonservisine 1 mn pound ödedim
Anderson Martins
Bir defansın sahip olması gereken bütün özelliklere sahip.Fiziği çok iyi.Hırçın bir yapısı var.Forvetlerin korkulu rüyası olacakBonservisi 5 mn pound tuttuğu için taksitle aldım
Hazırlık maçları
Hazırlık kampı iyi geçti diyebilirim.Şuan ki transferlerim takıma oturdu.Bundan sonra da 2-3 adam alcam onların takıma uyması biraz zaman alır heraldeBir defans ofansif orta saha ve forvet almayı düşünüyorum
Şuan Gyan Asamoah,Kerlon,Nilmar,Alex var bonserviste hepsiyle anlaştık maaşda da anlaşabilirsem 2 tanesini alcam.Yanında bir de dc arıyorum.Ordu'da transfer bitmez
Devamı geliyor...
Nerde bu adamların Work Rate'leri Teamwork'leri Ferdi anlayışın dışında transfer yapmaya başlamışsın..![]()
bedavaya aldığın oyuncular bence yeterli değiller potansiyelleri yüksekse ayrı ama bende öle bir his uyandırmadı örn: Gustavo 20 yaşında off the ball ve finishing 10 diğer özellikleri de çok yerinde deil bir forvete göre.menejerlik becerinle yine şampiyon olabilirsin ama bu gençler fazla yeterli gözükmedi bana ilerisi için başarılar
Transferler dandik![]()
Uğur İnceman var ya work rate 17Forvetlerin teamwork work rate düşük olsa nolcak
fiyatı 1 mn olsun satarım para kazanırımonları takıma koyamam zaten çünkü altyapıdan 3 tane forvet geliyor onlardan umutluyum
Şimdikilere bak sen
Monde Mbele
220 k'ya aldım bu oyuncuyu.Buna da laf edin de göreyim
Semih Aslan
110 k'da buna verdim.Bak Oğuz teamwork work rate ikisi de var teknik de iyi biraz gelişsin çok faydalı olur
Magnus Troest
Anderson'un yanına Livorno'da satılık listesinde olan Magnus'u aldım.1.9 mn pound ödedim.Defansım şimdi çok sağlam oldu
Sergio Mota
Bir çok oyuncuyla görüştüm ama maaş konusunda anlaşamadık.Ben de hem genç olsun hem de uygun olsun diye Sergio Mota'ya teklif götürdüm.Klüp 3.6 mn pound'u kabul etti.Sergio takımın yıldızı olacak.Kerem bunu da beğenme de görim
Oyuncumuz Raggio Garibaldi 3.5 mn pound karşılığında Lecce'ye transfer olmuştur
Genel transfeler
Anderson Martins ve Sergio Mota transferlerini taksitle ödüyorum
ŞL 2.Ön Eleme Turu 1.maç
ŞL 2.Ön Eleme Turu 2.maç
Rakip zayıf olduğu için zorlanmadık 2.maça da yedek ağırlıklı çıktım ve 3.tura yükseldim.3.turda rakip Slovan Liberec
ŞL 3.Ön Eleme Turu 1.maç
Çok atak yaptım ama kazmalığımın sonunda bir kontra atakda golü yedim.82.dk da De Martino atmasaydı işler zora girecekti
Süper Kupa Finali
Geçen seni beni FTK'da finalde yenen G.birliği'nden rövanşı Süper Kupa'da alıyoruz
1.maç
Beklediğim gibi bir maç olmadı açıkcası.Yeni gelenler takıma tam uyamadı.Ya da taktik değiştirebilirim.Ligin büyük takımları arasına girdiğime göre Porto gibi oynicam
Sezona iyi başladım böyle giderse yine şampiyonluğa oynarım
Devamı geliyor...
Ferdicim Helal olsun vallahi Ordu seninle gurur duyuyor :d
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Transferlerin harika Ferdi,sezona da Süper Kupa ile başlamışsın,tebrik ederim.
Liberec maçının rövanşı ne oldu sabırsızlıkla bekliyorum.
Ordudaki büyük değişim etkisini göstermeye başlamış![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Efsane olcaz diye boşuna demedik Ali
Hemen ekliyorum maçı Mert
2 sene sonra maddi yönden de iyice gelişirim o zaman avrupada başarı yakalayabilirim
ŞL 3.Ön Eleme Turu 2.maç
Bu maç bizim için çok önemliydi.İlk yarı hiç pozisyon olmadı nerdeyse.İkinci yarı da durgun geçiyodu.Ama 63.dk'da oyuna dahil olan Gökhan Töre golleriyle galibiyeti getirdi
2.maç
Golü hemen bulduk son anlara kadar iyi de mücadele ettik ama golü kendi kalemize attık.3 puan almak daha güzel olurdu ama bu da sezonun en zor maçlarından biri 1 puan da iyi
3.maç
Lige yeni çıkan Boluspor karşısında çok baskılı oynadık.Golleri son 10 dk'da bulsak da kazandık
Ligde ilk 3 hafta iyi gidiyorum fakat Fenerbahçe ve Kayseri de lige çok iyi başladılar.Bu sezon şampiyonluk yarışı daha zor olcak gibi duruyor
Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi ve grubum şöyle
Man Utd
Sampdoria
Rapid Bucharest
Orduspor
Gruptan 3.çıkmayı hedefliyorum 2.çıkmam süpriz olur Sampdoria'dan ve Man Utd'den puan almam lazım bunun için
Önümde Sampdoria ile ŞL maçım var açılışı kendi sahamızda yapıyoruz
Birazdan geliyor...
Çok kolay bir grup değil ama sen burdanda çıkarsın..En kötü 3. olup UEFA'ya gidersin
![]()
Tebrik ederim Ferdi TSL'de şampiyon olman harika bu sene transferlerin güzel.Ligede son derece güzel başlamışsın ŞL grubundan 2.olarak çıkarsın Ferdi sana güveniyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar son transferler çok güzel lige de iyi başlamışsın.Şl de grupta 3. olursun die düşünüyorum
Şl grubundan çıkarsın..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Kolay bir grup gelmiş Orduyu ŞLde ve hatta 2.turda düşünemiyorum
Yani Rapid güçlü bir ekip değil 4 puan alsam ondan giderim
Çıkarsam süper olur nerden baksan 7-8 mn pound tv geliri gelir
Bakalım bir süpriz olmassa 2 de olabiliriz
Ben de öyle düşünüyorum
Gelir 2.tur inanalım yeter Ali
ŞL H Grubu 1.maç
Erken gol bulduk üstüne yattık Volkan da iyi bir performans gösterdi gol yemedi.Bu 3 puan çok iyi oldu deplasmanda 1 puan çıkartsam Sampdoria'dan 2.tur için çok iyi olur
4.maç
Sivas'ı rahat yendik
5.maç
G.birliği beni yine yendi.3 maçtır böyle hep öne geçiyorum sonra çeviriyolar bakalım ne zaman yencem bunları
ŞL H Grubu 2.maç
Gayet normal bir skorBen de üstlerine gitmedim sinirlenirlerse 10 tane atarlar diye
6.maç
bu maçta da bulduğumuz pozisyonları bonkörce harcadık.Şu ana kadar kazmalıklarımız önemli bir zarar vermedi ama heran verebilir
7.maç
Bursa'yı da net bir skorla geçiyoruz
8.maç
Beşiktaş'ı ilk defa ligde yencem diye seviniyodum sevincim kursağımda kaldı.Volkan gelen ortayı içeri aldı berabere kaldık
8.hafta puan durumu
Ligde iyiyiz ilerde liderğili ele alırım diye düşünüyorum
ŞL de ise önümde Rapid maçı var kazanırsam çok avantajlı olcam çünkü grupta puan durumu şöyle
Man Utd 6
Ordu 3
Sampdoria 1
Rapid 1
Hadi bakalım hayırlısı
Güzel güzel..Şampiyonlar ligindede çıktın mı tamamdır
![]()
Abicim ne yapmışsın sen ya.Yine şov yapmışsın.Ayrıca genç oyunculara bayıldım.
![]()
herşey iyi güzel de...Beşiktaş'a maçları satmaktan ne zaman vazgeçeceksin onu merak ediyorum
şaka bir yana Ferdi yine coştu gidiyor. Biri FRD'yi, durdursun!!!
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Tebrikler Sir Frd gerçekten ligde gidişat son derece güzel Volkan'ın kendi kalesine gol atması ilginç olmuşSampdoria galibiyeti süper.
Rapid'i umarım yenersin
Futbolcu Bilgileri
Bakıcaz Tolga çıkabilcekmiyim
Tabi bayılcaksın ben ne kadar aradım onları haberin var mı
Ne yapim duygusal davranıyorum veriyorum maçları
Valla aldı topu içeri yaa çok moralim bozuldu son anda
Yendim bile Taylan
ŞL H Grubu 3.maç
Deplasmanda üstün oynadığım maçta kontra ataktan bir gol yedim daha da atamayınca 1 puan aldım.Olsun deplasmanda 1 puan da iyidir
9.maç
Antep ligde bana ters gelen takımlardan biri.Genelde zorlanıyorum maçlarda.Ama yine de öne geçip berabere kalmak kötü
FTK C Grubu 1.maç
Zayıf rakibimiz karşısında golü son anlarda bulduk
10.maç
Kadıköy'de yine seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu.Yine öne geçtikten sonra durum eşitlendi berabere kaldım
ŞL H Grubu 4.maç
Bu maç tam bir gol duellosu oldu.Öne geçtiler 2-1 yaptım 2-2 yaptılar sonra 3-2 yaptım ve bitti.Maçtan alcağımız 3 puan çok önemliydi.Sampdoria'da Manu'ya yenildi grupta büyük avantaj yakaladık
11.maç
Yine kazmalığımız tuttu bir de hatalı gol yedik tam oldu
FTK C Grubu 2.maç
Yorum yapmıyorum bu maça.Diğer 2 maçı kazanmam şart
12.maç
Trabzon'a karşı rahat bir futbol oynadık ve net bir skorla galip geldik
13.maç
Lider Kayseri'den çok önemli bir 3 puan aldık şimdi işler iyice kızıştı
14.maç
Bu maçı da kazanarak peşpeşe 3.maçımızı kazanmış olduk ve şampiyonluk yarışında iddaamızı sürdürüyoruz
Ligde puan durumu şöyle
Bu sene düşündüğüm gibi şampiyon olmak çok zor.Her takım çok iyi gidiyor.Kendi aramızda yaptığımız maçlar şampiyonu belirler gibime geliyor
Şl'de ise çok avantajlı durumdayım
ilk 4 maçta 7 puanım var 2.yim
Sampdoria'nın 1 Rapid'in 2 puanı var
Deplasmanda Sampdoria ve evimde Manu ile oynicam 1 puan 2.çıkmama yeter
Cidden her takım süper.Herkes şampiyon olabilir.![]()
Son haftalarda toparlanmışsın.Ama üst üste aldığın beraberlikler![]()
Tebrikler Ferdi gidişat özellikle Şlde süper aman bozma gruptan çıkmanı bekliyoruz.Lig ise çok zorlu geçiyor şu öne geçipte durumu eşitletme hastalığından kurtulursan daha büyük işler yaparsın.
Lig baya çekişmeli geçiyor ferdi transferlinde güzel olmuş dostum senden avrupada başarı bekliyoru bu tarftar![]()
şl'de gruptan 1. çıkma şansın varmı
Mükemmel 2 sezon geçirmişsin tebrik ederim. Sergio mota 2008 de yardırıyordudu. 2009da da profili iyi. Takım içi performansı nasıl bilmiyorum ama mota bence ilk 11'in değişmezi olmalı. ŞL'de 2. olursun büyük ihtimalle. Zaten sampdoria'yı deplasmanda yenerek garantiye almışsın gibi duruyor.. Başarılarının devamını dilerim.
8 takım şampiyonluk yarışı içinde
Olsun 1 puanın bile çok önemi var
Neden böyle olduğunu anlayabilsem çözcem
Hayır yok 2 ya da 3 olabilirim
Sergio Mota ilk 11'de zaten performansı iyi kolay kolay tutamıyorlar
ŞL H Grubu 5.maç
Kazmalığım sonucu daha iyi oynamama rağmen Sampdoria'ya 3 puan verdim.Herşey son maça kaldı artık Sir Alex bana bir kıyak yaparsa ya da Sampdoria Bükreş'de puan kaybederse 2.tura yükseliyorum
15.maç
Ligde galibiyetlerimiz devam ediyor
16.maç
Çok sıkıcı bir maç oldu.Manisa oynatmamaya oynadı.Maçta toplam 5 şut çekildi
Ligde büyük çekişme sürüyor.Şampiyonlar liginde ise işim son maç kaldı
Birazdan Man Utd maçı geliyor...