Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 284 sonuç

Konu: Goal:Living A Dream

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Süpersin Ferdi.Tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar kadroyu gençleştirmen lazım bence eski İnterliler pek götürmez seni

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Datolo diyorum başka bişey demiyorum
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Şampiyonluk süper...
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    tebrikler çok güzel bir sezon geçirmişsin yeni transferleri bekliyoruz
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    şampiyonluk süper abi tebrikler
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Süpersin Ferdi.Tebrikler
    Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tebrikler Ferdi,resmen tarih yazmissin.

Diakite,Wyatt´in özellikleri süpermis...
    Tarih yazmaya yeni başlıyorum Baran

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tebrikler Ferdicim çok iyi işlere imza atmışsın yine birsürü bilinmedik yabancılar bulmuşsun yıldız yapmışsın.

Şampiyonlukla da taçlanmış bu kariyer
    Daha neler gelcek bu sezon abi takipde kal bombalar geliyor

başarılar kadroyu gençleştirmen lazım bence eski İnterliler pek götürmez seni
    Biabiany ve Dica'yı kesin yolluyorum.Garibaldi'de gidebilir.Toldo'yu takımda tutcam ama kadroya almıcam koç olarak devam ettircem

Zaten takımda yaşı 30'un üstünde sadece Toldo vardı onun dışında en yaşlı Ömer Aysan 27 yaşındaydı gerisi hep 20 civarı.Bu sene de daha iyi oyuncular alcam mesela İnter'de satılık listesinde olan Kerlon'la ilgileniyorum

Yeni sezonda transfer dönemine hızlı bir şekilde girdim.Öncelikle sözleşmesi biten oyuncularla anlaştım

İşte bu oyuncular

Hayrettin Yapıcı

Kadroyu geniş tutmak ve yedekte bekletmek için bu adamı transfer ettim.Bonservis ödemedim nasıl olsa

Muzaffer Demir

Kalede Volkan'ın yedeği olur bu da.Eğer kendisini geliştirebilirse Volkan'ın yerini alabilir ama şuan Volkan 1 adım önde.Transfer için ücret ödemedim

Gustavo Re

Baktım sözleşmesi bitiyor flair'i yüksek diye aldım şov yaparKendini geliştirmesi için hemen kiraladım çünkü bu haliyle kadroda boşa yer kaplar

Christopher Piorunek

Bu oyuncu da bedavaya geldi.Fiziği genç yaşına rağmen çok iyi.Bu adamı da gelişsin diye hemen kiraya verdim

Gökhan Töre

Leverkusen'li Türk futbolcuya bonservis bedeli ödemedik.Oyundaki geleceği en parlak Türk futbolculardan biri.İlk 11 de değişmeli olarak oynatmayı düşünüyorum.İlerleyen yıllar için ondan beklentim büyük

Uğur İnceman

Orta sahadan Garibaldi'yi satmak için Uğur'u aldım.Tecrübesi ile takımımıza katkısı olacaktır.Bonservisine 1 mn pound ödedim

Anderson Martins

Bir defansın sahip olması gereken bütün özelliklere sahip.Fiziği çok iyi.Hırçın bir yapısı var.Forvetlerin korkulu rüyası olacakBonservisi 5 mn pound tuttuğu için taksitle aldım

Hazırlık maçları

Hazırlık kampı iyi geçti diyebilirim.Şuan ki transferlerim takıma oturdu.Bundan sonra da 2-3 adam alcam onların takıma uyması biraz zaman alır heraldeBir defans ofansif orta saha ve forvet almayı düşünüyorum

Şuan Gyan Asamoah,Kerlon,Nilmar,Alex var bonserviste hepsiyle anlaştık maaşda da anlaşabilirsem 2 tanesini alcam.Yanında bir de dc arıyorum.Ordu'da transfer bitmez

Devamı geliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Nerde bu adamların Work Rate'leri Teamwork'leri Ferdi anlayışın dışında transfer yapmaya başlamışsın..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bedavaya aldığın oyuncular bence yeterli değiller potansiyelleri yüksekse ayrı ama bende öle bir his uyandırmadı örn: Gustavo 20 yaşında off the ball ve finishing 10 diğer özellikleri de çok yerinde deil bir forvete göre.menejerlik becerinle yine şampiyon olabilirsin ama bu gençler fazla yeterli gözükmedi bana ilerisi için başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Transferler dandik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Nerde bu adamların Work Rate'leri Teamwork'leri Ferdi anlayışın dışında transfer yapmaya başlamışsın..
    Uğur İnceman var ya work rate 17Forvetlerin teamwork work rate düşük olsa nolcak

bedavaya aldığın oyuncular bence yeterli değiller potansiyelleri yüksekse ayrı ama bende öle bir his uyandırmadı örn: Gustavo 20 yaşında off the ball ve finishing 10 diğer özellikleri de çok yerinde deil bir forvete göre.menejerlik becerinle yine şampiyon olabilirsin ama bu gençler fazla yeterli gözükmedi bana ilerisi için başarılar
    fiyatı 1 mn olsun satarım para kazanırımonları takıma koyamam zaten çünkü altyapıdan 3 tane forvet geliyor onlardan umutluyum

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Transferler dandik
    Şimdikilere bak sen

Monde Mbele

220 k'ya aldım bu oyuncuyu.Buna da laf edin de göreyim

Semih Aslan

110 k'da buna verdim.Bak Oğuz teamwork work rate ikisi de var teknik de iyi biraz gelişsin çok faydalı olur

Magnus Troest

Anderson'un yanına Livorno'da satılık listesinde olan Magnus'u aldım.1.9 mn pound ödedim.Defansım şimdi çok sağlam oldu

Sergio Mota

Bir çok oyuncuyla görüştüm ama maaş konusunda anlaşamadık.Ben de hem genç olsun hem de uygun olsun diye Sergio Mota'ya teklif götürdüm.Klüp 3.6 mn pound'u kabul etti.Sergio takımın yıldızı olacak.Kerem bunu da beğenme de görim

Oyuncumuz Raggio Garibaldi 3.5 mn pound karşılığında Lecce'ye transfer olmuştur

Genel transfeler

Anderson Martins ve Sergio Mota transferlerini taksitle ödüyorum

ŞL 2.Ön Eleme Turu 1.maç

ŞL 2.Ön Eleme Turu 2.maç

Rakip zayıf olduğu için zorlanmadık 2.maça da yedek ağırlıklı çıktım ve 3.tura yükseldim.3.turda rakip Slovan Liberec

ŞL 3.Ön Eleme Turu 1.maç

Çok atak yaptım ama kazmalığımın sonunda bir kontra atakda golü yedim.82.dk da De Martino atmasaydı işler zora girecekti

Süper Kupa Finali

Geçen seni beni FTK'da finalde yenen G.birliği'nden rövanşı Süper Kupa'da alıyoruz

1.maç

Beklediğim gibi bir maç olmadı açıkcası.Yeni gelenler takıma tam uyamadı.Ya da taktik değiştirebilirim.Ligin büyük takımları arasına girdiğime göre Porto gibi oynicam

Sezona iyi başladım böyle giderse yine şampiyonluğa oynarım

Devamı geliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ferdicim Helal olsun vallahi Ordu seninle gurur duyuyor :d
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Transferlerin harika Ferdi,sezona da Süper Kupa ile başlamışsın,tebrik ederim.

Liberec maçının rövanşı ne oldu sabırsızlıkla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ordudaki büyük değişim etkisini göstermeye başlamış
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ferdicim Helal olsun vallahi Ordu seninle gurur duyuyor :d

Efsane olcaz diye boşuna demedik Ali

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Transferlerin harika Ferdi,sezona da Süper Kupa ile başlamışsın,tebrik ederim.

Liberec maçının rövanşı ne oldu sabırsızlıkla bekliyorum.
    Hemen ekliyorum maçı Mert

Ordudaki büyük değişim etkisini göstermeye başlamış
    2 sene sonra maddi yönden de iyice gelişirim o zaman avrupada başarı yakalayabilirim

ŞL 3.Ön Eleme Turu 2.maç

Bu maç bizim için çok önemliydi.İlk yarı hiç pozisyon olmadı nerdeyse.İkinci yarı da durgun geçiyodu.Ama 63.dk'da oyuna dahil olan Gökhan Töre golleriyle galibiyeti getirdi

2.maç

Golü hemen bulduk son anlara kadar iyi de mücadele ettik ama golü kendi kalemize attık.3 puan almak daha güzel olurdu ama bu da sezonun en zor maçlarından biri 1 puan da iyi

3.maç

Lige yeni çıkan Boluspor karşısında çok baskılı oynadık.Golleri son 10 dk'da bulsak da kazandık

Ligde ilk 3 hafta iyi gidiyorum fakat Fenerbahçe ve Kayseri de lige çok iyi başladılar.Bu sezon şampiyonluk yarışı daha zor olcak gibi duruyor

Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi ve grubum şöyle
    Man Utd
    Sampdoria
    Rapid Bucharest
    Orduspor

Gruptan 3.çıkmayı hedefliyorum 2.çıkmam süpriz olur Sampdoria'dan ve Man Utd'den puan almam lazım bunun için

Önümde Sampdoria ile ŞL maçım var açılışı kendi sahamızda yapıyoruz

Birazdan geliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok kolay bir grup değil ama sen burdanda çıkarsın..En kötü 3. olup UEFA'ya gidersin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Ferdi TSL'de şampiyon olman harika bu sene transferlerin güzel.Ligede son derece güzel başlamışsın ŞL grubundan 2.olarak çıkarsın Ferdi sana güveniyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar son transferler çok güzel lige de iyi başlamışsın.Şl de grupta 3. olursun die düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şl grubundan çıkarsın..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

sakary Ali Misafir

Kolay bir grup gelmiş Orduyu ŞLde ve hatta 2.turda düşünemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Çok kolay bir grup değil ama sen burdanda çıkarsın..En kötü 3. olup UEFA'ya gidersin
    Yani Rapid güçlü bir ekip değil 4 puan alsam ondan giderim

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim Ferdi TSL'de şampiyon olman harika bu sene transferlerin güzel.Ligede son derece güzel başlamışsın ŞL grubundan 2.olarak çıkarsın Ferdi sana güveniyoruz.
    Çıkarsam süper olur nerden baksan 7-8 mn pound tv geliri gelir

başarılar son transferler çok güzel lige de iyi başlamışsın.Şl de grupta 3. olursun die düşünüyorum
    Bakalım bir süpriz olmassa 2 de olabiliriz

Şl grubundan çıkarsın..
    Ben de öyle düşünüyorum

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Kolay bir grup gelmiş Orduyu ŞLde ve hatta 2.turda düşünemiyorum
    Gelir 2.tur inanalım yeter Ali
    ŞL H Grubu 1.maç

Erken gol bulduk üstüne yattık Volkan da iyi bir performans gösterdi gol yemedi.Bu 3 puan çok iyi oldu deplasmanda 1 puan çıkartsam Sampdoria'dan 2.tur için çok iyi olur

4.maç

Sivas'ı rahat yendik

5.maç

G.birliği beni yine yendi.3 maçtır böyle hep öne geçiyorum sonra çeviriyolar bakalım ne zaman yencem bunları

ŞL H Grubu 2.maç

Gayet normal bir skorBen de üstlerine gitmedim sinirlenirlerse 10 tane atarlar diye

6.maç

bu maçta da bulduğumuz pozisyonları bonkörce harcadık.Şu ana kadar kazmalıklarımız önemli bir zarar vermedi ama heran verebilir

7.maç

Bursa'yı da net bir skorla geçiyoruz

8.maç

Beşiktaş'ı ilk defa ligde yencem diye seviniyodum sevincim kursağımda kaldı.Volkan gelen ortayı içeri aldı berabere kaldık

8.hafta puan durumu

Ligde iyiyiz ilerde liderğili ele alırım diye düşünüyorum

ŞL de ise önümde Rapid maçı var kazanırsam çok avantajlı olcam çünkü grupta puan durumu şöyle

Man Utd 6
    Ordu 3
    Sampdoria 1
    Rapid 1

Hadi bakalım hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Güzel güzel ..Şampiyonlar ligindede çıktın mı tamamdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abicim ne yapmışsın sen ya.Yine şov yapmışsın.Ayrıca genç oyunculara bayıldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

herşey iyi güzel de...Beşiktaş'a maçları satmaktan ne zaman vazgeçeceksin onu merak ediyorum

şaka bir yana Ferdi yine coştu gidiyor. Biri FRD'yi, durdursun!!!
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Sir Frd gerçekten ligde gidişat son derece güzel Volkan'ın kendi kalesine gol atması ilginç olmuş Sampdoria galibiyeti süper.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rapid'i umarım yenersin
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Güzel güzel ..Şampiyonlar ligindede çıktın mı tamamdır
    Bakıcaz Tolga çıkabilcekmiyim

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Abicim ne yapmışsın sen ya.Yine şov yapmışsın.Ayrıca genç oyunculara bayıldım.
    Tabi bayılcaksın ben ne kadar aradım onları haberin var mı

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    herşey iyi güzel de...Beşiktaş'a maçları satmaktan ne zaman vazgeçeceksin onu merak ediyorum

şaka bir yana Ferdi yine coştu gidiyor. Biri FRD'yi, durdursun!!!
    Ne yapim duygusal davranıyorum veriyorum maçları

Tebrikler Sir Frd gerçekten ligde gidişat son derece güzel Volkan'ın kendi kalesine gol atması ilginç olmuş Sampdoria galibiyeti süper.
    Valla aldı topu içeri yaa çok moralim bozuldu son anda

Rapid'i umarım yenersin
    Yendim bile Taylan

ŞL H Grubu 3.maç

Deplasmanda üstün oynadığım maçta kontra ataktan bir gol yedim daha da atamayınca 1 puan aldım.Olsun deplasmanda 1 puan da iyidir

9.maç

Antep ligde bana ters gelen takımlardan biri.Genelde zorlanıyorum maçlarda.Ama yine de öne geçip berabere kalmak kötü

FTK C Grubu 1.maç

Zayıf rakibimiz karşısında golü son anlarda bulduk

10.maç

Kadıköy'de yine seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu.Yine öne geçtikten sonra durum eşitlendi berabere kaldım

ŞL H Grubu 4.maç

Bu maç tam bir gol duellosu oldu.Öne geçtiler 2-1 yaptım 2-2 yaptılar sonra 3-2 yaptım ve bitti.Maçtan alcağımız 3 puan çok önemliydi.Sampdoria'da Manu'ya yenildi grupta büyük avantaj yakaladık

11.maç

Yine kazmalığımız tuttu bir de hatalı gol yedik tam oldu

FTK C Grubu 2.maç

Yorum yapmıyorum bu maça.Diğer 2 maçı kazanmam şart

12.maç

Trabzon'a karşı rahat bir futbol oynadık ve net bir skorla galip geldik

13.maç

Lider Kayseri'den çok önemli bir 3 puan aldık şimdi işler iyice kızıştı

14.maç

Bu maçı da kazanarak peşpeşe 3.maçımızı kazanmış olduk ve şampiyonluk yarışında iddaamızı sürdürüyoruz

Ligde puan durumu şöyle

Bu sene düşündüğüm gibi şampiyon olmak çok zor.Her takım çok iyi gidiyor.Kendi aramızda yaptığımız maçlar şampiyonu belirler gibime geliyor

Şl'de ise çok avantajlı durumdayım

ilk 4 maçta 7 puanım var 2.yim
    Sampdoria'nın 1 Rapid'in 2 puanı var

Deplasmanda Sampdoria ve evimde Manu ile oynicam 1 puan 2.çıkmama yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cidden her takım süper.Herkes şampiyon olabilir.

Son haftalarda toparlanmışsın.Ama üst üste aldığın beraberlikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Ferdi gidişat özellikle Şlde süper aman bozma gruptan çıkmanı bekliyoruz.Lig ise çok zorlu geçiyor şu öne geçipte durumu eşitletme hastalığından kurtulursan daha büyük işler yaparsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lig baya çekişmeli geçiyor ferdi transferlinde güzel olmuş dostum senden avrupada başarı bekliyoru bu tarftar

şl'de gruptan 1. çıkma şansın varmı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mükemmel 2 sezon geçirmişsin tebrik ederim. Sergio mota 2008 de yardırıyordudu. 2009da da profili iyi. Takım içi performansı nasıl bilmiyorum ama mota bence ilk 11'in değişmezi olmalı. ŞL'de 2. olursun büyük ihtimalle. Zaten sampdoria'yı deplasmanda yenerek garantiye almışsın gibi duruyor.. Başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Cidden her takım süper.Herkes şampiyon olabilir.
    8 takım şampiyonluk yarışı içinde

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Son haftalarda toparlanmışsın.Ama üst üste aldığın beraberlikler
    Olsun 1 puanın bile çok önemi var

Tebrikler Ferdi gidişat özellikle Şlde süper aman bozma gruptan çıkmanı bekliyoruz.Lig ise çok zorlu geçiyor şu öne geçipte durumu eşitletme hastalığından kurtulursan daha büyük işler yaparsın.
    Neden böyle olduğunu anlayabilsem çözcem

Quote Originally Posted by Emrkrmn View Post
    şl'de gruptan 1. çıkma şansın varmı
    Hayır yok 2 ya da 3 olabilirim

Quote Originally Posted by June8888 View Post
    Mükemmel 2 sezon geçirmişsin tebrik ederim. Sergio mota 2008 de yardırıyordudu. 2009da da profili iyi. Takım içi performansı nasıl bilmiyorum ama mota bence ilk 11'in değişmezi olmalı. ŞL'de 2. olursun büyük ihtimalle. Zaten sampdoria'yı deplasmanda yenerek garantiye almışsın gibi duruyor.. Başarılarının devamını dilerim.
    Sergio Mota ilk 11'de zaten performansı iyi kolay kolay tutamıyorlar

ŞL H Grubu 5.maç

Kazmalığım sonucu daha iyi oynamama rağmen Sampdoria'ya 3 puan verdim.Herşey son maça kaldı artık Sir Alex bana bir kıyak yaparsa ya da Sampdoria Bükreş'de puan kaybederse 2.tura yükseliyorum

15.maç

Ligde galibiyetlerimiz devam ediyor

16.maç

Çok sıkıcı bir maç oldu.Manisa oynatmamaya oynadı.Maçta toplam 5 şut çekildi

Ligde büyük çekişme sürüyor.Şampiyonlar liginde ise işim son maç kaldı

Birazdan Man Utd maçı geliyor...

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri